שלום יאיר.... B-)

dr.dre

New member
שלום יאיר.... B-)

שלום לך יאיר...התגעגעתי מאוד לפורום הזה ולכן נכנסתי וקראתי חלק גדול מהפניות אליך וכמובן את תשובותיך המבריקות כמו תמיד...רציתי לשאול בבקשה אם אתה רואה שינוי כלשהו לבני מזל אריה בעתיד הקרוב אני מתכוון והאם הוא לטובה..האמת שכרגע המצב אפלטוני למרות שהוא הרבה יותר טוב ממה שיהיה (בקשר לחברה שלי..זוכר..)..דיברנו ויישבנו חילוקי דעות וכד` אבל עדיין הייתי מאוד רוצה לגרום להידוק הקשר..ועוד דבר..קראתי את תגובתה של מישהי שכתבה שלא מתפקידך לשמש כפסיכולוג בפורום הזה וכל מיני שטויות..אז יאיר שתדע לך שעזרת לי מאוד ואני מעריך את זה..עצם העובדה שיעצת לי עצות נבונות והגיוניות עזרו לי להבין דברים כמו למשל שאני ``נדבק`` אליה יותר מדי ותאמין לי שלאחר כמה ימים של ניתוק שבהם כמובן התגעגעתי אליה מאוד..היא התקשרה ושמעתי בקולה את הגעגועים והאהבה..אז יאיר..אתה לא רק אסטרולוג כמו שאמרת..אתה גם פסיכולוג המבין לנפש האדם וגם מאין מורה דרך או אבא טוב..שוב תודה לך על הכל ויום נעים לך יאיר.. B-)

תודה על המחמאות

אבל זה כבר לא קשור לאריות או לא - זה קשור ספציפית לשניכם. אני שמח שאתה מתחיל להבין, ושמח שאתה מתחיל לתת ספייס. אבל אתה צריך לתת את זה גם מבפנים, לא רק בצורה טכנית כלפי חוץ, כי הפרטנרית שלך מרגישה את זה גם כשהיא לא לידך. חוסר הספייס הזה יכול לנבוע מתוך חרדה, ולאו דווקא מתוך עודף אהבה. אהבה אמיתית נותנת מרחב מחייה לבן או בת הזוג שלך, ומקבלת אותו כפי שהוא. על כן, אתה רק בתחילת הדרך של ההבנה הזו, שבה אתה פוגש בעיקר את הפחדים שלך, ולא את האהבה דווקא. שחרר אותם, וסמוך על שניכם שברגע שהכל היה מתוך בחירה חפשית יומיומית, הלחץ ירד, וגם אתה תרגיש קצת יותר בטוח להיות בלי לפחד כל הזמן שעוזבים, או שמתרחקים. להיות, חמוד, זה כל העניין, בלי קשר אם יש שם מישהו או לא שאוהב אותך, או שאתה צריך למלא תפקיד מסויים עבור מישהו אחר. להיות, ולו רק בגלל שזה אתה. ואם למדת את זה, כבר עשית את רוב העבודה. אז... סבלנות.

dr.dre

New member
אולי זה כבר מאוחר... 8-(

כנראה שטעיתי רוב הדרך..ועכשיו זה מתנקם בי איכשהו..האמת שהפעם היא היתה גלויה איתי וסיפרה לי שההתרחקות שלה נבעה גם בגלל הרגשות שיש לה עדיין לחבר הקודם כמו שחשבתי..קשה לה להתנתק ממנו וקשה לה בלעדי..ועכשיו כשהם התפייסו כביכול ומשוחחים אני מתאר לי שהקשר שלנו ילך לאיבוד..היא מבקשת ``הפסקונת`` קצרה לסדר את מחשבותיה אבל אני יודע שזאת ההתחלה של הסוף ולכן העמדתי לה תנאי..או אני או הוא..כלומר אם היא תחליט שהיא רוצה בי עליה להתנתק סופית ממנו..כנראה שבקרוב היא תאמר לי מה ההחלטה שלה..תגיד לי יאיר בבקשה..אתה רואה איזה שהוא סיכוי שהיא תבחר בי..?מה קורה עם מזל אריה בזמן הקרוב..?ואל תאמר לי שזה תלוי בשנינו כי זה לא..זה תלוי אך ורק בה..תודה רבה לך שוב על הכל... 8-(

יכול להיות

אישית, אני לא מאמין באולטימטום : אם אתה לרג` ומראה שאתה גדול יותר מהקשר עם החבר, זה גם אומר עליך שאתה לא מאוים. ברגע שאתה הופך להיות מאוים ומציב אולטימטום, הדברים עובדים נגדך, ואתה נכנס למיגננה שבסופה אתה מפסיד. כן, נראה שזה הולך לכוון מאוד ברור כרגע, אבל במקום להכנס ללחץ בגלל זה, שחרר את המקום הזה, ותחליט שמה שיהיה יהיה. בכל מקרה, נראה שהדברים קורים קצת בלעדיך, אז אין מה להלחם : אתה זה אתה, ומי שרוצה אותך יודעת איפה למצוא אותך. עזוב את זה, ותתחיל להתרכז בעצמך.

dr.dre

New member
אמת דיברת.... B-)

נכון מאוד הרעיון שהאולטימטום עלול להתפרש כחולשה ועקב הלחץ היא עשויה לבחור בצד השני אבל במקרה הזה היא החליטה לבחור בי לפי דבריה..אין מאושר ממני..אבל למרות זאת אני לא מפתח ציפיות גדולות מדי מפני שאני מבין שזה לא מצב יציב והוא עדיין עלול להשתנות ואני מאוד מקווה שלא..אבל כמו שאמרת יאיר..אני זה אני..ואם היא יודעת מה טוב בשבילה(והיאהודתה שאני הדבר הטוב ביותר שקרה לה בחיים)..אם כך היא לא תוותר על זה..בכל אופן אני מודה לך מאוד על היחס ושוב מיותר לומר..על שהארת את עיניי ויעצת לי בצורה נבונה ומתחשבת..שיהיה לך יום נעים ביותר וכל טוב לך יאיר.. B-)

למעלה