שלום חייבת עצות!

bobit2018

New member
שלום חייבת עצות!

אני בת 28 רווקה יוצאת עם גרוש בן 35 + ילדים. (11+12)
יוצאים חודש..
אני מאוד אוהבת אותו והכל טוב ויפה.
אבל אני כן רואה התפשרות ענקית מהצד שלי .. !!
זה לנסות להתגבר על המון מכשולים, ולדעת שהוא לא רק שלי ולדעת שיש זמן שהוא מחלק גם לי וגם להם,לנסוע לטיולים זה גם יהיה חלק איתם וזה לדעת שהגרושה שלו תמיד תיהיה בסביבה.
אתמול יצא לנו לדבר על מגורים משותפים לפני/אחרי חתונה.
הוא רוצה לגור ליד הילדים שלו ואני רוצה לגור בעיר שלי בשביל שאמא שלי לא תישאר לבד (זה לעזור לה בהכל) זה עניין נסיעה של 20-25 דקות.
הוא לא מוכן להתפשר בנושא הזה כי כל פעם שהוא מזכיר את זה ליד הילדים שלו אז הם בוכים לו שלא יעזוב אותם.
אני גם לא מוכנה להתפשר בנושא הזה כי אני באמת חושבת שאני מספיק תלויה בהם למשך כל החיים..ואני באמת מנסה לקבל הכל באהבה חוץ מהנושא הזה.

מה אתם אומרים..? מה לעשות ?

ELLA1992

New member
את מצפה שהוא יעדיף אותך על פני הילדים שלו?

אם את מציבה לו אולטימטום כזה את כבר ממש לא בכיוון.
לא הכל שחור או לבן
אם תחשבי טיפה יותר לעומק אני בטוחה שתימצאי פיתרון שיעשה את כולם מרוצים בעת ובעונה אחת.
בנוסף, את ידעת לאן את נכנסת כבר מלכתחילה, אלו הן ההשלכות של לצאת עם גבר גרוש עם ילדים...ברור שמדובר בהקרבה, זה לא דומה לקשר עם גבר רווק ללא ילדים.
אם את אוהבת אותו, את מוכרחה לאהוב גם את הילדים שלו, הם חלק מהחיים שלו ואין מה לעשות עם זה, והדרך שבה כתבת את ההודעה והסלידה שלך מילדיו מבטאת את העובדה שהבעיה היא בגישה שלך "אני מספיק תלויה בהם למשך כל החיים" "הם בוכים לו שלא יעזוב אותם" ...מה ציפית?
אני לא יודעת אם יצא לך להכיר ילדים שגדלים עם אימא חורגת וכמה שהם סובלים, את רוצה להיות גם חלק מהסטטיסטיקה?

את מתחתנת עם אבא לילדים

הילדים שלו תמיד יבואו במקום הראשון עבורו בטח לפני אמא שלל ולכן את צריכה למצוא פתרון שלא ירחיק אותו מהילדים שלו, אולי שגם אמא שלך תעבור לגור לידכם בקירבת ילדיו

bobit2018

New member
אני מאוד אוהבת את הילדים שלו פשוט אין לי רצון לגור ליד הגרוש

הגרושה שלו

No fun intended

New member
בתור אמא גרושה...

אני יודעת להגיד לך שהילדים שלו תמיד יבואו במקום הראשון.
ובאמת שבמקום לקנא זה צריך למלא אותך באהבה כלפיו. לא מובן מאליו בכלל שהוא אבא טוב! לא חסרים חארות שמתגרשים ולא רואים את הילדים שלהם יותר.
&nbsp
תהיי מאושרת שהוא אבא מסור והילדים חשובים לו כל כך.
ואם הקשר ביניכם חשוב לך אל תצפי ממנו לבחור בינך לבינם- כי את תצאי נפסדת ובצדק.
תשמחי שאם הדברים ביניכם יתקדמו לכיוון רציני הוא יהיה אבא טוב גם לילדים שלכם! שזה דבר נהדר.
&nbsp
ובקשר לגרושה- מנסיוני אין מקום לקנאה. אנשים עם ילדים מתגרשים לרוב אחרי הרבה מאבקים ונסיונות. וכנראה שאם הם התגרשו באמת לא היה לו טוב איתה והוא לא רוצה להיות שם. אז מה אכפת לך?

&nbsp
חוץ מזה שלעניות דעתי חודש בקשר, קצת מוקדם לתכנן מגורים משותפים.. אבל זה כבר בינך לבינו.
&nbsp
הרבה אהבה!

tal902

New member
ברגע שהחלטת

לצאת עם גרוש + ילדים (עד שהם נניח מעל גיל 18) למעשה כרתת חוזה בלתי כתוב איתו שהילדים שלו וכל מה שכרוך בגידול שלהם הן מבחינה טכנית/לוגיסטית והן מבחינה רגשית לפנייך
&nbsp
וזה כולל שמקום המגורים יוכתב לפי הייכן שהם גרים/לומדים/בסמוך לאימם ועוד שלל דברים שקשורים לזה.
&nbsp
וכן זה יכלול ברבה מאוד מאוד התפשרות שלך בתחומים הללו (ואולי בתוספת תסכול שלך מכך) אבל זה כאמור חלק מהחוזה הבלתי כתוב שלך עם הגרוש.
&nbsp
ואם את חשובת שזה לא מתאים לך ו/או גדול עלייך ו/או שלא בא לך להיות זאת שבקשר תתפשר יותר (ובהחלט לגיטימי מצידך לחשוב ככה) הברירה היחידה שיש לך זה להיפרד ממנו. למרות האהבה.

יוצאים חודש וכבר מתחילים הקונפליקטים? עדיף לוותר על זה

כבר עכשיו. מכאן זה רק הולך להיות יותר מסובך. את לא בנויה לגרוש עם ילדים, תמצאי לך מישהו בלי ילדים.
רק תקחי בחשבון שלכל אחד יש את ה"דפקט" שלו ותמיד תצטרכי להתפשר בגלל משהו, אז חוץ מלהחליף בן זוג, תבדקי תוך כדי על מה את כן מוכנה להתפשר ובפעם הבאה לבחור בן זוג בהתאם ואל תיכנסי מראש למקום שבו ברור שלא תוכלי לחיות.

supersonic777

New member
עצה,תצאי עם מישהו באותו סטטוס כשלך,ולא יהיו לך בעיות מסוג זה

את תמיד תהיי במקום השני וזה ברור...!
אם את רוצה להיות ראשונה,רק רווק או גרוש ללא...

Shamy

New member
נראה שתאלצו למצוא את דרך האמצע

מה דעתך על הפתרון הבא?

שניכם תגורו עם הילדים שלו ופשוט פעמיים או שלוש בשבוע תסעו ביחד לאמא שלך לעזור לה ביחד? זה יהיה אפקטיבי לדעתי נוח לכולם..זה יהיה התפשרות מצידך ומצדו
למה שלא תרימי את הכפפה ראשונה?

רואה 6 6

New member
עזבי,עזבי,אם את לא מבינה למה אבא לילדים לא בגירים

צריך ליהיות בסביבתם,ולא כי הם מבקשים אלא שזו חובתו אז רדי מהעסק. כולה חודש...

למעלה