שלום חתולאים

החתוליה

New member
שלום חתולאים

מזמן לא הייתי כאן. כמעט עשור עבר ומפה לשם... כבר הקמתי עמותה למענם.
אשמח אם תצטרפו, אוהבי חתולים, ששותפים לחזון האחריות כלפי חתולי הקהילה, והחלום של בית לכל חתול שמעוניין :)
פרדסיה אוהבת חיות 054-4448080
תודה, מאיה

החתוליה

New member
תודה

אפשר להצטרף לפעילות כחברי עמותה וכמתנדבים. יש דברים שרק מקומיים יכולים לעשות כמו להאכיל, לדאוג לפצועים ולהיות לובי מקומי מול רשות.
עיקר הצורך, וזה אפשר לעשות מכל מקום זה לקחת לאומנות - גורים או אשפוז ביתי לתקופה קצובה של טיפול תרופתי. בנוסף, הפצת פרסום חתולים הזקוקים לבית. כמעט אף אחד לא מסכים להכניס הביתה וגם לא לחצר חתול קהילה חולה, וגם לא גורים יונקים. אני עושה את זה, אבל המקום מוגבל וגם שאר המשאבים. מאחר ואני משתדלת לעודד התייחסות תומכת לחתולי הקהילה , אני לוקחת על עצמי יותר מהיכולת וזה מצריך גיוס תרומות לטיפולים ולמזון. יש לנו גם מקום לביצוע של עיקורים וסירוסים במחירי עלות, ונצטרך לרכוש רק את הציוד. הכל נעשה על בסיס התנדבותי ויש תשתית שיכולה מאוד לעזור לחתולים, אבל צריך עוד אנשים שמחוייבים לתחזוקה השוטפת של המנגנון (בעיקר אומנות ופרסום אימוצים). לדעתי כל יישוב צריך גוף מקומי למען בע"ח כי אז הטיפול הוא יותר אישי ואפקטיבי. מי שמעוניין להקים עמותה מסוג זה מוזמן לפנות אליי להדרכה בהתהליך.

למעלה