שלום חייבת עצות!

bobit2018

New member
שלום חייבת עצות!

אני בת 28 רווקה יוצאת עם גרוש בן 35 + ילדים. (11+12)
יוצאים חודש..
אני מאוד אוהבת אותו וטוב לי איתו והכל טוב ויפה.
אבל אני כן רואה התפשרות ענקית מהצד שלי .. !!
זה לנסות להתגבר על המון מכשולים, ולדעת שהוא לא רק שלי ולדעת שיש זמן שהוא מחלק גם לי וגם להם,לנסוע לטיולים זה גם יהיה חלק איתם וזה לדעת שהגרושה שלו תמיד תיהיה בסביבה.
אתמול יצא לנו לדבר על מגורים משותפים לפני/אחרי חתונה.
הוא רוצה לגור ליד הילדים שלו ואני רוצה לגור בעיר שלי בשביל שאמא שלי לא תישאר לבד (זה לעזור לה בהכל) זה עניין נסיעה של 20-25 דקות.
הוא לא מוכן להתפשר בנושא הזה כי כל פעם שהוא מזכיר את זה ליד הילדים שלו אז הם בוכים לו שלא יעזוב אותם.
אני גם לא מוכנה להתפשר בנושא הזה כי אני באמת חושבת שאני מספיק תלויה בהם למשך כל החיים..ואני באמת מנסה לקבל הכל באהבה חוץ מהנושא הזה.

מה אתם אומרים..? מה לעשות ?

ומה הבעייה לנסוע 20-25 דקות

כשאמא שלך צריכה אותך או כשאת רוצה לבקר? ילדים הם לא כמו אמא - אמא שלך לא תרגיש נטושה כי עברת לגור במרחק 20 דקות ממנה. הילדים שלו, ככל הנראה, כן מרגישים נטושים.
במקומך, בהנחה שהייתי מוכנה להיות בקשר עם גרוש פלוס ילדים (פשוט מהתאור שלך לא ברור לגמרי שאת מוכנה - כן, הילדים שלו תמיד יהיו שם, גבוה בסדר העדיפויות - כמו שצריך להיות) - הייתי מתפשרת ועוברת לגור איתו ליד הילדים שלו.

מסכימה עם התגובה מעלי ומוסיפה:

אם אמא שלך עצמאית, לא צריכה להיות בעיה שתגור במרחק נסיעה של 20 דקות ממךץ אם היא תלויה בך לגמרי (סיעודית או כמעט) היא גם יכולה לעבור לגור לידך, בכל מקום שתגורי. זה לא חייב להעשות מיד, אלא אחרי זמן שאת רואה שמקום המגורים איתו, יציב ובטוח.
כמו שכתבו מעלי, ילדים הם מעל הכל. כך גם תרצי שבן זוגך יתיחס לילדכם המשותפים. לחלוק עם בן זוגך את הזמן שיש לו עם ילדיו לא ארמור לגרום לך סבל, ההיפך.

kagome10

New member

20 דקות נסיעה זה ממש כלום.

האמת שאני מבינה אותו ואת השיקולים שלו- את צריכה לזכור שהילדים שלו עוברים שינויים מאוד גדולים עם הגירושים והזוגיות החדשה, הם רק לומדים להכיר אותך.
אני לא הייתי נלחמת על דבר כזה, לא כשהזוגיות רק בת חודש.

kisslali

New member
לי נשמע כאילו זה עניין עקרוני מבחינתך

כי את מרגישה שאת מתפשרת על המון ומגיע לך שהוא יתפשר גם על משהו... אני גם לא מזלזלת בכך שחשוב לך לגור קרוב לאמא שלך. נשמע לי כאילו את לא בשלה לזוגיות שדורשת ממך כ"כ הרבה ויתורים (להיות במקום ראשון), תני לעצמך קצת זמן לחשוב אם זה בכלל מתאים לך לפני שאת מחליטה על מה את כן ועל מה את לא מוכנה להתפר.

ללי

להיפרד

בבירור לא בא לך להיכנס לקשר עם גרוש +2, אז למה לעשות את זה בכח?
את לא שם, את לא קרובה ללהיות שם. וזה בסדר גמור. אבל לדבר על חתונה ומגורים במצב הזה נראה לי הזוי.
&nbsp
היית מוכנה לצאת עם איש שהילדים שלו הם לא בראש סדרי העדיפויות שלו? איש שמוכן לעבור דירה רחוק מהילדים שלו בשביל אישה שהוא פגש לפני חודש? אני יודעת שאני בהחלט לא.

למעלה