שלום חמודים שלי ../images/Emo9.gif
זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום - אבל המון זמן אני עוקבת אחריכם - רציתי לאמר לכם שאתם פשוט מקסימים... ועכשיו ניגש לבעיה שלי... יש לי ידיד - נורא טוב, הוא אמנם קטן ממני בשנתיים - אבל הוא ידיד נורא טוב שלי, אתמול היינו ב"פסטיבל הבירה" בת"א... אני גרה בישוב שקרוב לת"א הוא גר בצפון...
כשהוא בא ואמר לי שלום עם חיבוק לא נרתעתי - כי ככה אנחנו רגילים, אבל אח"כ כשהוא חזר והתחיל להחזיק לי את היד קצת חששתי שהוא כבר לא "סתם ידיד"... בקיצור חבצולית שכמוני לא תעזוב דבר כזה במנוחה ולכן עשיתי "קוקו" כדי לראות אם זה סתם או שזה משהו רציני ומורכב... אחרי 2 שניות הוא כבר התחיל לחבק אותי - ואמנם אנחנו מתחבקים ככה כשרואים אחד את השנייה - אבל לא במהלך הפגישה... בקיצור, זה קרה כמה פעמים במהלך הערב - הלכתי חזרתי רקדנו והוא ממשיך לחבק... אחרי שההופעות הסתיימו, כבר רצינו ללכת הבייתה (אני וחברים שלי) ואז בדיוק הוא נזכר לשאול אותי "רוצה ללכת לשבת איפשהו?..." - ואני יצאתי עם הרבה בחורים בחיים שלי - אני יודעת טוב מאוד למה הוא רמז... אז אמרתי לו שאני מצטערת אבל אנחנו כבר הולכים... בקיצור קיבלתי נשיקה על השפתיים וחיבוק חם ממנו... והלכתי הבייתה... עכשיו השאלה הנשאלת היא - מה לעשות עכשיו? אני יודעת שהוא רוצה משהו - והוא נורא מקסים - יש לו המון מעלות - הוא נראה טוב, הוא אחד האנשים המדהימים והמקסימים ביותר שפגשתי בחיים שלי, יש לו כבוד לבנות (דבר שחסר להרבה בנים אבל לא נתחיל על זה דיון כרגע...), בקיצור הוא ממש "מציאה"... ומצד שני יש את את החסרונות - הוא גר בצפון ואני במרכז - כבר הייתה לי מערכת יחסים ממושכת שכזו ואני לא רוצה לחזור לזה שוב... הוא קטן ממני בשנתיים - לא אכפת לי מה החברה אומרת, אבל יש לו עדיין זמן להתבגר למרות שהוא נורא בוגר... יש לי "צרכים" משלי אם אתם מבינים למה אני מתכוונת ואני לא רוצה ולא נראה לי שילד בן 15 מסוגל למלא אותם... כל מה שאני מבקשת מכם זה - רק עצות... כן או לא ולמה? אוהבת אתכם המון - חבצולית.
זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום - אבל המון זמן אני עוקבת אחריכם - רציתי לאמר לכם שאתם פשוט מקסימים... ועכשיו ניגש לבעיה שלי... יש לי ידיד - נורא טוב, הוא אמנם קטן ממני בשנתיים - אבל הוא ידיד נורא טוב שלי, אתמול היינו ב"פסטיבל הבירה" בת"א... אני גרה בישוב שקרוב לת"א הוא גר בצפון...