שלום!חזרתי ואני כאן ..מי שמח? מי ?

zivsb

New member
שלום!חזרתי ואני כאן ..מי שמח? מי ?

בבקשה מעט סדר בשמות החדשים: מי זה או זו uper logo נכון לרגע זה יש 2 מי זה zivsb נכון לרגע זה יש?

zivsb

New member
מי ניצח אתמול בני או גבי

בני התמודד מול בני וגבי מול מי?

zivsb

New member
אתמול נסעו לשר האוצר .מי נסעו?...

בני רגב נכון הוא ראש העיר הממונה אמיל חדד נכון טוב הוא מ"מ ראש העיר הממנה ונסעה גם י----ת -----י בעלה הוא אח של אשתו של בעל תואר שני הממונה על הוועדה להשכלה גבוה בעירייה נו ומה קיבלו??? קיבלו הבטחות והעובדים עדיין מחכים למשכורת.

zivsb

New member
והיום הפגינו עובדי קבלן שלא שילמו ל

הם באו ללישכה ראש העיר הממונה קיבל לא לא קיבל אותם אתם לא עובדים שלי. אני משלם לקבלן תלכו אליו עובד בעל יחוס משפחתי לא הפגין

אכן קיבלנו את המחצית השנייה של

משכורת חודש יוני באיחור של שבועיים משכורת חודש יולי עוד בספק הגזבר כבר מקטר שאין לו איך לשלם ועיריית לוד חייבת לנו סכום מעל מיליון וחצי שקלים

zivsb

New member
זה כל החוב../images/Emo35.gifחבר מועצה חייב יותר../images/Emo70.gif

drshatil

New member
לא קבלנו חודש יוני,מהיכן זה נלקח ?

zivsb

New member
מהכבאים!!כיבוי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifטפאיי../images/Emo70.gifם../images/Emo70.gif

zivsb

New member
יש../images/Emo70.gifהאלוף יוסי פלד ראש מטה עמוס../images/Emo35.gif

האלוף יוסי פלד הוא ראש מטה הבחירות של עמוס חג"ג והוא אלוף יקר.

zivsb

New member
../images/Emo70.gifטל זילברשטיין מנהל מטה בני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והתעריף שלו גבוה עד גבוה מאוד מי ממן

zivsb

New member
מבקר המדינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשחיתות בראשויות../images/Emo70.gif

לנו הוא לא מחדש מאומה אנחנו יודעים.נכון מר אבא של בן משפטן

zivsb

New member
למה לא נקבל כסף מהאוצר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בפגישה עם שר האוצר אומר אחד מהפמליה לביבי ראית איך ד.....את סיטבון היוזמת שואלת את השר מה עם האמהות החד הוריות? ראש העיר הממונה גוער בה וזו החבורה המיצגת גם אותי ואותך

למעלה