שלום חנוך ומשה לוי-"יציאה" גולדסטאר זאפה 17.5

Margarita chum

New member
שלום חנוך ומשה לוי-"יציאה" גולדסטאר זאפה 17.5

שמעו, אנל'א יודעת איך לומר לכם............ "יציאה"-המופע, חוגג 5 שנים, ואני נזכרתי שעוד לא הייתי שם:) אז כן, היום הייתי, ותקשיבו לי, לא ידעתי את נפשי מרב אושר! הסיפור הוא, שתומר, חברי היקר, קיבל ביטול מהדייט שלו(החצופה הזו, שבכלל חשבה לקחת לי את בן זגוי להופעות שלום חנוך), אז כמובן הרים לי טלפון ואמר יאללה יאללה, הולכים! אז לאחר החלפת מיליון גלידות, תומר המקסים בא לאסוף אותי(באיחור רציני) מהדלי קרים שבהוד השרון, היישר מהעבודה אל הזאפה(הידוע לשמצה). אני חייבת לומר שהפעם דווקא הייתי אויירה מעולה אולי זה בגלל שלום הגדול הזה, ואולי בגלל שהצלחתי לעשן במשך כל ההופעה כמה שרציתי ומתי שרציתי. הייתה הופעה מדהימה, באמת אין לי מילים,היו המון המון צחוקים באמצע ושלום המסטול הזה שטוען שהוא לא זוכר את המילים, וכל פעם משה לוי מפתיע אותו. הוא אומר שזה דורש הרבה אומץ, לנסות לשיר שירים שהוא לא זוכר את המילים שלהם. צריך גם קהל איכותי, ובהחלט היה. 18 וחצי, לעייני שלי בהחלט לא צעירה. אבל כולם שם היו מעל 25 בדוק
לא שאכפת לי, אבל גם כן נק' מבט בשבילכם על התנהלות ההופעה. באמת הייתה אווירה נהדרת, הפעם באמת הייתה הצלחה(הזאפה שיתפה איתי פעולה:) ). אני כבר באמת עייפה, ומחר יש לי תגבור בעבודת גמר בפסיכו' על הבוקר, אז הנה לכם פלייליסט מצויין, ושיהיה לנו לילה וסוף-שבוע כאלו גם כן. יה מאן :) פלייליסט: שיר דרך-איזה שיר מקסים לפתוח איתו! גיטרה וכינור שחק אותה צרות טובות זה לא נוח-בבחירות של משה לוי, שריגש אותי באמת עד דמעות. בהופעה הזאת גם גילית כמה כבוד שלום רוחש לו. לא יודע איך לומר לך שיר ללא שם נגד הרוח רק לרקוד קח לך אישה- כאן היה קטע מצחיק. משה לוי ביקש מכולם לשרוק, :"כוכב שורק" הוא קרא לזה
ילדים של החיים אדם בתוך עצמו-הקהל שר והיה פשוט נהדר!! איזו אווירה טובה ואיזה כיף, שלום עשה קולות רקע מצחיקים. אלימות היה כדאי לאט לאט תפסתי ראש על הבאר את מביאה הכל לידי דמעות ככה וככה בלי לומר מילה משיח לא בא הדרן: אהבת נעוריי בגלגול הזה מאיה תמונות, עוד הסופ"ש הזה

Kettercat

New member
איך עשית לי חשק עכשיו ../images/Emo7.gif

גם אני רוצה הופעה של שלום חנוך, אוף. "וי" שאני עוד חייבת לסמן ברזומה הנוכחות...

נר2

New member
גם אני הייתי שם!

היתה הופעה מצוינת כמו בכל ההופעות של שלום שראיתי ומזמן לא נהניתי כ"כ בהופעה (יומיים קודם לכן ביום הסטודנט בי-ם). זאת הפעם הראשונה שראיתי אותו במופע קטן ואקוסטי (לא יודעת למה חיכיתי כ"כ הרבה זמן לראות את "יציאה" כי זה אחד האלבומים שאני הכי אוהבת) והוא נותן את המקסימום פלוס בדיוק כמו בהופעות הרוק הגדולות שלו. בהחלט עשה לי חשק לראות את זה שוב. הופעה מדהימה, מצחיקה, שלום אפילו שכח את המילים ל"אור ישראלי" ונאלץ לאלתר משהו.. משה לוי פשוט מוזיקאי מוכשר ורואים כמה שהם מעריכים זה את זה. המקום זאפה הפתיע אותי לטובה. אוירה נהדרת. הקהל איכותי ומבוגר יותר מההופעות שראיתי בד"כ. מדהים איך כולם שיתפו פעולה ושרו איתו כמעט את כל המילים וזרקו שמות לאויר כל הזמן.. פעם ראשונה שהייתי כ"כ קרוב לבמה (אבל מהצד) והוא נראה קטן אפילו משחשבתי. ורזה מאוד. תמיד ההופעות שלו נראות קצרות מידי. זה מה שקורה כשיש כ"כ הרבה שירים שנכנסו לקלאסיקה. ד"א יש לי גם קצת תמונות ברגע שאדע איך מעבירים אותן מהמצלמה למחשב..

נר2

New member
היה מדהים! הנה כמה תמונות מההופעה..

תסלחו לי על האיכות. זאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי..
ההופעה היתה מצוינת ומושלמת כמו כל ההופעות שלו!

tink1984

New member
סחטיין עלייך!

אני מכירה די הרבה אנשים בגילך ואולי 2 מהם שומעים את המוזיקה של שלום חנוך, וחבל שכך, אם את שואלת אותי. במופע "יציאה" עדיין לא יצא לי להיות, אבל שלום תמיד מופיע מצויין. אויש, כמה שאני אוהבת את השירים שלו !!! עשית לי חשק מטורף ללכת ל"יציאה". אני אצטרך למצוא שותף/פה. איזה כיף שאנשים מספרים פה, בפורום, על הופעות שהם היו בהן! עושה חשק ללכת וזה פשוט נפלא! שלום, אתה פשוט מלך
"את שאלת, אני התשובה" - כמה פשוט, ככה מקסים. (בחרתי את השורה הראשונה שעלתה לי בראש, כמובן שיש לו עוד המון כאלו).

skifr22

New member
לא יצא לי להיות ב"יציאה"

אבל הייתי במופע החשמלי שלו וקצת התאכזבתי.. רוני פיטרסון לפי דעתי היה דומיננטי קצת יותר מדי והביא אותה בסולואים גם במקומות שלא היה צריך אותם בקיצור-השירים של שלום טובים בדיוק כמו שהם והייתי מעדיף במקרה הזה לשמוע אותם קרובים יותר לביצוע המקורי. סתם לדוגמא- ב"לא יודע איך לומר לך" גם לנגן את סולו הפסנתר(של אריאל זילבר במקור)..

ועוד הודעה של קנאה...

גמאני רוצה! שיבוא לירושלים שוב. או שיעשה כבר שוב את חיות לילה בבארבי.

Hosh17

New member
אני כבר שנה רודפת אחרי ההופעה הזו

עוד לא יצא לי ללכת ואני כולי מאוהבת בדיסק הופעה הבאה במרכז אני שם ולא יעזור אין עליו!

למעלה