שלום חנוך בנמל בית.

אורי404

New member
שלום חנוך בנמל בית.

לפני ארבע שנים היה לשלום חנוך סיבוב הופעות בנמל תל אביב הישן כל מוצאי שבת, אשר בכל הופעה הוא אירח זמר אחר. בין היתר התארחו: אביב גפן, יהודית רביץ, קורין אלאל, ארקדי דוכין, מאיר בנאי, גידי גוב, אספ אמדורסקי, דנה ברגר, דני ליטני ועוד. כל הופעה היתה מושקעת מאוד. שירים אחרים היו בכל הופעה, וחטיבת נגנים משובחת. בהתחלה משה לוי, ירוסלב יעקבוביץ', ישראל נחום, זיו הרפז וארז נץ. יותר מאוחר היו לוי, יעקבוביץ', פיטרסון, עודד כפרי ואריה ווליניץ. כל הופעה הוקלטה וצולמה. באחד הפורומים ששלום חנוך התארח, הוא סיפר שההופעות מוכנות להקרנה. לדעתי, הגיע הזמן למכור אות על גבי תקליטורים ו-DVD. אלו היו הופעות מצויינות.

paris2

New member
אני

הייתי בהופעה עם קורין אלאל...היה מדהים..באמת מעניין מדוע ההופעות לא הוצאו על דיסקים...

אמפו

New member
הייתי בהופעה עם אביב גפן

זו היתה הפעם הראשונה שראיתי את שלום בהופעה. היו שם כל גדולי עולם: דורי בן-זאב, אישתו של מאיר אריאל זצ"ל ועוד כהנה וכהנה ידוענים - כולל א ר י ק א י י נ ש ט י י ן במעיל שחור ארוך. אני הייתי עם מישהי בדייט שני... (הדס - אם את קוראת את זה - אשמח לדעת מה איתך...) היתה הופעה מצויינת - אגב: שודרה מספר שבועות לאחר מכן בגל"צ. שלום ראה את רוני פיטרסון בקהל וקרא לו לעלות לבמה, באופן ספונטני. רוני עלה. מה הם ניגנו ? -- תפסתי ראש על הבאר ! היסטוריה !! אני לא אשכח שמישהו מהקהל צעק לעבר הבמה: "גם אריק איינשטיין פה, למה אתה לא מזמין אותו לבמה ? תארו לעצמכם אם אריק היה עולה לבמה... בקיצור: היה גדול.

למעלה