שלום...ח

שלום...ח

אני קוראתבפורום שלכם כבר הרבה זןחלק מהדברים אני כבר עושה (כמו הכתיבה,ובחירת מטלותאישיות...) אבל אני לא מצליחה, איך אני יכולה לעמוד במטלות ששמתי לי?להגשים אותם? רעיונות?

תלוי...כמה זמן יש לך לשבת ולקרוא?;-

בעיקרון יש לי מטרה אחת גדולה שכל מה שאני עושה לא מצליח ואני פשוט לא מצליחה להשתלט עליה גם כשאני מפרקת אותה לגורמים ומשימות שבועיות ויומיות קטנות-וזה הירידה במשקל-אני צריכה לרדת 30 ק"ג ואני פשוט לא מצליחה, יש לי גם כמה מטרות משניות אבל אני משטלת עליהם לאט לאט, יש לכם רעיון איך אני יכולה להשתלט על המטרה הזו?

Gali112

New member
הי כובען

לי יש אותה מטרה בדיוק עם צורך בירידה בסדר גודל שלך אולי קצת יותר אפילו גם אני 'בורחת' כל הזמן לכיוונים אחרים ולא מתמודדת עם המטרה הזו מה דעתך שנתמוך אחת בשניה? מה המשימות שלך ל2-3 הימים הקרובים בתחום זה? אצלי: ללכת כל יום לפחות 20 דקות לבשל מרק ירקות להכין כל ערב סלט

Gali112

New member
עמידה במשימות היום

בישלתי מרק
הלכתי חצי שעה
הכנתי ירקות חתוכים

היי!!!!

כל הכבוד שהצלחת לעמוד בכל המשימות שלך! זה עיון ענק לדעתי שנתמוך אחת בשניה, מקווה שאהיה לך לעזר, המטרות שלי להיום היו-לאכול פרי אחד לעשות ספורט לאכול 3 ירקות(שונאת את הטעם אני צריכה להכריח את עצמי לעשות את זה ...) אכלתי פרי, עשיתי ספורט, ואכלתי שני ירקות... המטרות של למחר: לאכול פרי, לעשות ספורט, לאכול 3 ירקות, לא להתפתות לאוכל המשמין שיש במשרד (ופלים,עוגיות, ציפס...)אגב יש רעיונות איך לעמוד בזה??? מה המטרות שלך למחר?

למה לאכול 3 ירקות ?

תכיני סלט עשיר תתבלי אותו קלות עם קוביות אבוקדו וקרוטונים ויש לך אחלה ארוחה טעימה ומזינה. כנסי לקביעות של הכנת סלט כל יום. לגבי ארוחות במקום אחר אם את אוכלת לפני שאת יוצאת מהבית אז את לא מתפתה לארוחות אחרות. ושימי לך בתיק קבוע שקית עם פירות ופירות יבשים למקרה של משבר באמצע היום . בהצלחה איילת

Gali112

New member
מטרות להיום

ללכת 20 דקות לפחות לקחת ירקות לעבודה והמשימה המרכזית ליומיים הקרובים: מחר אני מארחת לארוחת ערב אז להכין ארוחה בלי להסחף לאכילת יתר אבל גם להנות מהאוכל לגבי האוכל במשרד הרעיון שלי הוא להביא מראש אוכל מהבית אני הגעתי למסקנה שאני חייבת להכין ערב לפני כי בבוקר אני לא מספיקה אגב מה זה אצלך 'לעשות ספורט'?

Gali112

New member
עמידה במשימות היום

הלכתי כמעט חצי שעה
לא התפתתי בישיבה בעבודה לעוגיות ופלים ובקלאוות
כן התפתתי בבית לפיתה עם שוקולד-
בישלתי ארוחת צהריים מזינה למחר
הכנתי רשימת קניות לקראת הארוחה מחר בערב שתכלול סלטים, פשטידות ןעוגה קנויה - שממנה אני אוכל פרוסה אחת ביחד עם האורחים מה איתך?

ירידה במשקל...

הי. גם אני בתהליך של ירידה במשקל. אמנם אצלי מדובר ב 3 ק"ג ולא 30, אבל התהליך הוא זהה. כנראה שאת כבר יודעת זאת , אבל.... בסופו של דבר כל דיאטה תבוצע ע'י : לרצות לרזות (אבל באמת לרצות) לאכול פחות ולהתעמל יותר. אז אולי ההבדל בינינו הוא הזמן שיקח לנו להוריד את המשקל. מה שלי אולי יקח שנה עשוי לקחת לך 10 שנים, אבל אנחנו לא ממהרים לשום מקום. מצד אחד ממהרים (כי רוצים לעשות זאת) ומצד שני אנחנו יודעים (אני מקווה) שמטרות ארוכות טווח לוקחות זמן. אני כרגע מבצע את מה שלדעתי אני צריך לבצע כדי שזה יקרה: 1. אני מוותר על עוגות, וופלים ושאר מזיקים (וזאת בגלל שאין לי שליטה כאשר אני מנסה לעשות וויתור חלקי - אני מודע שאני לא יכול לעשות וויתור חלקי ולכן אני עושה וויתור מלא) 2. אני התערבתי עם אשתי שתוך שנה אני נכנס למידה יותר קטנה במכנסיים - וזה אחד מהגורמים למוטיבציה שלי 3. כשיושבים עם חברים על עוגה ואני מוותר אני מיידע אותם על ההתערבות - ואז זה מחזק אצלי את הרצון - גורם לי להמשיך בתהליך ההרזיה (אני לא רוצה שהם יצחקו עלי שאני לא עומד בהבטחותי) 4. אני עושה פעילות גופנית, ומציב לעצמי מטרות על כך באתר - שוב - גורם ממריץ. 5. אני רואה התחלת תוצאות תוך זמן סביר - אני מרגיש פיזית שאני יורד במשקל (ללא צורך למדוד את עצמי כל שבוע) - תוך חודש.. - וזה שוב ממריץ אותי להתמיד בתהליך. אולי המסר הכי חשוב שיש לי להעביר הוא שאת חייבת חייבת חייבת וחייבת שתהיה לך סיבה ממשית, אמיתית, שבאה מתוך המודעות שלך להרזות. ברגע שתהיה לך את הסיבה הזאת (או כמה סיבות) , מה שיקרה באופן טבעי הוא שההרזיה תעבור אצלך להיות מס' 1 בסדר עדיפויות, וזה מה שתחשבי עליו במהלך היום, וכשחברים יציעו לך עוגה את תסרבי עם חיוך כי את תתמקדי באותו הרגע במטרתך ארוכת הטווח ותוורי על העונג הרגעי והלחץ החברתי.... וכשתסרבי יקרה גם עוד משהו - את תרגישי טוב עם עצמך שאת שולטת בחייך ולא רגש התאווה ! אז בהצלחה, ושיהיה לך יום מקסים.

תודה!!!

אני מקווה שלא יקח לי 10 שנים, המטרה שלי היא להוריד הכל תוך 7 ןחצי חודשים זה ריאלי אם חושבים על ירידה של קילו בשבוע שזה נורמלי לפי כל דיאטן,ויש לי חילוףחומרים מהיר אז אני מקווה שאצליח(תחזיקו לי אצבעות!!!) הבעיה העיקרית שלי היא שאני פשוט לא אוהבת אוכל שהוא לא משמין לצמעשה כל מאכל חדש שיוצא לשוק אני יכולה להעריך אם הוא משמין או לו לפי זה... אני מקווה שתצליח במשמיתך ותודה על העידוד!!!

למעלה