שלום-טיול קרוואן ארוך בבריטניה לצעירים בני 23

danielos10

New member
שלום-טיול קרוואן ארוך בבריטניה לצעירים בני 23

שלום רב, אנחנו זוג בני 23 שמחפשים קרוואן להשכרה באנגליה, ואיתו רוצים לטייל במשך כ-6 שבועות מאנגליה לאירלנד וסקוטלנד, ובחזרה לאנגליה. הטיול שלנו יתחיל באמצע יולי ויסתיים באמצע ספטמבר. רצינו לקבל אינפורמציה, אנחנו מתחילים ממש מאפס- האם רק חברת MOTORHOME האנגלית משכירה קרוואנים? האם הגיל שלנו נחשב בעייתי, מכיוון שלא כל חברה תשכיר לנהגים צעירים? האם יהיה לנו זול יותר לנסוע בקרוואן ולישון בחניוני לילה או אולי לשכור רכב קטן ולישון במוטלים? מה אמורה להיות עלות של טיול כזה, כמה למשל עולה הדלק כיום? תודה רבה על העזרה, חג פסח שמח! דניאל.

קחו בחשבון

1. נוהגים בצד שמאל ולמי שלא התרגל ברכבים קטנים - יש בעייה 2. אני תמיד בעד טיולי קרוואן 3. אין מה להלחץ עם שינה. אין תפוס ומלא 4. תמיד יש אוכל בהשג יד וגם קפה 5. כיף ואינטימי 6. אפשר לטייל עדמאוחר ולצאת מתי שרוצים. יש פתאום אגם שבא לכם להסתלבט - אין בעייה. 7. נסו בחברת מוטורהום הישראלית קודם כל על מנת לקבל מושג.

samy30

New member
טיול באנגליה

שלום זוג צעיר אני נסעתי עם קראוון שלי מהארץ וההגה שלנו הוא שמאלי ולמרות זאת אחרי זמן קצר התרגלתי לנהיגה בצד שמאל טיילתי באנגליה כחודש ימים אני ממליץ לכם לשכור קראוון פולקסוגן (תבדקו באיזה חברה יש) בהחלט מספיק לשני אנשים קל יותר להסתדר בכבישים קחו בחשבון שהמעבר מאנגליה לאירלנד הוא במעבורת והמחירים גבוהים מאד ורכב יותר קטן משלם פחות ללינה יש הרבה אפשרוית בקמפינגים בחוות חקלאיות במגרשי חניה שהוכשרו ללינת קראוונים וזה בחינם ועד אופציות נוספות כשנוסעים לתקופה כמו שאתם רוצים הרבה יותר זול בקראוון (תשתדלו ששכירת הקראוון תהיה נמוכה) בכל מקרה רצוי לבדוק באינטרנט את כל הפרטים שאתם צריכים כגון מחירי דלק מחירי מעבורת ובאם יש כבישי אגרה ועוד זוג צעיר אני מטייל עם קראוון כבר 30 שנה ומניסיוני חלק חשוב מאד הוא בהכנת שעורי בית לפני הנסיעה שמואל מהמועדון הישראלי לקמפינג

danielos10

New member
תודה אבה- כמה שאלות נוספות :)

תודה סמי על התגובה המהירה והאינפורמטיבית. מצאנו חברה שמשכירה ואן קטן עם מיטה ומטבח קטן במחיר יחסית זול, אנחנו בודקים אותה עכשיו. האם אתה יודע מה המחירים של המעבורת לאירלנד? ומה הם מחירי הדלק כרגע בבריטניה? בתודה רבה!!! דניאל.

samy30

New member
טיול לאנגליה

דניאל חברת מעבורת אחת שאני מכיר היא P&ם אבל יש עוד כמה תכנסי לאינטרנט יש שם את כל הפרטים חשוב מאד שתדעו שמחיר הכרטיס הנרכש באינטרנט הרבה יותר זול אפילו מהמשרד שלהם בלונדון להזכירכם המטבע באירלנד הוא ה יורו שמואל

נירית א1

New member
../images/Emo207.gifשאלה ל samy -בוגע ללקיחת קראוון לאירופה

שלום לsamy ולכולם, פעם ראשונה כאן. מזמן לזמן עולות לי מחשבות לרכוש קראוון (מהסוג הקטן) בארץ, וכל קיץ לצאת לטיול ארוך באירופה. תמיד חשבתי שאצטרך לדחות את הגשמת החלום עד שנוכל לנסוע דרך היבשה, כלומר..לנצח. תיארתי לעצמי שהסיפור לא מעשי ומאד יקר. במקרה הצצתי לפורום החביב הזה וקראתי את התשובה שלך. אודה לך אם תספר קצת על הליך הנסיעה מכאן לאירופה -במעבורת? איזה חברה? כמה עולה התענוג? יש שיט ישיר לאנגליה/סקוטלנד? מה עם הביטוחים והתקלות אם חלילה קורות? כמה פעמים יצאת עם הקראוון לחו"ל? המון תודה מראש על התשובה!

samy30

New member
טיול קראוונים

שלום נירית נסעתי לחול הרבה פעמים עם הקראוון שלי מהארץ ויש לי הרבה אינפורמציה לעזור לך לצערי לא אוכל לעזור לך כעת כי אני בעוד מספר שעות טס לחול ,ברצון אעזור לך אחרי ה10.05 בינתיים תכנסי לאתר שלנו של המועדון הישראלי לקמפינג ISRAELCC.COM גם שם יש אינפורמציה מסיפורי חברים שמואל

מציעה לכם דבר ראשון לבדוק

מהו הגיל המינימלי הנדרש לנהיגה באנגליה בקרוואן וברכב בכלל... יש כמה חברות אנגליות שמשכירות קרוואנים - אתם גם יכולים להשתמש בשירותי חברות השכרה ישראליות... ממה שקראתי באתר של אחת מהן הגיל המינימלי הוא 25. לא מבינה במחירי הדלק באנגליה אבל בחיפוש מהיר בגוגל מצאתי שליטר דיזל עולה מעל 4 פאונד ודלק רגיל בסביבות ה-3.5 פאונד לליטר.

asafkk

New member
כמה דברים

קודם כל- אנגליה יקרה. הכל יקר, מכוס קפה ועד ארוחה, וזה כולל גם לינה, דלק וכל הוצאה אחרת. חשוב לקחת את זה בחשבון. רעיון- אולי תשכרו קמפר קלאסי? http://www.campervanhireuk.com/ יש לא מעט חברות שמשכירות קמפרים כאלו באנגליה, כחלק מחיבתם הידועה של האנגלים למכוניות קלאסיות. זה יכול להפוך את הטיול לחוויה עוד יותר מיוחדת. לגבי הנהיגה בצד הלא נכון- מתרגלים. בתחילת כל נסיעה לאמר בקול רם אחד לשני "שמאל שמאל שמאל". יש בעיה בחלקם גדולים של הממלכה המאוחדת עם לינה בשטח. אין שטחים ציבוריים באמת- הרוב זה שטחים פרטיים. מצד שני, לרוב לא אכפת שאתם ישנים בשטח הפרטי שלהם כל עוד תבקשו יפה ותשאירו נקי.מצד שני יש כמה מקומות שאפשר לישון בחיק הטבע ממש- קל למצוא מידע ברשת. אסף.

למעלה