שלום ידידי לפורום.הגיע הזמן להכרות.

טוב

New member
שלום ידידי לפורום.הגיע הזמן להכרות.

הגיע הזמן לעשות הכרות רשמית. מידי פעם כתבתי הודעות, אך עוד לא הצגתי את עצמי, וחבל, כי אני נורא נהנית פה. אז ככה, קוראים לי טובי, ואני בת 24 (עוד חודש), אשה לאריאל ואמא לנגה בת הארבעה חודשים(איך הזמן טס). לא להאמין איך העובדה שיש לך ילד עושה אותך שותף ומזדהה עם כל-כך הרבה אנשים שלא שמעתי עליהם- אתם למשל. פתאום אנשים שאני לא מכירה נותנים לי עצות, ועונים לי על שאלות. ולפעמים הם בכלל מדברים אחד עם השני ואני רק מסתכלת מאחורי הכתף ומקשיבה לשיחות, ולומדת כל-כך הרבה, ומתלבטת ומחכימה ומערערת ומסכימה על כל אחד מהדברים שאתם מדברים עליהם. נורא כייף איתכם. טובי.

../images/Emo24.gif

שלום לך טובי, גם אני חדשה בפורום וגם אני נהנית פה מאוד. מזדהה עם כל מה שכתבת, כי גם אני מרגישה ככה. "ההצצה" הזו אל השיחות שמתבצעות כאן מלמדת לפעמים יותר מכל ספר עב-כרס בנושא גידול ילדים. קוראים לי שרה ותפסו לי כבר את השם - בגלל זה אני מוכרת לכם כאמא של ניר, שהוא בן שבעה וחצי חודשים (הזמן באמת טס) ואני נהנית מכל רגע איתו ומלהיות אמא במשרה מלאה - שזו הרגשה חדשה, מסעירה ונהדרת. אז שרק נמשיך להנות מהילדים שלנו, מהפורום הזה ובכלל ...

לי28

New member
מתקבלת בחיבוק....

היי טובי נעים מאוד... שמחה לראות אותך פה ולשמוע שאת נהנת מהפורום המקסים שאנחנו.. הגולשים ביחד הקמנו. אני מנהלת הפורום - אומנם לא רואים אותי פה כל כך הרבה מתערבבת אך אתם עושים יופי את העבודה, נותנים אחד לשני עצה, רעיון או סתם תמיכה, ראוי לציין שרעיון כל הפורום הזה, בהווסדו, עוד שהיה אמא צעירה לאחר מכן להיות אמא ולאחר הרבה מאמץ הפך "להיות הורים" הוא להיות פורום של העם, פורום ללא עצות מקצועיות מבעלי מקצוע, פורום של נסיון החיים שזו לפי דעתי העיצה הטובה ביותר שניתן לקבל. שמחה לקבל אותך כמו כל החברים פה להיות חלק מאתנו... נשמח לשמוע ממך. לי

אמיר.

New member
בהצלחה - כן ירבו !

ילדים - זה שמחה !!!! (גם אם הם מעצבנים אותנו לפעמים ..)

למעלה