שלום! חזרתי...

michelle alex

New member
שלום! חזרתי...../images/Emo24.gif

MICHELLE IS IN THE HOUSE! שלום!!!!! חברה חזרתי!!!!! הרבה זמן לא הייתי פה אני מאוד היתגעגעתי.... היתחדשו איתי כמה דברים! למי שרוצה לדעת (לא לסוטים) 430-611-068 בכיף אפשר לדבר...

crazy4tc

New member
היי../images/Emo140.gif

לא נראה לי שאני מכירה אותך... בכל מקרה... נעים להכיר! אני לאה ו... נדבר כבר מחר כי אני עייפה!!!!!!

michelle alex

New member
תודה!

כן תודה לכולם על קבלת הפנים היפה.... משהו חדש עים דה קולינג? הם באים מתיישהוא להופעה בישראל???

adi u

New member
היי...../images/Emo13.gif

כרגיל...אני לא מספיק זמן פה כדי לזכור אנשים שהיו פה מן הסתם לפני.... אבל בכל זאת... נחמד למצוא אותך פה(שוב)...ונעים להכיר!

michelle alex

New member
נישארתם חמודים

למי שלא מכיראו לא זוכר קוראים לי מישל טיילור ואני בת 15! אני עדיין מעריצה של דה קולינד ואני גם לא סובלת את המורדים שניראים כמו הפרשה של חייה מגעילה ולא מוגדרת!!! (אני אוהבת להגזים) אתם יודעים מה לא פייר???? אני מנוייה כבר מעל שנה למעריב לנוער ואני אף פעם לא פתחתי את העטיפה והופ! דה קולינג/אלכס על השער... הם לא כותבים שום כתבה שום תמונה שום כלום על הלהקה לעומת זאת בראש אחד אלכס שלנו "הוכתר" כחתיך השנה... (אחריי בנחמין רוחאס- בעעעע וליפניי אני מדגישה ליפני בראד פיט שידוע כחתיך!!!!) ואני ממש מבועסת עיתון טוב וכל זה אבל דה קולינד הם אחלה+! (+הרבה) אז למה לא להביא עלייהם כמה עידקונים???!!! תגיבו

crazy4tc

New member
אממממ לא בדיוק לפני...

יותר אחרי... אבל מקום שלישי זה גם טוב! זה אפילו מצוין!!! וגם בראש1 אין כל כך הרבה עדכונים... זאת אומרת אף פעם לא מעדכנים עליהם שום דבר... וזה לא שאין מה לעדכן... על אבריל ועל בריטני למשל כותבים כל הזמן!!! אתם לא חושבים שמקפחים אותם לפעמים???

Drorrrrrr

New member
למה קולינד?!

קוראים להם Calling עם G בסוף G מקבילה בעברית ל-ג! ולא, אני רגוע

גל GS

New member
יש מדור../images/Emo110.gif

בראש 1 שאפשר לשלו תלונות לעיתון ואפשר לכתוב להם על דה קולינג. ןכשהם יראו שהרבה אנשים כותבים אז יכתבו על אלכס הכוסון שלי!!!

aYaLoLy

New member
שלום לך !!

whazzzzzzzzup?! אני די חדשה, ושמי בישראל הוא יולי, למען האמת אילה, אבל לא נעסוק בתפל.. בכל מקרה, במהלך שהותך בפורום זה, תלמדי להכיר את בעיותי הנפשיות הרבות, ואני משתתפת בצערך על כך... ואממממ זהו... welcome back! למה יצא לי פה שפה תנכית?! הממ מענייןץ...

למעלה