טוב, אנחנו אחרי השבת חתן והנה
הפרוט : קודם כל באופן כללי היה פשוט מעולה ! נהננו כל כך כל הערב. לדעתנו הייתה חתונה מצויינת ומאוד שמחה, אבל כמובן שבתור בעלי השמחה אני לא יכולה להגיב כמישהו מהצד או כאורח, אבל קיבלנו תגובות מצויינות. היום התחיל אצל ניסו כהן בתסרוקת, הייתי במספרה בתשע בבוקר כי רציתי לצאת משם כבר ב - 12. התסרוקת שלי כללה תוספות בשיער, אבל הייתה כל כך עדינה שאף אחד לא שם לב שבכלל יש לי תוספות (תוכלו לשפוט בעצמכם בתמונות) אפילו אפי ועוד הרבה חברים שסיפרתי להם על כך אחר כך אמרו שבכלל לא ראו. כשסיימנו במספרה (הייתי עם שתי חברות) ישבנו בבית קפה בדיזינגוף ואכלנו (תאמינו או לא הייתי כל כך רגועה לאורך היום אכלתי בכיף, לא האמנתי על עצמי, חברות שלי היו בטוחות שלקחתי איזה שני רגיעון, וכמובן שלא לקחתי כלום) אח"כ נסענו למלון דן בת"א ואתי המקסימה הגיעה לאפר אותי - מיותר לציין שהאיפור היה מדהים קיבלתי כל כך הרבה מחמאות. משם נסענו להתלבש בעמנואל ואפי בא לאסוף אותי - אני חושבת שזה היה אחד הרגעים היותר מרגשים בערב המקסים הזה ותוכלנו לראות בתמונה שצרפתי, הצטלמנו במוזיאון ארץ ישראל בתל אביב ונתקענו בפקקים איומים כמעט שעה וחצי. בגן היה מקסים - כיף לא נורמלי להיות בקבלת הפנים, דברנו עם כולם הסתובבנו לנו בכיף בין כל האורחים - אני ממש ממליצה להיות. הרב שלנו דיבר קצת יותר מידי בחופה, אבל האמת היא שהיינו במצב רוח כל כך טוב ששום דבר קטן לא הטריד אותנו, למרות שתמיד יש פאשלות קטנות פה ושם. רקדנו עד 1:30 בלילה בערך, לא הספקנו להכניס פרור לפה כצפוי, אבל שמענו דברים טובים על האוכל. וזהו, היה כיף ונגמר, אני עדיין לא מעכלת שזהו... ועכשיו לתודות :
שמלה - עמנואל, השמלה הייתה משגעת, קיבלתי עליה המון מחמאות, היחס מצוין, הייתי מאוד מרוצה
איפור - אתי אלבכרי, היה איפור מדהים, עדין וכמעט לא מורגש אך עם זאת נותן את המראה המיוחד הכלתי - תודה אתי
שיער - ניסו כהן. היו לי קצת חששות, כי מצד אחד שמעתי שהוא ממש טוב, ומצד שני שהוא די מחליט מה הוא רוצה בעצמו וגם הוא התעקש על תוספות ופחדתי להראות בומבסטית מידי. מה שקרה היה שחשבנו על תסרוקת מסויימת, שכנראה היא נפוחה מאוד ומהר מאוד ניסו קלט את הראש שלי והבין שזה ממש לא מתאים לי ועשה משהו אחר שמאוד מצא חן בעיני. מאוד אהבתי את העובדה שהוא קלט אותי מהר מאוד והתאים לי תסרוקת שמתאימה לי ולאופי שלי, הייתי מאוד מרוצה.
גן - גני כנען. גן מקסים מדהים ומההמם ביופיו, קיבלנו מחמאות בלי סוף מהאורחים, אבל כמובן שיש גם חסרון, לקח לאורחים המון זמן להגיע, היו פקקים נוראיים והיו כאלה שבילו בדרך קרוב לשעתיים מאזור תל אביב והגיעו עייפים ומותשים. הגן היה פשוט יפה, האוכל טעים מאוד.
צלם סטילס - ניצן גרץ. בשעה שבע ושלושים בבוקר למחרת החתונה כבר חיכתה לי הודעה בתיבת הדואר האלקטרוני שלי עם תמונה ואח"כ הגיעו אליי עוד כמה... ניצן היה אחלה, צילם גם במהלך ההכנות ולאורך כל הערב, מהמעט ראיתי, אני יודעת שהתמונות יהיו מצויינות. (אני אצרף כמה תיכף).
צילום וידאו - סטודיו 62, את הוידאו כמובן עוד לא ראינו, אבל הצלם היה מאוד נחמד, הגיע לצלם גם בהכנות במספרה ביוזמתו, בלי שסיכמנו אפילו...
מוסיקה - אורי משבלול. מדהים ! אורי היה פשוט מצוין, התאים את המוסיקה לאווירה שהייתה בכל רגע, הרחבה הייתה מלאה כמעט כל הזמן, וגם שבסביבות 12 הייתה מעין דעיכה וחשבתי שעומד להגמר, הוא גרם לכולם לחזור לרחבה ולרקוד עד 1:30 והחלק הזה היה אחד היפים כי נשארו בו החברים הקרובים והמשפחה הקרובה ורקדנו כולם יחד ממש בכיף.
עיצוב - פרחי המושב. החופה הייתה מאוד יפה וכן גם הגן שהוספנו בו דוקרנים של נרות אני תיכך אצרף תמונה של החופה.
תאורה וזיקוקים - סגרנו עם הגן שארגנו את זה עם החברות שהם עובדים מולם. האמת היה קצת מאכזב הזיקוקים בשבירת הכוס היו קצרים מידי לטעמנו אפילו לא דקה. גשר תאורה, ציפינו למשהו מסויים וזה היה קצת פחות אז התאכזבנו קצת.
- בר אקטיבי - שוTים. היו אחלה. חילקו משקאות בכיף, בלי לדחוף לאנשים בכוח - מומלץ. אני חושבת שכיסיתי כמעט הכל, אם בכלל שרדתם את ההודעה הארוכה הזאת... אם שכחתי אני כבר ישלים בהזדמנות. כמו שבטח שמתם לב, היינו מאוד מרוצים כמעט מהכל ומכל בעלי המקצוע שבחרנו אנחנו ממליצים עליהם בחום. אני מאחלת לכולכם חתונה שמחה ומאושרת כמו שלנו. אני חושבת שזה טמון הרבה בגישה ובאופן בו מתייחסים לדברים - אני באופן כללי החלטתי שלא משנה מה קורה שום דבר לא מטריד אותי ואני נהנית, כך שגם הדברים הקטנים שלא הסתדרו לא הטרידו אותנו בכלל והיינו שקועים בלהנות. זה לדעתי המפתח להצלחת הערב ולאושר שלכם. ןבנימה אופטימית זאת אני יאחל לכולם שנה טובה, ואצרף כמה תמונות. אתל ואפי