שלום,,חלק מהעם המריקאי שהצטרף

הניה 8

New member
שלום,,חלק מהעם המריקאי שהצטרף

להפגנות בארהב" אני מאמינה שבא בתום לב של ההזדהות עם השחורים בלב שלם חלק אני חושבת שבא מתוך פחד, מה שיכול לקרות להם אם לא יזדהו עם השחורים , בהמשך הדרך, במילים פשוטות הם יצטרכו לחיות בפחד של נקמה,,בשביל לחיות חיים שקטים ושלווים בלי מורא שיקרה להם משהוא, כדאי להם לישר קו ולזהדהות איתם, אינני באה להגיד,,שיסכימו עם מה שאני חושבת, אבל ככה אני חושבת

tamarsharoni

New member
הניה יקרה , זכותך לחשוב כפי שאת חושבת ,

וזכותי לחלוק עליך . אני מאמינה שאדם שבא להפגין עושה זאת מתוך אמונה שכך צריך לעשות ולא מתוך פחד פן יבולע לו . יש שם אלפי מפגינים , נראה לך שאדם פרטי, [בניגוד לממשל /משטרה ] יוכלו לזהות מי מפגין ומי לא ולבוא לעשות חשבון ? לא נראה לי מעשי . במדינות קומוניסטיות הממשל מחייב לצאת להפגנה מאורגנת . בארה"ב ?..............זו דעתי .

הניה 8

New member
תמר יקרה יפה אמרת כל אחד ודעתו אבל

בשביל מה צריך לזהות ,ולבוא בחשבון?? כל אחד מפגין מטעמי שיקולים שלו לאף אחד אין אינטרס וגם לא חיוני, לזהות מי בא לשם מה ומתוך איזה שקולים,.

tamarsharoni

New member
זה מה שאת כתבת . ואני מצטטת .

חלק אני חושבת שבא מפחד , מה שיכול לקרות להם אם לא יזדהו עם השחורים , בהמשך הדרך , במילים פשוטות הם יצטרכו לחיות בפחד של נקמה , בשביל לחיות חיים שקטים ושלוים בלי מורא שיקרה להם משהו , כדאי להם לישר קו ולהזדהות איתם . יתכן שלא הבנתי את כוונת דבריך , , ואשמח לקבל הסבר .

הדסהש1

New member
צהריים טובים.שאני רואה את המפגינים

בארה"ב ואיך השוטרים פועלים אני רואה שאצלינו המצב לא רחוק מזה.האלימות נגד המפגינים היא ביד קשה ללא הבדל אם הוא מפגין או עיתונאי שנשלח לצלם.והתקופה רופפת. נקווה שזה לא יתפתח ליותר ויותר אלימות.

נימה3

New member
קראתי באיזה מקום שרון חולדאי

הודיע שכראש העיר תל אביב הוא אוסר על השוטרים להכות מפגינים. זה ראש עיר עם ראש גדול שיכול לקבוע דעה בניגוד לשר לבטחון פנים למשל. כל הכבוד לו ראוי לכל הערכה.

הניה 8

New member
אני נגד הלכאת מפגינים ,אין להתעלם ממפגינים

אלימים שקימים גם, ומסכנים את חיי הסובבים והשוטרים ויש צורך להתגונן בפניהם, גז מדמיע גז פלפל מסוכן יש צורך לחוקק חוק ,כיצד שוטרים לא אלימים , ונמצאים במצב של סיכון יכולים לגונן על עצמם, ובמקרים מסוימים נמצאים בדרגת סיכון אפילו לחייהם

tamarsharoni

New member
בוקר , עד כמה שאני יודעת , ולא תמיד זה הרבה .

יש חוקים ברורים מה מותר ומה אסור לשוטרים לעשות .במקרי אלימות שאינם במקומם הבעיה באיכות השוטרים . רוב השוטרים מעולים , אבל תפוח רקוב אחד , מקלקל את כל הסל .אולי כדאי לעשות סלקציה יותר בררנית בשעת הגיוס למשטרה .

הניה 8

New member
גם בין המפגינים יש תפוחים רקובים ,משני הקצוות

שניהם לא טליתות של תכלת ,אתמול ראיתי כיצד נהג אטובוס סופג אלימות של נוסע אלימות מילולית על סף הלקאה,רק כי הנהג שאל אותו לשם בטחון מה יש בקרטון,היה קשה לצפות, ממש סכנת נפשות, יש בין השוטרים שמפעילים כח מרבי ללא צורך ןיש אנשים אלימים,שממש מהוים סכנת נפשות, חברה על סף ערעור עצבים

נימה3

New member
ממה שמראים בטלויזיה הטיפול של המשטרה מאד אלים

אני לא מבינה מדוע צריך להתנפל על צלם עיתונות שבכלל עומד ומצלם ולא עושה שום תנועה מאימת. ויש עוד תמונות כאלה גם כאשר כבר תופסים מישהו מתנפלים עליו כמה שוטרים סוטרים, בועטים ובכלל תפיסה מאד אלימה. הלואי וזה היה רק קומץ...

הניה 8

New member
נימה לא אמרתי שלא ,שאין ביניהם בין השוטרים אלימים בודאי שיש

דבר אחד את לא יכולה להכחיש ,שיש אנשים מאד אלימים בחברה שלנו מרביצים למורים ורופאים,,לנהגי אוטובוסים , וכו' ומראים רק מה שרוצים להראות תלוי מי הצלם ומה הוא רוצה להראות,

judithedna

New member
זו אלימות לשמה. בארצות הברית זו אלימות

של שחורים בגלל מה שקרה ומה שקורה. עכשיו זה התחלף להפגנות ענק שקטות אבל השוטרים בשלהם - הפילו אדם בן 75 והשאירו אותו מדמם על המדרכה, שוטר תקף בחור שחור עם טייזר ועשה בדיוק מה שעשה הרוצח הקודם בנוכחות שוטרים אבל הפעם אזרחים הפסיקו אותו. שוטר ירה בבחור בן 22. שוטר ירה באישה בת 27. כולם שחורים.

הדסהש1

New member
במדינה שלנו יש גם במשטרה פירות

באושים.עבודתם קשה אבל יש לרכך את התנהלותם.אלימות תעשה עבודה הפוכה.היום אני רואה שוטר עוברת לצד השני.לא רוצה להפגש איתם.אנני יודעת מה קרה אבל שנים אני משתדלת לא להתקל במשטרה.למרות שיש שוטרים במשפחתי.אין לי את מי לשאול.הורי כבר לא בחיים.זאת שריטה אצלי.

נימה3

New member
בתקופה האחרונה הקורונה ובנוסף כל מיני החלטות ממשלה הזויות

מיצרות התנגדויות כל כך גדולות שמוציאות מאות אלפים לרחובות כמעט כל יום רואים הפגנה של אנשים שמוחים על תופעה כזו או אחרת. צריך להקשיב לאנשים אבל במקום התגובות, אלימות שלא לדבר על כך שגם שבקרב המפגינים יש אלמנטים אלימים ממש. שהבינותי שיש קבוצה של מסיתים שבכוונת מכוון נכנסים לתוך הפגנות ומתחילים להתפרע וכך נוצרת אלימות גדולה מכל הכיוונים.

הניה 8

New member
בהחלט,,בכל הפגנה עולים על העגלה אנשים שמחבלים בה יש

להם את האינטרס לחבל,מטעמים שלהם

למעלה