שלום יהודים

גרלטין

New member
שלום יהודים

אני מדגיש : אני פונה ליהודים בלבד, אני חושב שאסור להקים מדינה פלסטינית, זאת דעתי. ואסביר בהמשך למה ומדוע. קודם כל, אני רוצה לציין : * ארגוני הטרור הם השולטים כיום בעם הפלסטיני אי אפשר להיתחמק מכך שחמאס,חיזבאללה,ושאר הארגונים הטרוריסטים, הם אלה השולטים בעם הפלסטיני, עד כאן כולם מסכימים?
איך לדעתכם עם ישראל צריך להגיב כאשר אנחנו שומעים מפי ארגונים אלו אמירות כמו : "..לא נכיר בישראל ולא נוותר על סנטימטר מאדמת פלסטין" תחשבו על זה בהיגיון, איך אנחנו אמורים להגיב
האם עלינו לחלק להם שטחים מאדמת-ישראל
הרי שהם אינם מכירים כלל וכלל בקיומנו !! האם במצב עגום כל-כך התנתקות\התכנסות יכולה להועיל
הרי, שאנחנו רואים בעצמו מה קרה בעקבות ההתנתקות מעזה, מאז ההתנתקות מעזה >> ארגוני-הטרור מפגיזים בישראל << !! ואם נחלק את יהודה ושומרון
מה יהיה לדעתכם אז
ניחשתם נכון, >> עוד טילים לעברה של ישראל << הגיבו בעניין.

Wing Chan

New member
כמובן, כי מי שמדבר כנגד המדינה פה

ושם, הוא כמובן אינו יהודי. כמובן. אני אומר - כול הסמולנים (!!1111!1אחד) האלה לא יהודים ובני בליעל וצריך לזרוק אותם לתחתית האוקיאנוס שיחיו עם החברים הערבים שלהם!!!111 המ, כן. אך נשים את זה בצד רגע. קודם כול בוא נבהיר משהו - אין חיזבאללה בעזה ואין חיזבאללה ביהודה ושומרון. אני יודע שנורא כיף להכליל את כול אירגוני הטרור תחת מטריה אחת, אבל מה לעשות, חיזבאללה עוד לא הגיע לעזה וליו"ש, למרות שלצערי החמאס לוקח לאחרונה צעדים כדי לנסות ולהפוך את עזה לדרום לבנון הקטנה ובסופו של דבר ישראל תעצור את התהליך הזה ע"י פעולה צבאית. עכשיו, ידוע שחמאס, מפלגת השלטון של הפלסטינים נכון לעכשיו, אינה מכירה בקיומה של ישראל ואינה מוכנה לוותר על גרגר חול אחד מאדמת ישראל (פלסטין בשבילם), בדומה למתנחלים. מה עושים? מתעלמים מהחמאס ואימרותיו, בו בזמן פוגעים בו ובאנשיו,והעיקר: מחזקים את אבו מאזן ותומכים בו כי הוא כן מוכן לויתורים וכבר ממזמן הכיר בישראל כעובדה קיימת. אחרי שהפרטנר שלנו יהיה אבו מאזן ולא ההנייה הזה, אז נוכל לשבת ולדבר וגם נחזיר שטחים.

גרלטין

New member
"להתעלם" ?!

ומה עם ההפגזות שלהם ?! ומה עם המחבלים שהם שולחים ?! להתעלם ?! אתה שפוי ?! זה כל העניין, אי אפשר להתעלם. וזה לא רק ארגון החמאס, יש עוד כמה ארגוני-טרור נוספים.

Wing Chan

New member
לא קראת את ההודעה שלי?

כשכתבתי "להתעלם" התכוונתי להתעלם מהאימרות - שכן ישראל תמשיך להיות פה וזו עובדה קיימת. אחרי זה כתבתי "בו בזמן פוגעים בו ובאנשיו". או שאתה מחליט להתעלם מחלקים מההודעה שלי ?

גרלטין

New member
אתה מהשמאל הקיצוני ../images/Emo35.gif

הם לא רק מדברים, הם גם רוצחים יהודים,שולחים מחבלים, מפגיזים בשדרות רקטות מדי יום, הם קוראים לתושבי שדרות לעזוב את שדרות, זה "רק אמירות"
זה ארגון טרור!!

לא יפה להעליב איש "מרכז"

אני משוכע כי בדומה לבוש אחריו הוא הולך באש ובצלב, הוא הצליח לקרוא את הפרק הראשון של התנ"ך, אך הוא יודע לזהות היטב את כל אלו שלא משתתפים במסע הצלב. את כל אותם ליברלים מטומטמים, שמאלנים חולי נפש, קומוניסטים חסידים קנאים של האסלם.ערבים המזוהים כ'גוקים מסוממים בבקבוקים כדברי איש מרכז משכיל אחר בשם רפול,טרוצקיסטים הזוים, אנרכיסטים אנטישמיים , סוציאל דמוקרטים מטומטמים ועוד. הוא גם יודע מבלי לטרוח לקרוא את הא' ב' של המרקסיזם כי זאת ספרות פורנוגרפית זולה וכי הקפיטליזם והציונות יחיו לעד. אז אנאממך אל תעליבי ואתו.

אני לא תומך בבוש, רפול היה ימני

ימני חילוני אך עדיין ימני ומעולם גם לא תמכתי בו. אני לא חלק משום "מסע צלב" ומאחר ואין כזה. בקשר לזה שאתה דוחף בכוח הון וקפטליזם לכל נושא...זה כבר עיניין אחר, אני אישית מבדיל בין שני הנושאים, הם לא חייבים לחיות ביחד, אולי מרקס אומר אחרת...אז אמר...אז?

אני מכיר את הדיעות שלו, זה מספיק לי

בהחלט, אין לי שום סיבה לקרוא ספר שלם של פנאט הזוי כדי לעמוד על טיבו. לקרוא אותו זה כמו לקרוא כל מיני ספרים של אנטישמים למינהם או "אינטלקטואלים" מוסלמים בריטים שמסבירים בשפה יפה כל מיני תיאוריות אנטי ישראליות-ציוניות שמבוססות על בולשיט ושקרים, בשביל זה יש תקצירים, אבסטרקט.

כל אחד טרול בפני עצמו...

אחד מימין, אחד משמאל, שניהם קיצוניים והזויים, לא שאני מצפה ממך להבין, הרי אצלך וזאתי מקנדה כל מי שהוא לא במחנה שלכם הוא "ימני"... נו טוב...

אני לעומתך חושב שחובה להיפרד

מהפלשתינים, שיקימו לעצמם מדינה, שתהיה הפרדה עד כמה שניתן בין אוכלוסיה יהודית לאוכלוסיה פלשתינית ללא קשר לאזרחות שלהם תוך רציפות טריטוראלית לשני הצדדים, גם באופן חד צדדי, גם בלי מו"מ, הסדר או הסכם שלום, וכן למרות שמי שמנהיג היום באופן רשמי וגן בפועל הם אירגוני טרור. זה אינטרס שלנו שזה יקרה, לא קשור ל"פרס לטרור", אין דבר גרוע יותר מקיפאון מדיני וזה מה שיקרה אם לא נעשה דבר או נחכה לפרטנר מהצד השני, אין פרטנר, מעולם לא קיבלנו תמורה מהפלשתינים ולעולם גם לא נקבל, כדאי שתתחיל אתה וגם אחרים להפנים את זה. מדוע? מאחר וכל יהיה לנו הרבה יותר קל להתמודד איתם, יהיה לנו הרבה יותר קל לשמור על ישובינו ואזרחינו, לא יהיו כוחות שישמרו על קרוואן וחצי ליד שכם (פשוט לא יהיו כאלה), תהיה לנו הרבה יותר לגטימיות לפעול מאשר היום, נכון, לא נצלנו את היציאה מעזה כדי לשנות את חוקי המשחק (ויכולנו, יכולנו בעוד איך!), עדיין אפילו עם התוצאות החלקיות מאד, טוב שיצאנו ממובלעת ישובים שכל הקשר שלה לישראל היה ציר כיסופים. חובה למרות המצב הקשה ותוך כדי חיסולי חמושים בלתי פוסק, רדיפה אובססיבית אחרי כל פעיל טרור לעשות את אותו הדבר בגדה, לפנות חלק גדול מההתנחלויות לספח אחרות, לקבוע גבולות קבע ולהתייחס לפלשתינים לאחר מכן כאל מדינה לכל דבר גם אם לא יכריזו על עצמם ככזאת, ברור שלאחר קביעת הגבולות חובה לעלות מדרגה בפעילות נגד הטרור ופשוט באופן עיוור ושיטתי, להפציץ כל מקום שממנו נורים קסאמים או מקום שיש בו פעילות חבלנית, כן, גם אם יש אזרחים באיזור, למה? כי חיי אזרחינו שלנו חשובים לנו יותר!

גרלטין

New member
פקח עיניים ../images/Emo36.gif

שר החוץ הפלסטיני: " לא נוותר על סנטימטר מאדמת פלסטין" הם דורשים את כל פלסטין "הכבושה" , אין צורך לחלק למטורפים האלה אפילו פירור אדמה, אם נחלק - יהיו עוד נרצחים !! חילקנו את רצועת עזה - וכיום שדרות הפכה לעיר רפאים. תחלק להם עוד שטחים ? יהיו עוד ערי רפאים. כמה שנחלק שטחים יהיו להם עוד מוקדי טרור. הם לא מוכנים להכיר בקיומה של מדינת ישראל על שום גבול שהוא.

אתה לא מחדש לי שום דבר!

אני יודע היטב את עמדת הפלשתינים והנהגתם, אני יודע מה הם דורשים ואת האמת זה בכלל בכלל לא מעניין אותי או מדאיג אותי, למה? כי לעולם לעולם לא יקבלו אותם, גם אם כל העולם ימחק בתהליך, אותי מעניין מה טוב לנו, טוב לנו להפריד בין פלשתינים ליהודים, טוב לנו לסיים את השליטה על הפלשתינים, טוב לנו ליצור רצף טריטוראלי יהודי עם מקסימום יהודים ומינימום פלשתינים מצד אחד ושאצלם יהיו מקסימום פלשתינים, טוב לנו ליצור סוף סוף גבולות קבע. שדרות אינה עיר רפאים, היא סובלת לא בגלל שיצאנו ממובלעת קטיף אלא בגלל שלא קבענו חוקי משחק חדשים נגד עזה ישר לאחר היציאה, הבעיה היא בטיפול בטרור לא ביציאה מעזה, אין שום סיבה להשאר בישובים ליד שכם או ג'נין, אין שום סיבה לבנות כביש עוקף עבור 30 מתנחלים, אין שום סיבה לגייס מילואמניקים בשביל לשמור על כמה קרוואנים עלובים, אף אחד לא ביקש מהמתנחלים להקריב את עצמם עבור תושבי המרכז, אין שום עיניין בזה, אני לא רוצה שאף מתנחל יסכן עצמו עבורי, ואם הוא מסכן את עצמו הוא מסכן אותי בעקיפין. זה לא "נחלק להם שטחים", זה להיפטר השטחים שמהווים עול טרחה ומטרד, לא יותר, נכון, הם ארץ ישראל, אז?, גם תל אביב וחיפה הם ארץ ישראל, מי קבע שאנחנו חייבים לשלוט על כל ארץ ישראל? ממתי זה הפך לתנאי?, מה שחשוב זו מדינת ישראל, מדינה יהודית, לא שטח כזה או אחר, לא "ארץ ישראל השלמה", זה לא עקרוני ובמקרה שלנו מטרד ולא יותר, יש כאן עם אחר, בינתיים הוא כאן ואין לנו שום זכות או דרך להעיף אותו, בינתיים הוא משתנה, משתנה שחובה להתמודד איתו ולמצוא פתרון יצירתי סביבו, פתרון חכם, לא "צודק" שזהו מושג יחסי ביותר. לגבי "מוקדי טרור", כל השטחים, גם הגדה הם מוקדי טרור, אין מה לעשות, זו אידיאולוגיה ככה שאין שום קשר ליציאה מעזה, במוקדי טרור צריך לטפל ביד חזקה, לא, לא חייבים להיות שם, לא חייבים ישובים על גבעות נידחות, להיפך, זה רק מפריע, סתם עוד נקודות תורפה בשביל המחבלים לפגוע בהם, סתם מקומות ששותים כוח אדם צבאי חשוב שעסוק במקום לתקוף ולפעול בהתגוננות והגנה על עצמם.

למעלה