שלום.. חזרתי כי נעשה רלוונטי

מאקי

New member
שלום.. חזרתי כי נעשה רלוונטי

18.7 הקדימו לבתי את הגיוס הילדה הולכת לאן? היא התקבלה לפי המנילה לתפקידי הדרכה ולוחמת ביחידה קרבית.. ויתרה על זה ועכשיו? גיוס בנות 18.7 מי יודע? תודה אמא שלה שממש ממש לא מתאים לה הענין..

The Blue Fairy

New member
18.7 זה גיוס כל"צ

שיהיה לה המון בהצלחה

oshiko

New member
שמעתי שזה לתפקיד צפ"טית

שלום מאקי, ברוך שובך שמעתי שזה לתפקיד צפ"טית (תפקיד שקשור לציוד הצפנה בחיל התיקשוב) אבל ייתכנו עוד אפשרויות. מה עם התאום?

The Blue Fairy

New member
אושיקו, לפי מה שידוע לי בשביל להיות

צפ"טית צריך לעבור מיונים מקדימים, כל עוד היא לא עברה מיונים כלשהם היא מתגייסת לכל"צ יכול מאוד להיות שבבקו"ם יפנו אותה לתפקיד שכזה עפ"י נתוניה האישיים

מאקי

New member
ככה..... קשה קשה.. הספירה לאחור

החלה.. הילדה לא קיבלה בנתיים תחקיר.. היתה אמורה להתגייס בנובמבר.. פתאום הקדימו לה שוב.. אין לי אפילו זמן ליסוע איתה ליומיים שלושה שתינו לפרידה התאום שלה התעקש על איזה גיבוש ולכן היות ובמועד הגיבוש הקודם היה בגיבוש חיל הים הוא התעקש שיזמנו אותו למה שהוא רוצה... ודחו לו גיוס למרץ.. בנתיים הוא ישלים בינואר את מה שלא עשה עכשיו.. ונראה.. נדמה לי שהגבוש שלו בסוף אוגוסט.. לא ממש מספר לי.. שומר את זה בסוד... אישית אני ממש מתפרקת.. בשבוע שזאתי מתגייסת לי יש צילומים ונראה לי שיהיו לי כאלה עיניים אדומות שחבל"ז.. היא מסרבת לעשות מסיבת גיוס בבית.. היא לא מוכנה שניסע איתה ונבכה שם.. בקיצור קשוחה ... ולי ממש קשה עם זה.. משיהו אמר לה שהיא מיועדת לצפטית בחיל הים.. ושתהיה טירונות בבה"ד פה אני מנסה לאמת את זה ... או להפוך את זה לאפשרי.. תודה על העדוד וקבלת הפנים... פליז עזרו לי מאקי

oshiko

New member
בשביל זה יש לנו פורום ...

אמנם לא פסיכולוג מקצועי, אבל זמין כל הזמן בלי לקבוע מראש, ובחינם ... עברנו את זה במחזור הגיוס הקודם, ונדמה לי שהרבה הורים שהיו אז עם עינים אדומות נרגעו בינתים, ועכשיו הם במצב מספיק טוב כדי לעודד אותך. שיהיה לבת גיוס מוצלח. שיהיה לבן התאום בהצלחה בגיבוש. תגידי מה התאריך, לפי זה נוכל אולי לגלות לך מה זה.

מאקי

New member
יייייייייייישששששששששששש

זימון לתחקיר....אולי משם נדע יותר.... יש.. אני ממש שמחה.. אני רוצה שהיא תתגייס אבל שתהיה במרחק חיבוק חיוך של סנדויץ וקרטיב.. רצינית. יום טוב לכם אמאשלה.

מאקי, מוכנה לקבל ../images/Emo24.gif וירטואלי

עברתי את מה שאת עוברת לפני חודשיים, היה קשה מאד, דמעות, חוסר שינה, דאגה, דיכאון- נשמע זוועה. יכולה לעודד בזה שזה עובר, מתרגלים, מתגאים בילדים שלנו,מתחיל עיסוק של כביסה/גיהוץ/פינוקים ואין יותר מידי זמן למחשבות. בכל מקרה אנחנו כאן ואת מוזמנת לשפוך את הלב ולשתף בכל זמן. הרבה בהצלחה לילדים.

מאקי

New member
תודות תודות על האמפתיה...

מעולם מעולם לא חשתי כך.. לא כשהיא נסעה לחודש לברזיל ולא כשנסעה למזרח לחודש.. ואז היתה הרבה הרבה הרבה יותר קטנה.. אבל אז זה היה אחרת..... לא היה לי החשש שלא יהיה לה כיף כל הזמן.. לא חששתי מחיות אדם שמשנים פרצוף... עיין ערך מדים... וחוץ מזה שיפוש שלי ילדה יחידה ..היתר בנים.. נסיכה מדהימה.. ולי לא מתאים ..היא בטח תהרוג אותי כשתקרא את זה... כביסה גיהוץ? גם ככהאין לי זמן לנשום... מלאכות הבית הם בשולי היממה שלי שמתחילה מאוד מוקדם ומסתיימת בצניחה... לבכות? לא ממש יכולה באותו שבוע מסיבות שונות של לוח זמנים בעבודה שלא מתיר לי אפשרות לפחות ממיס פרפקט... ללט ותודה אדווח אודות השיבוץ החיול.. אל תדאגו.. אהיה פה...

למעלה