שלום יוגים ויוגות

שלום יוגים ויוגות

שלום שלום לכם :) קניתי אתמול ספר על היוגה, "ספר היוגה השלם" - סואמי וישנו דיוננדה (וואו), והתחלתי לקרא ולדפדף בתמונות...אפילו ניסיתי חלק מהתרגילים ואת חלקם הצלחתי, קראתי קצת בפורום והבנתי שאין דרך ללמוד יוגה בלי מורה מומחה - מאסטר בשפתנו, הבנתי נכון? אפשר לבד לעשות תרגילים - לעשות יוגה ? בספר הוא כותב ומשווה מידי פעם לחיות וכאלה , צריך לדעת את זה לפני התרגיל או פשוט לעשות וזה יבוא? המון שאלות ואני מצטערת... אבל זה מעניין...
תודה תודה תודה וממש נחמד פה בינתיים. ליזה. אהה, אני מצטערת אין לי בינתיים דואר אלקטרוני, זה לא המחשב שלי ואני לא מכירה אף אחד שישלח לי לשם דואר אז ככה.

יעל אור

New member
ללמוד יוגה מהספר

שלום ליזה. גם אני ניסיתי אך לא הצלחתי. אני עדיין מחפשת מורה. בהצלחה

spirit21

New member
כן ולא...

שלום לך ליזה... תראי, יוגה היא פילוסופיית חיים, דרך חיים וישנם הרבה תרגילים ושיטות שחייבים ללמוד ממורים וזה לא מומלץ לנסות לבצע לבד (בעיקר דברים מתקדמים) אבל מה שתוכלי לעשות בינתיים זה לספוג מהחוכמה הכתובה בספרים ולעשות וליישם חלק מהדברים בחיי היום יום עד שתמצאי מאסטר ותוכלי לצאת לדרך מאחל לך המון הצלחה בהתפתחות רוחנית

יוגי בר

New member
עשית כניסה בגדול

כשקנית את ספר היוגה השלם. עכשיו, תקראי אותו ממש לאט לאט. זה התנ"ך של היוגה. אחרי שתגמרי לקרוא פעם אחת חזרי עליו עוד פעם. ואני לא אומר את זה באוונטה. זה חומר פיצוץ. אשקרה סוף הדרך. וראוי לקרוא אותו בריכוז גמור. בהתחלה אל תתרגלי. בייחוד לא נשימות. תתחילי לתרגל בבוקר באיזי את הברכה לשמש. ה-"סוריה נמסקר" תרגיל החימום הראשוני. בהתחלה עשי כמה מחזורים, ועד שתגיעי ל-10 מחזורים ביום. קני גם את ספר היוגה המדריך השלם. זה ישלים לך את התמונה. בנוסף, כיון שאין לך מחשב טלפני אלי, 630679-053 וננסה לארגן לך מורה באיזור מגוריך. חג שמח יוגי בר

למעלה