שלום, טוב לדעת שיש עוד מכורים כמוני

Yo-man

New member
שלום שלומי וברוך הבא

קודם כל אני שמח שבאת. אפשר לשאול אותך אותך איך שמעת על הפורום ? אני סקרון כי אין לנו הרבה מצטרפים חדשים מאז תחילת העונה, ואני דוקא בעד עיבוי הפורום... ואם אתה כבר כאן (ומעיד על עצמך כמכור) - מי הקבוצה שלך, אם יש. איך הגעת לפוטבול והאם שיחקת פעם פוטבול ? וזו תזכורת לכולם - מחר, יום ו', ב-12:00 בצהריים (בדיוק) משחקים בספורטק בת"א. אמנם נעדרתי בשבועות האחרונים ממגוון סיבות ומהנות, אבל מחר אני מתכוון להגיע. אז אם יש פה מישהו שבא לו לשחק או לפחות לראות איך מתנהל משחק חובבני משובח - welcome.

shlomys

New member
וולטר פייטון

ובכן,אני מראשוני השחקנים בספורטק וכנראה שאנחנו מכירים.בשנתיים האחרונות נבצר ממני להגיע,אך אני מתכוון לחדש את המסורת. הקבוצה שלי - הס מלהזכיר - הברס(אני עדיין חי בתקופת וולטר הגדול). פוטבול ? 1987 דנבר גיאנטס - שידור מקוטע ומטושטש בטלוויזיה-התמכרתי.

royfr

New member
זה שלומי מהבנק ?

אם כן, מה שלום כבודו ? וגם אם לא, ברוך הבא ....

Yo-man

New member
קטעים איתך !!!

זה יורם. יש לי עדין את העט שנתת לי מהבנק
עובד עד היום
טוב לראות אותך כאן !!!

Jerzet

New member
שלום שלום

מה העניינים שלומי? איך השיניים? טוב לראות אותך כאן שמצאת את הפינה שלנו.... מחר, כרגיל, משחקים ב-11:30 בספורטק. אותו מקום. אותו הכל, אתה מכיר את הנוהל. יהיה טוב לראות אותך אחרי כל כך הרבה זמן.

ofribecker

New member
Hi Shlomi

I am at the moment in the USA, but I'll be back to Israel in a few days. I also remember you from the football in Telaviv. How's it going? I will be tomorrow (Saturday) in a college football game between my beloved Michigan Wolverines as they play their state rivals - the Michigan state Spartans. I also come sometimes to the football in Telaviv, so we may meet again there sometime. good to hear from you. Bye for now Ofri

למעלה