שלום טרקים נכבדים, אבקש את עזרתכם

שלום טרקים נכבדים, אבקש את עזרתכם

קיבלתי היום CD עם פרקים של העונה החדשה של וויאג´ר. את רוב הפרקים אני רואה ללא כל בעיה, פרט לפרק 8, אותו אני רואה רק באמצעות Windows Media Player ואיני יכול לשמוע קול. החבר שנתן לי את הדיסק טוען שאצלו שומעים ויתכן שזה בגלל תוכנה שהוא התקין בעבר ואת שמה הוא לא זוכר. האם מישהו נתקל בבעיה ו\או יודע את פתרונה? תודה ושבוע טוב ידידי מכל קצות הגלקסיה

גם לי קרה אותו דבר

עד שמישהו מהפורום אמר לי מה הבעיה.... אתה צריך להוריד מקדד DIVX אני לא זוכרת איפה הורדתי את זה, אבל תלך לגוגל או משהו ותחפש DIVX DECODER בטח תמצא איפה אפשר להוריד את זה. אה, כן, ודרך אגב... אם PHONIX, זה שמסר לי את האינפורמציה החשובה הזאת... אם אתה קורא את זה, תדע שאני אסירת תודה עד היום...
בהצלחה! טאשה נ.ב- ONCE AGAIN, טאשה יאר מוסרת תמיכה טכנית חינם. אשכרה, אני אשנה את השם שלי לF1....

וואלה! ../images/Emo62.gif

מה שמזכיר שיש כמובן את מקדד הדיויקס הזה באתר שלנו, וגם בתיקיה המשותפת שלי. (הוא חיוני לצפייה בפרקי אנטרפרייז)

לא עבד ../images/Emo10.gif

הורדתי את DivX Player 2.0 Alpha והוא לא מוכן לקרוא את הקובץ בכלל. האם נגזר עלי להפסיד פרק שלם בתולדות חייה של קטרין, או שיש למישהו רעיון נוסף?

נראה לי

שהגרסה האחרונה היא מס´ 5. יכול להיות שהפרק הבעייתי קודד בגרסה מתקדמת יותר מזו שהורדת. תבדוק או בהודעה הקודמת שלי, או ב http://www.divx.com

לא לערבב

האלפה זה נגן וידאו בפני עצמו. בדיוק כמו הווינדוס מדיה פלייר וכמו ריל-פלייר. זה החלק הלא חשוב של העסק (מפני שכבר יש לך נגן וידאו). מה שחשוב זה הDECODER שאמור להיות מעיין פלאג-אין. כלומר אחרי שאתה מתקין אותו, כל פלייר (ובפרט הווינדוס מדיה פלייר) צריך להיות מסוגל לנגן קבצי וידאו מסוג DIVX או AVI אגב, לא אמרת איזה סוג קובץ הוא הקובץ הבעייתי.

הקובץ מסוג AVI

ושמתי לב לעוד דבר מוזר, כדי לפתוח אותו המדיה פלייר דורש חיבור לאינטרנט.

dankner

New member
זה בגלל שהוא מתחבר לאתר

מיקרוסופט לחפש codec גם לי היתה הבעיה ופתרתי אותה ע"י הורדת קובץ codec מעודכן מאתר מיקרוסופט הכל עובד היום .......... רציתי לצרף את הקובץ אבל הוא גדול מדי (יש פה הגבלה של גודל - עד 250 קיי) שמו: wmpcdcs8.exe

מהיכן ניתן להוריד את הDECODER ?

ניסיתי לחפש בכל מיני מנועים שונים ולא מצאתי משהו ברור. אה...כן...כמעט שכחתי תודה לכל העוזרים והעוזרות

DDN

New member
לא! אתם טועים!

אתם לא צריכים שום קודק של מיקרוסופט! כל הAVI שאתם מוצאים בקאזה ודומיו הוא בפורמט הDIVX. דה-קודר של DIVX אפשר להוריד מDIVX.COM בהצלחה ותהנו!

theone1

New member
Windows Media Player

you should try and install Divx4fulll www.divxonline.de/software/codecs/divx4

למעלה