שלום... חייב עזרה בעיצוב הבית...

MEIMIS

New member
שלום... חייב עזרה בעיצוב הבית...

הבית שלי מ-מ-ש חייב עיצוב מחדש.. אני רוצה לעשות להורים שלי הפתעה... ולעצב להם מחדש את כל הבית... הבית כ"כ מבולגן בגלל שהוא לא מעוצב שלא שמים לב פשוט כמה הוא מבולגן מרוב שהעיצוב נראה מגעיל... אני חייב עזרה.. בדברים שתגידו לי להוריד - לצבוע - בקווים לאורך - בקווים לרוחב - איך שאפשר לעזור מה להוריד מהקירות? אולי להוסיף? צבעים לקירות... אני מחכה לתשובות.. ומוסיף תמונות של הבית - אם הייתם רואים במציאות זה הרבה יותר גרוע.... בכוונה צילמתי ככה את הבית שכולו הפוך...

Gandalf24

New member
אוי ואבוי

בלי להעליב, אבל בחיים לא ראיתי כזה בית מבולגן. איך אפשר לזוז שם בכלל? כמו שאחרים כתבו פה, קודם מאד חשוב שהבית יהיה מאורגן, וזה אומר שיש הרבה סדר לעשות, אני מאמין שאת תוכלי לעשות את זה, קצת יצירתיות ודמיון, וכפי שאחרים אמרו פה, אפשר לקנות מוצרים שיכולים להקל על הארגון והסדר. לאחר שהכל יהיה מאורגן, עדיף גם לעשות קצת ניקיון. ואחרי זה, כשהמקום יקבל צורה, לחשוב איך לעצב ולצבוע. לא לשכוח לשים דגש גם על תאורה מתאימה, חשוב מאד.

Iris G

New member
עיצוב בא אחרי אירגון

קודם תארגנו את הבית. ואני לא מדברת רק על זה שהוא הפוך, אלא למה הוא הפוך. להתחיל עם צינזור, לזרוק-לזרוק-לזרוק. יש בויטרינה דברים שלא שייכים לשם, למה? אם אין מקום אחר בשבילהם צריך להתחיל לארגן פינות עבודה שונות בבית, יותר מדפים להניח דברים, לזרוק מה שלא צריך ולארגן שלכול מה שכן צריך תהיה הפינה שלו, אחרת לא תוכל לעצב כלום!! אחרי שמצאת פינה לכול דבר ניתן לצבוע ולהתחיל להתאים בין הדברים. אם התקציב צפוף ואין יכולת להכין בעצמך, לאיקיאה יש הרבה פתרונות לאיחסון נכון (אבל לא לקנות שם אם יש תקציב יותר גבוה, כי הדברים שם די מתפרקים אחרי כמה שנים)

MEIMIS

New member
הממ... תודה על התגובה...

יש מזל שלא צילמתי את החדר של אמא שלי... זה באמת עמוס אבל שאני רוצה לזרוק משהו ישר מתנפלים עליי ואומרים לי לא לזרוק... אז איך לצנזר... וגם המחסן שלנו וגם הבויידם עמוסים בשטויות . . ככה שאין מקום לאן להעיף את כל הדברים

Iris G

New member
לא מעיפים למחסן, מעיפים לפח

או למישהו שבאמת צריך. מה מעיפים? זה אני לא יכולה להגיד לכם, זה תלוי בכם אבל: בגדים שלא לבשתם מעל לשנה, לזרוק, ולפנות מקום בארון לדברים שכן לובשים כול יום. פזלים שאולי יום אחד עוד ימצאו את החתיכה החסרה, לזרוק, החתיכה הזאת לעולם לא תמצא, וכולי. ישנם דברים ש"חבל" עליהם, אבל עם הם ארוזים בבויידם ולא הסתכלתם עליהם 3 שנים כבר, וגם אם רציתם היא אפשר להגיע אליהם, מה זה שווה? אני מצרפת דוגמאות של מה אפשר לעשות עם זורקים חלק, מפנים פינה למה שרוצים לשמור ומצרפים כמה מדפים וחלקי איחסון תמונה של לפני

MEIMIS

New member
יפה מאוד.. אבל אני לא אצליח לעשות

דבר כזה עם הבית.. זה בלתי אפשרי אי אפשר לזרוק כלום מבלי שיצעקו עליי

shookit

New member
אממממ זה קצת ארוך אבל..הנה תקרא

אוקי.. עלו לי כמה רעיונות..אתה תצטרך עזרה (חברים וכאלה..). אל תזרוק שום דבר . תראה מה תעשה- תקפל את הכביסה את כל הדברים תחזיר למקום- או שתיצור מקומות חדשים כל דבר. בכל בית יש חדר באלגן - שבו הכביסות המאווררים כל הדברים שצריך ולא צריך להראות אותם. השולחן מעץ בסלון אתה יכול לצבוע. תחליט איזה צבע מתאים לבית. אם אתה רוצה גם לצבוע ת'קירות בבית - אני מציעה קינמון- או וניל . משהו שישדר חום. לעשות למשל שלוש קירות בסלון קינמון וקיר אחד בצבע ווניל זה יכול להיות ממש יפה. צבעים עדינים שמשדרים חום. ככה אתה כולה גם להתאים את השולחן- לצבוע אותו בחום כהה- ואולי להדביק מפיות - משהו פרחים ורדים- אם אתה לא יודע על מה אני מדברת שלח לי מסר אסביר לך איך עושים את זה והכל זה ממש שטויות.. וכדאי להתאים את הסלון לשולחן ולהפך- צבע את הבסיס של הספות גם בחום כהה או מה שתבחר. אם יש לך כסף/זמן תחליף את הכריות שיש לספות-ממה שאני רואה הן נשלפות. החלונות- אתה יכול לצבוע את המסגרת של החלונות השקופים. גם כן בווניל או בקינמון או בחום ככה. אם יש כסף/זמן להתקין גם וילונות מבד אורגנזה בצבע זהב או לבן או חום כהה - זה יכול להיות מהמם אבל יש לכם גם וילונות יפים שיתאימו גם כן. לקירות שלא יהיו ערומים לך להסתובב בת"א ברחוב אילת יש שם מלא חנויות של תמונות וציורים תקנה לפי מחיר ויופי. המחירים שם לא בשמיים ממה שאני ראיתי. מספיק שיהיה מעל הטלויזיה ציור אחד ובקיר ממול שני ציורים.. אוקי המזנון בסלון- תפנה את כלל מה שלא צריך כל הדברים שאתה יודע שאימא שומרת סתם. תשים בארגז ותשאל אותה עם זה באמת נחוץ כשהיא תחזור. המפות על המערכת ממש מיותרות- נ.ב עם כבר אז כבר תקנה מתלה של רמקולים לקיר- ותתלה כל רמקול בקצה השני של הקיר זה יהיה יפה.והמוזיקה תתפזר גם יותר בחדר. ואם יש כסף/זמן תחליף סוג של מנורה בסולון . יש מנורות ממש יפות בפחות מ200 שקל. במטבח צריך לחסל כמה שיותר את הכל הבלאגן וכמה שפחות להשאיר דברים על השיש. הכיסאות אתה יכול לצבוע את הריפוד זה יכול היות נחמד=) ובמסדרון רק להוציא ת'שטיח. וזהו. בפינת אוכל להחליף אולי לקנות מפה מבד אורגנזה. את השולחן אולי לצבוע גם את הבסיס של הכיסאות. ושוב לחסל ת'באלגן. וזהו...=) זה הרעיונות שלי..בכל אופן.

למעלה