שלום טומי,אתה ודאי לא זוכר אותי

eybubv

New member
שלום טומי,אתה ודאי לא זוכר אותי

היינו בקשר בשנה שעברה,תרם נסיעתי עם המשפחה להונגריה סביב ביקור חברי הפורום במוזיאון שבצפת.לא מצאתי הזדמנות טובה להישתתף באופן שוטף בפורום מהונגירה למרות שכל בקור פה רציתי לספר לך על המסע שעשינו לעבר משפחתינו במהלך מספר חודשים. בקרנו במוזיאון(יומיים אחרי הקבוצה).והזוג לוסטיג שמנהלים את המוזיאון הקדישו מזמנם ונשארו איתנו בערך שעתיים אחרי שעות הסגרה.לא יכולנו לצאת משם מצאנו במחשב שם תמונות מהכפר של אמא ואבא וכתובות בהם למדו בבית ספר.לא תאמין לאן זה הביא אותנו.התהלכנו בכפר הולדת ההורים ואפילו אנשים זיהו אותנו על פי המראה.בקצור אני עדיין תחת ההשפעה של החויה האדירה הזו מרכז את החומר התמונות שודאי תשמח ללראות ואני מבקש להודיע לי על המפגש הבא של הפורום בתקוה שזה יהיה כשאנחנו פה ונוכל להשתתף ולספר ולשתף את כולם .אנחנו פה למשך החודש הקרוב כניראה אבל עכשיו נבוא לעתים קרובות יותר,אז לת עתה זה עמד לי על קצה הלשון נהיה בקשר בימים הקרובים. להשתמע

ברק 188

New member
אישי,אבל מרגש,מרגיש חובה לכתוב לך

לא נורא שכך יצא,שמחנו להכיר אותך ואם נפגשת עם טומי אני מאמין לתומי שהוא זוכר אותך,אני מבין שאתה גר בהונגריה ? ואתם בביקור כעת פה,הבנתי נכון?. עד כמה שאני יודע פורום זה חושב על מפגשון בחנוכה יאשרו לי פה החברים נכון? ,לגבי הזוג לוסטיג מצפת אני משתתף איתך לתשבחות באמת זוג משהו משהו גם בבקורי שהסתיים שם אחרי שעות קבלת קהל הקדישו לנו הזוג תשומת לב מיוחדת,eybubv אתה מוזמן להמשיך לכתוב פה להשתמע אתה כי אתה נשמע נשמע לי 100 אחוז.

vera2

New member
לeybubvשלום

אתה יכול להכנס לפורום הזה גם בהונגריה תבקש את הכתובת מטומי הוא מופיע כאן בפורום אבל צריך לחפש שהיה נעימה בארץ.

טומי*

New member
אומנם אני שייך כבר לגיל שדי מהר....

שוככים דברים, אבל הכינוי שלך ועוד דברים זכורים לי. שמחתי לקרוא שהביקור במוזיאון תרם רבות להצלחת הביקור בכפר שממנו הגיעו ההורים שלך. היה מרגש לקרוא שהביקור שם היה מעל המצופה. אשמח עם כל החברה כאן לשמוע סיפורים ולהתבונן בתמונות. הביקור-מפגש שלנו יהיה בסביבות חנוכה, לפחות כך דיברנו כאן בפורום..

eybubv

New member
תודה רבה לכם ,לא התכוונתי להטריד

את כולם אבל זה באמת יפה שהתיחסתם.אני בהונגריה עכשיו כמה חודשים וישראלי באופן רגיל.אקח איתי הפעם תוכנה בעברית ולא אזדקק לשרותי הילדים וגם אמצא לי שם משלי ולא יצוג כלל משפחתי.אעדכן אתכם וגם אעביר ספורים וחויות. חנוכה?יתכן ונהיה פה המשיכו לשמור על ההונגריות הזו אין לכם מושג כמה זה ניראה חשוב מ'הגולה' על אחת כמה וכמה מכאן.

למעלה