שלום חזרתי...

karoleking

New member
שלום חזרתי...../images/Emo9.gif

רציתי לספר לכם, על הטלפון שקיבלתי משלומי בעקבות המכתב ששלחתי לו..(זוכרים? עם הדיסק שעשיתי לחמי?) אז הוא התקשר אליי לפני שבוע בערך, מאוד התרגשתי מהשיחה, אבל בכל זאת הצלחתי לדבר
... דיברנו בעיקר על חמי ז"ל, סיפרתי לו שהוא מאוד אהב אותו ושבביתו ניתן למצוא את כל הדיסקים שלו, מכיוון שהוא היה דובר לדינו (ספרדית של יהודי טורקיה) הוא מאוד התחבר לשירה שלו בספרדית. זה ריגש אותו אני חושבת והוא אפילו אמר לי שחמי בתמונה שעל הדיסק מזכיר לו את אביו (שיחיה עד 120). הוא הבטיח לי שיחזור אליי אחרי שיראה את הסרט. הוא בן-אדם מקסים...חבל על הזמן! נהנתי לדבר איתו מאוד. איש מקסים שלומי. אעדכן אתכם במה שקורא כמו שהבטחתי...לא כותבת הרבה כי יש לי לחץ בעבודה...אבל עכשיו אולי יהיה לי קצת יותר זמן..בכל אופן...תודה שהייתם לי לעזרא...לא אשכח לכם
- קרול

orianush

New member
שלום קרול ../images/Emo24.gif

סיפרת לי שהוא התקשר אלייך אני מאוד שמחה בשבילך
אמרתי לכם שהוא יתקשר...

karoleking

New member
שלום אוריין../images/Emo24.gif

נכון וצדקת... גם אני שמחה מאוד... יש זמרים כמו שלומי שההצלחה לא עולה להם לראש והם מתייחסים לכל אחד...פעם שמעתי אותו מדבר באיזה תוכנית ושם הוא באמת אמר שהוא זוכר את עצמו נער ושהוא גם היה מעריץ גדול של איזה שחקן כדורגל נדמה לי...והוא התנדב לעזור לחבר שהלך לעבוד אצל אותו שחקן כדי לראות אותו... ולכן הוא מבין לליבם של המעריצים שלו ומתייחס לכל אחד. זה גם מה שהוא אמר לי..אני מתייחס לכל אחד! מקסים פשוט...אין מילים!

למעלה