שלום יאיר

• פותח הנושא cris
  • פורסם בתאריך

cris

New member
שלום יאיר

היי שאלה לי אליך יאיר, אני יודעת שאין תשובה חד משמעית אבל , תבין,הרצון, המצוקה...:) אני ילידת 7.10.67 הוא 29.2.71 . יש סיכוי? תודה רבה ושבוע נפלא

נו, ענית בעצמך..

זה לא שאין תשובה חד משמעית - אין תשובה בכלל. זה באמת תלוי בכם. מה שכן, החלטיות וחד משמעיות הן לא הנקודות החזקות של הקשר\אין קשר הזה. אבל מה שכן, נסי לחשוב במה הדיפוזיות הזו וחוסר החד משמעיות משרתת אותך. האם את באמת רוצה דברים ברורים וחד משמעיים עם הבחור ? אל תעני ישר, אלא קחי כמה דקות, ונסי לברר האם באמת קיימים שם מתחת לשאלה רצון ומצוקה אמיתיים..

cris

New member
יאיר- כשאתה צודק אתה צודק..-)

יאיר תודה על התשובה.. עלית בדיוק על הנקודה- חוסר ההחלטיות משרת אותי או מגן עלי באיזשהוא אופן. אני יודעת שזה תלוי בנו וכו`- אבל הייתי רוצה לדעת אם יש בסיס טוב לקשר? תודה רבה :)

כריס - החלטיות היא רצון למחוייבות

ורצון למחוייבות + אמון הם בסיס טוב לקשר. אין בסיס טוב לקשר, בלי שני אנשים החלטיים פחות או יותר, שלוקחים כוון כלשהו בידיעה ברורה שלשם זה הולך. ומאותו מקום, אי אפשר לשאול אם יש בסיס טוב לקשר, כשלך עצמך אין בסיס טוב לחפש קשר, או לרצות קשר כזה.. קראי את המשפט הבא : מה שאתה פוגש - זה מה שאתה מחפש, אם כדי לשקף את המראה הפנימית שלך בכל מה שקשור לקשרים, ואם כמקום לעשות ממנו עבודה, עם או בלי הפרטנר ! חומר למחשבה.

cris

New member
יאיר תודה

אכן חומר למחשבה. כל כך נכון ומדויק. תודה רבה על ההארה. זו דרך הנכונה והישירה להתבונן על החיים. תודה

Lali

New member
וואו!!!

אני יודעת שההודעה לא הייתה מיועדת עבורי, אבל יאיר-זה פשוט מדהים! ההארה הזאת כל כך במקום (ומתאימה למצבי, דיברנו על זה....). בגלל זה אני אוהבת את הפורום הזה ואלו בדיוק התובנות שלך שמעבר לאסטרולוגיה שדיברתי עליהם. ;-)

למעלה