שלום!!! חזרתי

שלום!!! חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לכל החברים והחברות המקסימים שלי בלילה שבין רביעי לחמישי נחתתי ב03.30 לפנות בוקר לאחר 48 שעות כמעט ללא שינה ואחרי מסע שהחל בבוקר יום רביעי 12.5 וכלל: 2 רכבות,2 מוניות,טיסה לרומא ושם המתנה מתוכננת של 6 שעות (שהפכה ל 7 וחצי שעות בשל עיכוב בטיסה) ואז כאמור, נחיתנה ב03.30, יצאתי מהשדה ב04.00 הישר למונית של ידידי השחקן זהר (שהבין שממשחק הוא לא יוכל להרוויח והפך לנהג-שחקן) ב04.30 פתחתי את דלת הכניסה לביתי שהיה נראה לי אחר, כאילו עבר שינוי (כשלמעשה הוא נשאר בדיוק כפי שהיה לפני שנסעתי),הקדשתי שעה וחצי של אהבה,נשיקות,חיבוקים וליטופים לחתולה שלי: במבי שבניגוד אלי היתה מאווווד מאושרת שחזרתי וצללתי לתוך שינה עד אחה"צ ומאז אני מנסה להשלים את החסר בשיחות עם המשפחה והחברים ובעיקר להבין שבכלל הייתי מעל ל3 שבועות בספרד, מתי שהוא אני מתאר לעצמי שאבין שגם חזרתי... לפחות לעת עתה!!!!! הייתי מאוד רוצה להגיד לכם שאני שמח שחזרתי (להתגעגע אליכם לא היה צורך הפעם כי לקחתי לפטופ ועקבתי אחרי המתרחש בפורום באופן קבוע ולפעמים גם הגבתי) אבל אני אשאר נאמן לעצמי ואודה שאני ממש לא שמח ואף עצוב ואני מאמין שאלה מחברי הפורום שמדברים איתי באופן אישי ואלה שחברים בפייסבוק יודעים על מה אני מדבר
את השאר אני מבטיח לעדכן בהמשך רק תנו לי יום יומים להתאושש ולנסות לחזור לעצמי ואני אשתף אתכם בכמה דברים גם אם רובם לא קשורים לתיאטרון בובות למרות שיש לי כמה ענינים שקשורים בבובות בספרד. עד אז מאחל לכם סוף שבוע נפלא והרבה אהבה

גליתוי

New member
דודייייייייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

התגעגעתי! שמחה שחזרת! ועוד יותר שמחה שכל כך נהנית! לי ולרותם הבת שלי זה צובט את הלב לשמוע שעוד השבוע נסעת למלגה ואיך קורדובה? ואיפה עוד היית?, געגועים עזים לטיול בדרום ספרד מהשנה שעברה... כמובן שארצה להתעדכן יותר בהמשך ואולי אפילו אכנס שוב לפייסבוק שבדרך כלל אני לא מבקרת שם ושכחתי כבר מזמן את הסיסמא . בכל אופן איזה כייף שחזרת! תודה על המחמאות לבובות הנייר, וצדקת זה באמת בעקבות קוביה סינית של גליה לוי, ובאמת יש לה ראש מקורי וידיים מדהימות! לא ראיתי הצגה שלה ובאמת שאני צריכה אתה ראית? דודי

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

ברןך שובך יקירי מאושרת בשבילך מאוד. בהקשר להעלמותי כרגיל יש לי 1001 עיסוקים ואת התיאטרון אני קצת מזניחה בזמן האחרון ומתמקדת בלימודים . דרך אגב קיבלתי 96 במבחן מגן בכימיה בלי להעתיק!! וזה כל כך כייף ללמוד ללמוד וללמוד........ את הסדנא לא שכחתי אך לא היה לי הזמן לערוך את התמונות ולהעלות סרט על הסדנא ....אני מקווה שבשבועות ...לעולם לא מאוחר... שבת שלום דבוש

ayaly2

New member
שלום לך ברוך שובך הביתה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מותק איזה כיף שאתה כאן והתגעגתי רבות שמחה שהיה לך כיף נדבר

למעלה