שלום יאיר...! B-)

dr.dre

New member
שלום יאיר...! B-)

שוב החלטתי לבקר בפורום הנהדר הזה לאחר שלא הזדמן לי בזמן האחרון עקב לחץ מבחנים וכד`..אז ככה..מאז שחזרנו אחד לשני(סיפרתי לך שהחלטתי להפרד ממנה לאחר שהיא הודתה שיש לה עדיין רגשות לחבר הקודם שלה ובסופו של דבר היא ביקשה לחזור אלי והבטיחה לנתק איתו מגע והסכמתי בחפץ לב)..מאז המצב הלך וישתפר אבל עכשיו שוב חלה ירידה בקשר שלנו..אותה התרחקות בלתי מוסברת שאני לא מבין..כשאני שואל אותה מה הסיבה שאנחנו בקושי משוחחים בטלפון היא עונה שהיא עסוקה..ושהיא עוברת ``שינוי``..אני לא מבין איזה שינוי זה..שאלתי אותה אם השינוי כולל אותי והיא אמרה שלא ושהיא אוהבת אותי..אבל בכל זאת לא קשה להרגיש שהיא השתנתה..היא יותר מרוכזת בדברים אחרים שקודם לא עניינו אותה ופחות מרוכזת בי..ואני לא אשקר אם אומר שזה מאוד מפריע לי כי אני זקוק לה נורא..אבק ממך יאיר אם תוכל לבדוק ולומר לי מה קורה ומה השינוי הזה שהיא בעצמה לא יודעת להסביר מהו..ועוד משהו..היא יצאה לטיול השנתי וכנראה שהיום בערב היא תשוב..אני מודה שביקשתי ממנה להשאר..אבל כשראיתי שהיא מתעקשת לא המשכתי לבקש..אני באמת לא מעוניין לשלוט עליה מפני שהיא בן אדם בפני עצמו אבל מדאיג אותי לחשוב שאולי אותו אחד היה איתה בטיול..בכל אופן אודה לך אם תעזור לי ותבדוק מה מצב הכוכבים ומה עלי לעשות כדי לחזק את הקשר הזה שמאוד חשוב לי..תודה מראש ויום נעים...... B-)

שלום דוקטור דרה - סבלנות

כמו שאתה רואה, יש פה כמה חבר`ה שלא מבינים את העניין שלך, ורק חבל שהם גם מנסים ללמד אותך מה לעשות איך ועם מי. נו, מילא. בקצור - ביקשתי ממך כבר אז לשחרר את הלחץ, אבל נראה שהיתה לך רק הפוגה זמנית בעניין : כשאתה כותב לי `זקוק לה נורא` זה כבר אומר שהבחורה נמצאת על הכוונת, וכל מה שהיא יכולה לעשות זה להתחמק באלגנטיות. אחרי שאמרתי לך לשחרר לחץ, להיות לרג`, לתת לה לצאת לטייל לאן ואיפה שהיא רוצה - היא עוד צריכה לקבל ממך רשות לצאת לטיול ? למה ? וגם אם היא פוגשת את ההוא - אז מה ? אמרתי לך להיות לרג`, להיות גדול מהחיים, ולהקרין את התחושה שזה קטן עליך, ולא משמעותי. אבל נראה שנכנסת קצת למלכודת, והתחלת לחנוק. אז ככה - מהר לשחרר לחץ, לנשום עמוק, ולהפסיק להכנס לה לורידים, כי אם אתה רוצה לחזק את הקשר הזה - תן לו מרחב וספייס, ואל תחנוק אותו באיבו עם הפחדים האלה. לשחרר - ולתת מרחב. ברגע שאתה משדר פניקה והזקקות ברמות הסטריות כאלה, כל בחורה תתרחק מהר מאוד מהסיפור הזה, ואז באמת הלך הקשר. אז - לשחרר, לותר על הפניקה, ולסמוך קצת יותר על עצמך. הגיע הזמן לגדול.

משפט חכם לחיים...

אם אתה אוהב מישהי באמת.. אז תן לה ללכת.. אם היא חוזר חזרה אליך - אז תדע שזו אהבת אמת!!

dr.dre

New member
ברוך שובך יאיר... B-)

כמובן שרק אתה יכול להשיב לי על שאלותיי היות ואתה מכיר את הסיפור לאחר שהטרדתי אותך אין ספור פעמים...יאיר אני לא חושב שאני מלחיץ אותה..ז``א נכון שביקשתי ממנה שלא תצא לטיול אבל כשהיא התעקשה לא המשכתי לבקש..אני לא שולט עליה או משהו כזה והאמת ששלשום היא חזרנ מהטיול והודתה שעשתה טעות שבכלל יצאה כי היא לא נהנתה בכלל והיתה מעדיפה להשאר איתי..אני באמת רוצה לחזק את הקשר תאמין לי..אבל תמיד כשאנחנו משוחחים בטלפון איכשהו אנחנו מתחילים לדבר על ההוא והיא מספרת לי שהוא דיבר אליה או שמשהו בסגנון ואז זה כמובן גורם לי לקנא ואני די כועס עליה בשל כך..כלומר ביקשתי ממנה להתרחק ממנו והיא הסכימה ואפילו אמרה שהיא לא סובלת אותו..אז מה קורה פה..יכול להיות שהיא מנסה לגרום לי לקנא..?כי אם כן היא מצליחה בזה מצוין..רק האחד הזה הוא הסיבה לויכוחים שלנו,לפני כן כמעט ולא התווכחנו והיחסים היו מעולים..גם עכשיו היחסים בינינו טובים מאוד ורק הזכרת שמו גורם לנו להתחיל להתוכח ולכעוס..אתה בטח מבין יאיר שאני אוהב אותה מאוד ולכן אני גם מקנא וזה לא בשליטתי..בכל אופן תודה לך על תשובתך החכמה והגיונית כמו תמיד...שיהיה לך יום נעים... B-)

נסה לעבור על איזכור שמו לסדר היום

ואז הוא באמת יעלם.. כל מה שמרגיז אותך וגורם לך לקנא - נסה לתת לו לזרום, ורק התבונן מה זה עושה לך. הרכושנות הזו היא העניין עצמו, ואם אתה תוכל לעבור אותה בשלום - היא תיעלם מעצמה. בהצלחה.

dr.dre

New member
קשה...אבל שווה לנסות.. B-)

לא פשוט להתעלם משמו או מכך שהוא ניגש אליה כל פעם לדבר איתה וכד`..אבל אתה צודק..אנסה לא להעיר לה בכלל על כך ולא להראות לה שזה מציק לי..למרות שזה לא נכון..אבל אני מוכן להקריב הרבה למען הקשר לכן אעשה כפי שייעצת לי יאיר...תודה לך שוב על הכל..שיהיה לך יום נעים... B-)

נרקיסית

New member
שויין

יאללה, גם אני אקפוץ לסירה הפסיכולוגית הזאת. המשפט ששבי אמר - באמת מאוד חכם. בחיים הכל פתוח, אין אחריות. מחר היא כאן מחרותיים היא לא או אולי כן.. מי יודע.. מה שכדי שיהייה לך חשוב זה מי אתה ומה אתה מכיל. אתה באמת רוצה להיות אכול בפארנויה? בחרדה? בקינאה? בצרות עין? יהיו ריגשותך כלפי הבחורה ככל שיהיו, מי אתה?

dr.dre

New member
פארנויה...?לא .. B-)

אז ככה...קודם כל נחמד שאת מצטרפת לחוג המביעי דיעה ואני מעריך את זה...ושנית..אני לא פארנויד או משהו כזה..כמו שאמרתי הקשר הזה נורא חשוב לי והוא נמשך כבר 9 חודשים כמעט ואני רוצה מאוד שזה ימשך לעד..ברור שזה לא תלוי רק בי אבל אם יש בידי לחזק את הקשר אני לא אחמיץ את ההזדמנות בשום אופן כי היא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים..נכון שאני קצת קנאי אבל היו לי סיבות לכך..אני לא טוען שהיא בוגדת וכד` אבל תסכימי איתי שחידוש קשר עם מישהו שהיא אהבה פעם זה גורם ללחצים גם אם הקשר שלהם הוא ידידותי בלבד..בעצם הפיוס הזה ביניהם זאת הסיבה היחידה לעימותים המעטים שיש ביננו..אבל כמו שיאיר עלי לתת לה חופשיות ולא ``לחנוק``אותה כדי שהיא לא תרגיש לחוצה מדי בגללי..בכל אופן אם את שואלת אם אני מוכן להמשיך את הקשר אף על פי שזה גורם לי לקנאה וחרדות התשובה היא...כן.!!!! בכל ליבי. אני אוהב אותה מאוד וגם היא אומרת שהיא מאוד אוהבת אותי ואני מקווה שביחד נצליח להתגבר על המכשולים שבדרך.. B-)

r-o-y

New member
B-(

שלום לכולם אני קצת חדש בפורום המכובד הזה. מה קורה כאן?

למעלה