שלום יעל..

שלום יעל..

אשמח לדעת איזה משחקים מתאימים לבת שנתיים וארבע חודשים. יש לה לוטו חיה בנה ומקום המגורים לגיל 3+ והיא יודעת ממש יפה איפה כל חיה גרה ומי בן החיה, איזה עוד משחקים היית ממליצה בתודה מראש..

יעל כץ

New member
משחקים לבת שנתיים ו-4 חודשים

שלום, הנה כמה רעיונות: * סקוצ'יקיד חיות של חברת צ'ופצ'יק - משחק עם סקוצ'ים, השלמת פאזלים בכמה שכבות וכן מאד יצירתי. * יש מגוון גדול מאד של משחקי התאמות לגיל של בתך, שבו מתאימים 2 כרטיסים זה לזה על בסיס מושג כלשהו. כמו של חיה-גור וכו'. למשל, התאמת צבעים, צורות, צלליות, אם יש לה סבלנות והיא נהנית מהמשחקים הללו, את יכולה לנסות לשחק איתה ב'מילים בחרוזים', * גופים לפעוטות - משחק התאמת צורות תלת ממדי של אורדע * צבעוני לטף - של רבנסבורגר * לוטו ראשון שלי * אוניברסיטה לגן 1 - של 'יצירה' * תסתכלי על 'צבע בריבוע' של צ'ופצ'יק - בהגשה נכונה ובמשחק חופשי היא יכולה מאד ליהנות ממנו. * תסתכלי גם על 'ספירה בצבע' של רבנסבורגר, תבדקי האם לדעתך היא תוכל לשחק בזה באופן חופשי, בלי קוביה. זה משחק נפלא. אפשר להתאים אותו לגיל צעיר ואח"כ להוסיף את האלמנטים של התחרות. בנוסף, 'מר או גברת תפוח-אדמה, פליידו - ערכות משחק עם בצק, השחלות, פאזל רצפה (אם תרצי המלצות כתבי לי), ואפילו גלגלי שיניים של קוורצ'טי. גם כאן - אם זה יעניין אותך כתבי לי ואדריך אותך איך לשחק איתה.

יעל היקרה.. תודה רבה רבה על התשובה

המהירה.. עלי והצליחי! כשאגש ואקנה אתייעץ איתך בשנית תודה ושוב תודה..

למעלה