שלום חייב עזרה

דניאל2890

New member
שלום חייב עזרה

אני כבר די נואש אני ועוד 4 חבר'ה רוצים לנסוע לאילת ב29.7 ומחפשים דירה להשכיר או אכסניה או מלון בסביבות ה 80-120 שקל לילה מישו יכול לתת לי המלצות?האם זה סביר להביא חצי כסף מראש? מישו יכול לתת לי קצת פרטים על מלון פירסט קלאב האם כדאי ללכת לשם? אשמח לשמוע את דעתכם ועזרתכם אני מאמין שיש פה הרבה הודעות אני יודע שלפעמים זה קצת מעצבן לראות הודעות כאלה אך בבקשה תעזרו לי .. תודה רבה

harhanegev

New member
לגבי 80-120 שקל ללילה,

האם מדובר על כולכם יחד ב 80-120 ללילה או כל אחד ב 80-120 ללילה ? אם מדובר על 80-120 לכולכם - אז גם בפשוטה שבאכסניות לא תמצא דבר כזה. אם מדובר על 80-120 לכל אחד - בוודאי שתמצאו מבחר רב של דירות ואכסניות במחירים כאלה, לגבי מחירי מלונות זולים במיוחד אני לא לגמרי מתמצא, אבל אולי גם. פירסט קלאב זה לא מלון, פירסט קלאב זה רמאות ופשע של קופת חולים מכבי: הם הקימו בית אבות, ראו שאין להם מספיק קליינטים, והחליטו באופן בלתי חוקי לעשות מזה יעני מלון (כלומר בחדרים הפנויים לשכן אורחים). המחיר הוא כמובן זול, כי זה מאוד רחוק מחוף הים, נמצא סמוך לבתי מגורים, אבל קח בחשבון שאתה מפרנס רמאים פורעי חוק. אם כבר אתה מוכן לקבל ריחוק מהים תמורת מחיר זול, אז לך על מלון "מלוני" שגם לא קרוב לים, אבל אינו רמאות ולא נו אותו על גבם של קשישים שבאו לבית אבות והפכו להם אותו ליעני בית מלון. רשימת מלונות זולים באילת: דליה גלי אילת הרי אדום טופז פטיו הולידיי אין אקספרס ביט אמריקנה אסטרל וויליג' (יש עליו ביקורות מעולות !) אדומית ריביירה מלוני פטרה ואולי עוד כמה ששכחתי לציין. אכסניות אפשר למצוא בקלות בדפי זהב ב"אכסניות", שם תמצא גם משכירי דירות ויחידות דיור. ואם שוכרים יחידת דיור / חדר / דירה, חשוב לברר כתובת מדוייקת ולחזור להתייעץ לגבי הכתובת, כי לצד המשכירים הטובים והישרים יש גם כמה לא כל כך ישרים שיגידו לך "5 דקות ברגל מהחוף" כשמדובר ב-5 דקות של ריצה מטורפת בטירונות חי"ר. מי שמסרב לתת כתובת - כנראה שיש לו הרבה מה להסתיר. וכבר נתקלתי בלא מעט מקרים כאלה, לצערי. חופשה נעימה מהנה נפלאה ומוצלחת !

דניאל2890

New member
שאלה נוספת חשובה בקשר לרחוב

דבר ראשון תודה רבה על העזרה זה עזר לי מאוד להסיק מסקנות:) סגרנו עם וילה שמחולקת ל3 יחידות ואני מעוניין לדעת איפה יוצא בדיוק רח' הר סיני 10 שכונת צופית תחתית האם זה באמת כל כך קרוב לקלאב הוטל כפי שאמרו לי?

harhanegev

New member
מקום מעולה !

שכונת צופית תחתית היא שכונה שקרובה מאוד לים וצמודה למלון קלאב הוטל. יתרה מזאת, רחוב הר סיני הוא כמעט בקצה שממש קרוב לים וצמוד לקלאב הוטל. ועוד יתרון, רחוב הר סיני זה באזור יחסית שקט ומסודר של השכונה. יתרון נוסף: אין צורך במוניות לאזורים אחרים של העיר, יש משם תחבורה ציבורית לכל חלקי העיר, מטאבה ועד הקצה הצפוני של אילת. מקום ממש טוב.

למעלה