שלום חנונים !

שלום חנונים !

פעם הייתי חנון. היום אני קואווצ`ר לחנונים. חיפאים שזקוקים לשינוי: ללמוד לקלל ולריב כהגנה עצמית, להתחיל עם בנות בים. . . אני, עוגי, הקשוח, ילמד אתכם להיות חזקים תמורת תשלום כספי(אני חייב להתפרנס...), גם חנוניות מוזמנות! חדש!!! יש גם סדנה קבוצתית שתיפתח בקרוב. אז אם נמאס לכם לקבל כפות וקללות מ``ערסים`` אז זה הזמן למהפך. חשלו את ילדיכם ושיכרו להם קואווצ`ר קשוח, עוגי.

Nimst

New member
עוגי זה באמת שם קשוח

לאוגר הסיבירי של החניכה שלי קוראים עוגי.

יו אני חייבת סדנה כזאתתתתת../images/Emo178.gif

בפעם האחרונה שמישהו דיבר אלי לא יפה כמעט דקרו אותו
רוצה לבוא אליי לסנדה עוגי

amphioxus

New member
פעם שעברה שמישהו שמישהו ניסה להתעלל

בי הוא מצא את עצמו בחדר מיון עם גולגולת סדוקה. מי אמר שלמיתרני ראש אין עמוד שידרה?

Jos711

New member
ובפעם שעברה שמישהו נגע לי

במשקפיים הוא כמעט מצא את עצמו בבית חולים.

hopefulman

New member
רעיון מעניין :)

אני רק חושש שהשינוי המוצע על ידך הינו קיצוני מידי לכיוון השני... לעניות דעתי מידה מספיקה של אסרטיביות וביטחון עצמי סביר יכולים להיות מצרך רצוי אולי עבור חלק מאיתנו שאצלו היעדר תכונות אלה מעיד על חולשה וחוסר אונים מסויים , אם כי גם מוסיף לחלקינו פן מעודן יותר ורגישות יחודית. כפי שאני תופש את הצעתך , אתה מתיימר להפוך את קהל היעד לטיפוס מוחצן , מחוספס ובעל ביטחון עצמי מופרז - תכונות שלמרבה הפרדוקס דווקא עלולות לאפיין אנשים אשר בתוך תוכם מקונן חוסר ביטחון עצום מודחק והינם נעדרי כלים להתמודדות מושכלת עם קונפליקטים המחופים בהתנהגות זו. אולי היה רצוי לחשוב על הצעה מאוזנת יותר? טוב , זאת בסה"כ דעתי , יכול להיות שהאנשים הנוספים כאן יחשבו אחרת. דניאל.

בן דוד שלי לומד ב``ריאלי``(חנון) ואני

רציתי לחשל אותו קצת באימוני איגרוף תאילנדי, הכרחתי אותו. . . ואחרי 5 דקות הוא סירב לחלוטין. אמרתי לו מה יקרה אם ילד יתן לך מכות בלי סיבה? אבל הוא בשלו, מתעקש ליהיות כמו שהוא, שק חבטות, קרבן להעלבות וקללות(התקפות מילוליות) . אני שהייתי חנון התגייסתי לצבא, לימדו אותי לצעוק(אף פעם לא צעקתי לפני כן), היה איתי במחלקה חבר שידע לקלל הכי טוב שיש, למדתי ושיננתי ממנו והפכתי למומחה אבל הגנה עצמית מילולית גררה אלימות פיזית. כשהשתחררתי מהצבא למדתי אומנויות לחימה רבות. ומאז אני ילד טוב ירושלים אבל יודע להגיב כשצריך בהתאם לחוק הגנה עצמית(חוק מורכב). כולם יודעים מה אני שווה. ואין לי ביטחון עצמי מופרז אלא יש לי ביטחון עצמי מוצדק. למדו מאחרים לקלל, הירשמו ללימודי אומנויות לחימה קשוחות ותרגישו שווים ובצדק. בהצלחה ! ;-)

noname202

New member
../images/Emo6.gif

אני יודעת אומנות לחימה ויודעת לקלל בלי עין הרע
ואני עדיין חנונית. יש פתרון?

Jos711

New member
אני יודעת לקלל גם, ואין הרבה אנשים

שיצאו מהבעיטות והשריטות שלי בחיים.

שווים מה?...

פעם אחרונה שדנתי האם מישהו שווה זה היה שווה משהו אינטימי
במקום ללמוד אומנויות לחימה, עדיף להיות איש עסקים מצליח ולקנות כמה שומרי ראש

ailag

New member
יודע מה?

אתה תעביר לנו את הקורס ואנחנו נלמד אותך הטיות של פעלים בעברית.

למעלה