שלום, חשוב לי לשמוע מה דעתכם על אוזניות ...

ueran22

New member
שלום, חשוב לי לשמוע מה דעתכם על אוזניות ...

akg330 והאם הן זהות ברמתן לסנהייזר px100 ואם לא אז בכמה ? אבל חבר'ה אני משאיר כבר כמה הודעות על הנושא ואין תגובה משום מה - לא מבין למה.

יאיר B

New member
אולי אנשים לא מכירים את הדגמים הללו ולכן

לא יכולים לכתוב עליהם כלום. אני למשל לא משתמש באוזניות כפתור (או IE), אלא רק באוזניות קשת. אני יכול לכתוב על PX200 אם אתה רוצה. אתה יכול לחפש ביקורות ברשת על הדגמים הללו (גוגל יוכל לעזור, מן הסתם הביקורות הרציניות יותר יהיו באנגלית).

ueran22

New member
תודה, חשבתי שכן מכירים. אבל אשמח לשמוע ממך...

על הדגם הנ''ל

יאיר B

New member
PX200

אוזניות קשת סגורות, קטנות. לדעתי הן שומרות על האיזון (כלומר אין בס או טרבל מוגזמים). השמע בכללי טוב, הן 32 אוהם (שזה כפול מאשר אוזניות כפתור, אם עוצמה חשובה לך זה פרמטר שצריך לחשוב עליו, אבל נגנים סוחבים אותן בלי בעיות). נוחות על האוזניים, מתקפלות לתוך קופסא מפלסטיק קטנה (לא נוח במיוחד להכניס ולהוציא וגלגול החוט מאוד לא נוח). זולות יחסית.

ueran22

New member
דווקא קראתי בזאפ שהן לא משהו וגם נופלות ...

מpx100 שכנראה כרגע ברשת עם הכי הרבה מחמאות. אגב מה דעתך בין שני הדגמים : px100 / px200 ? וגם האם אתה יודע איפה אני יכול לקנות אוזניות px100? נכנסתי לאתר של ksp ושם יש את px200 אבל כמו שאמרתי בזאפ נתנו ביקורות לא כלכך מחמיאות. אבל אולי הם לא מבינים

יאיר B

New member
ה-100 הן אוזניות פתוחות. הן בדיוק כמו ה-200,

רק ההבדל הוא בפתיחות (ה-200 סגורות). יש לזה יתרונות (אומרים ששומעים יותר טוב בפתוחות, אני לא חושב שיש הבדל גדול אם האוזניות בנויות טוב) וחסרונות (כל מי שלידך שומע את מה שאתה שומע, אין אטימה לרעשים). מבחינת מבנה - הן אותו דבר (עם אותה קופסא איומה ולא נוחה). אני מעדיף אוזניות סגורות. עניין של טעם. KSP אכן מוכרים רק את ה-200 (את שלי קניתי שם). לא יודע איפה מוכרים את ה-100 בחנויות של ממש (אם כי החנות האחרונה בזאפ, אוזניות, יש לה סניף בחיפה לפי מה שזאפ כותבים).

ueran22

New member
לפי חוות דעת בזאפ האטימות שלהן לא טובה וגם...

רשמו שם שהסאונד לא משהו שזה מפתיע כי אם הן אותו דבר אז איך זה יכול להיות. שנית טוב לדעת שזאפ זה משהו אמיתי עם עור ועצמות כי לא ידעתי שיש להם סניפים. אולי אקפץ לשם

יאיר B

New member
זאפ עצמו הוא לא חנות, אלא אתר שמתווך בין

חנויות (שמשלמות עמלה אגב) ללקוחות. לחנויות עצמן יש סניפים באץ (לחלק יותר, לחלק פחות ולחלק בכלל אין, צריך לברר את הנושא מול החנות המסוימת). אם אתה רוצה חוות דעת רציניות על אוזניות, זה לא אני ובטח לא זאפ, חפש בגוגל, יש אתרים שמתמחים באוזניות והם וכותבים עליהם הרבה מאוד (לרוב עם תמונות ו/או מבחנים שונים שעשו לאוזניות). דוגמא לביקורת סבירה ל-PX200: http://www.pcreview.co.uk/reviews/Audio/Sennheiser_PX200_Headphones/ ול-PX100: http://www.devhardware.com/c/a/PC-Speakers/Sennheiser-PX100/

ueran22

New member
תודה רבה , אני לומד המון ממך

אגב איזה אתר אתה ממליץ לביקורת (אני לא אגיד הכי טובה אז מבין הטובות) לאוזניות? לדוגמא אני מכיר את test freak. מה דעתך עליהם?

s998

New member
קניית אוזניות....

בדומה לקניית רמקולים היא קניה מאד אינדבידואלית.... בעיקרון שלושה פרמטרים צריכים להשפיע על הקניה: 1. סגנון מוזיקה - איזו מוזיקה אתה שומע בעיקר? אין רמקול/אוזניה שיתאימו לכל הסיגנונות ולכן עדיף לקנות אוזניות שיתאימו לז'אנר שאתה שומע בעיקר. 2. איך אתה אוהב להקשיב למוזיקה (מצטער שאני לא יכול לנסח זאת יותר טוב....) - הכוונה שלי היא האם אתה אוהב הרבה באס או יותר טרייבל וכו' 3. התקציב - לצערנו הפרמטר שמשפיע יותר מכולם... פרמטרים נוספים הם יותר לכיוון פיצ'רים שהיית רוצה באוזניות, לדוגמה אפשרות קיפול במקרה של אוזניות קשת או מנגנון השתקת רעשים וכו' אני חושב שבבקשת המלצות לאוזניות אתה צריך לציין את הפרמטרים הנ"ל (תקציב, סגנון מוזיקה ו"כיוון" סאונד מועדף). אז תוכל לקבל התייחסות רציניות יותר אבל גם אותם עליך לקבל בעירבון מוגבל כי אוזניה שתשמע לי מעולה לא בהכרח תשמע לך טוב (על טעם וריח....).

ueran22

New member
אוקי , אז ככה

אני אוהב לשמוע באס עמוק ונקי. אני קניתי עכשיו אוזניות ב350 שח' של akg k330 ואני חושב שפיספסתי פה רכישה טובה מכיוון שאני חושב שבסכום הכסף הזה יכלתי לקנות אוזניות כגון סנהייזר px100 שלפי חוות דעת הן טובות מאוד. אז לכן חשוב לי לדעת מה ערכן של כל אחת מהדגמים הנ''ל. בכל מקרה להלן הנתונים: א. סכום בין 300 ל450 ב. מוסיקת טרנס דאנס הואס רוק ג. אני אוהב באס עמוק ונקי. אבל גם צלילים גבוהים - שלא ישמעו רק את הבאס. איזה דגם הכי טוב לנתונים הנ''ל? לא משנה לי קשת או כפתור רק שהאיכות תיהיה מעולה. חג עצמאות שמח לכולם!!!!!!!!!

למעלה