שלום... יודעת שזה פורום צימרים אבל

juliet26

New member
שלום... יודעת שזה פורום צימרים אבל

אולי בכל זאת תוכלו לעזור.. אנחנו מארגנים מסיבת הפתעה לאמא במליאת 60 אביבים.. ולא כל כך בטוחים איפה בדיוק.. אשמח אולי להמלצות על מקומות רצוי באזור המרכז.. התכנון הוא ארוחת בוקר ביום שבת עוד כשבועיים לכ50 אנשים קרובים ומשפחה.. הראש פתוח כך שזה יכולה להיות מסעדה או מקום שאפשר להשכיר בו שולחנות וכיסאות ואנחנו ניתארגן על האוכל.. הכי חשוב זה שהמקום יהיה נחמד ונעים, רצוי פתוח.. בקיצור השאלה אם אתם מכירים מקומות בסגנון.. בבקשה זה די דחוף כי כמו שאמרתי זה עוד שבועיים כך שהזמן קצר והמלאכה מרובה
תודה

joshh

New member
חשבת על מלון ?

מלון מריקיור בת-ים. אני ממליץ להשכיר את קומה 7 במקום בערב + הברכה בקומה. זה ממש יפה ונחמד.

drtrip

New member
ממליצה לך להכנס לפורום מסעדות...

או לאתר 2eat או לאתר rest ולשאול שם. יש כ"כ הרבה מקומות.... חשוב לקבל המלצה אישית... בהצלחה!

תבדקי במסעדת מטרו בכפ"ס

יוכלו לארגן לך בראנץ' מדהים. תבקשי לדבר עם ורד.

ואני מציע לך "דבר אחר"

קחי את המשפחה באוטובוס לגליל, ארוחת בוקר מול נוף משגע ונגינת נבל ברקע. לאחר מכן טיול של סיפורים גליליים בפקיעין או בצפת.... כנסי לאתר - www.gofer.co.il

katam

New member
החלום שלי זה כך לחגוג

את הבר מצווה של הבן שלי (כרגע הוא בן 11 ) אורלי

ShirShir

New member
ככה חגגנו לבת דודה שלי ו.........

היה פשוט נפלא!!!!!!!
מומלץ בחום לארגן טיול חגיגה באוטובוס אחד למשפחה ו/או חברים!

אשמח לסייע לכם - כל שבוע אני עושה

לפחות ארוע אחד שכזה... (מטיילים בר-מצוה בגליל) כנסי לאתר שלי www.gofer.co.il - אני מקווה שהעלו כבר את המסלולים לארועים לכל המשפחה.

katam

New member
נכנסתי לאתר שלך

והוא מאד יפה. כמו שאמרתי הילד בן 11 אז מוקדם מדי ממש לתכנן אבל אני מאמינה שאנחנו נעשה דבר כזה. אורלי

למעלה