שלום חזרתי לאחר העדרות ארוכה

שלום חזרתי לאחר העדרות ארוכה

אז זה הסיפור ... מי מבינכם שמכיר את תזמורת בני הקיבוצים , אז היה לנו כנס השבוע הזה והיום גם הקונצרט ,אני מנגנת שם פיקולו ומאוד נחמד . היה ממש ממש כיף והקונצרט היה אחלה . ניגנו : סקונד סויט של רוברט ג´אגר הנערה מארל של ביזט כרמן של ביזט זר כלניות של נחמן יריב -עיבוד לשירים של משה וילנסקי וליברטי בל של סוזה לסיכום נהנתי מכל רגע האנשים שם מאוד נחמדים (למרות שזה כנס 2 שלי) היה לנו סקציות עם מיטב נגנים מעולים וחלקם גם נגנים בפילהרמונית :אייל עין הבר ,יגאל מלצר ,אלון בור , מייקל סלטקין ,מיכה דיוויס ואני לא זוכרת מי עוד . אני ממליצה בחום ,ומי מכם שנמצא בלאומית בטח מכיר אנשים שהיו בכנס .

האלטית

New member
אני במקהלה!

שלום שלום אני במקהלת בני הקיבוצים ואני ממש ממש מאוהבת במקהלה הזו היינו שם לפניכם וזה היה הכנס הכי מעולה בחיים! אני ממליצה בחום לכל מי שרוצה - זו מקהלה כל כך כיפית. אנחנו שרנו אורטוריה שלמה של הנדל ויצירה של יחזקאל בראון (או חזי
) שנקראת- "והיה". מי שרוצה עוד פרטים- שייפנה אלי ושיהיה שמח!
האלטית-סופרנית המבולבלת

מי ליווה אתכם ?

שכחתי לציין זה היה בקיבוץ שער הגולן גם הקשתנים הצעירים היו איתנו בניצוחו של גלעד הילדסהיים -אם ככה כותבים את שמו .. היה ממש ממש כיף האנשים שם ממש אחלה

jofen

New member
כאן יש לי קצת פיצול אישיות...

אני במקור אבובן ופסנתרן ולפני כשנה הופעתי עם מקהלת בני הקיבוצים עם יצירה לאבוב סופרן ומקהלה. עברה שנה תמימה ואז נזכרתי כי הקלטו קונצרט זה ופניתי למנצחת המקהלה (ורדה זליג...) ואז פתאום חשבתי ששירה זה דבר שעוזר נורא לנגינה ומה אכפת לי להצרף למקהלה ופתאום אני מוצא את עצמי בתוך זה(כנס חנוכה) והיה ממש כיף! גם קצת התרחקתי מהעולם שלי בתור נגן ונפתחתי לתחום ענקי אחר במוזיקה... (המוסיקה הווקאלית) וגם הכרתי אנשים ומוזיקאים חדשים ומעניינים שבכלל לא הכרתי... אני עדיין שר לי להנאתי וכל יצירה שאני מנגן אני שר וכך גם המוסיקה יוצאת בטבעיות מופלאה... אני ממליץ בחום לכל נגן בכל כלי שיחשוב על כמה שירה יכולה לעזור לנגינה שלו וכדאי לו לנסות להצטרף למקהלה ולשיר (או לקחת כמה שיעורים פרטיים בשירה) נ.ב.: מי את אלטית נחמדה? (את כבר בטוח יודעת מי אני...)

למעלה