שלום יקיריי
5X15

אביטל186

New member
שלום יקיריי
5X15

מה שלומכם אהובי??מתרגשים מהפרק החדש??
אני מתכוונת לצפות בפרק עוד מעט ואז אכתוב לכם כאן...
מה דעתכם? מה אהבתם? מה לא?
ציון לפרק??

נתראה

אביטל186

New member
טוב אז הפרק המעולה "האחים ג'ונס"

אני אוהבת בחצי הזה של העונה שיש זרימה של העלילה. הדברים מתרחשים ומהר.. זה כיף.
אז מר הוק מתייחס מגעיל לאמה, עוד לא ברור לי ממש מה התירוץ לזה, אבל הוא מצדד באחיו בלי למצמץ בכל צומת שהיתה ביניהם.
אז מה היה לנו?
הנרי מחפש את העט עם קוראלה ופוגש בשוליה. מתגלה לנו כמה אי דיוקים לגבי אופי העט וכוחו של הנרי האמיתי, לכאורה נראה שעכשיו בהינף קולמוס הכל חוזר למצבו התיקני. אבל... זהו שלא. בטח הכל הולך להסתבך עוד ועוד
&nbsp
החבורה שלנו מחפשת את הספר הקסום כדי ללמוד על האדס, הנרי מכווין אותם ובאמת אחיו של קיליאן בוגד בהם. רק אמה היא היחידה שעולה על זה כשמהו מסריח, ותמיד קולעת בול למצב האמיתי. לא אהבתי שהוק היה כזה אנטיפטי כלפיה.
כל הקטע היה שהוא לא סלח לעצמו על מה שהוא עשה על החולשה שלו.
והוא פתר את זה אחרי שהוא ראה שנסלח לאחיו שהקריב את עצמו כדי לשמור על חייו של קיליאן. פתאום הוא חושב שכנראה גם לו מגיע להינצל, לפי דעתי אין קשר ישיר בין שני החלקים אבל מילא..
&nbsp
צארמינג תקועה עם קוראלה שנמרחת עליו, ולא ממש אכפת לה שזה קופי של האמיתי..
&nbsp
שמחתי מאודדדד שהנרי גילה להורים שלו את התוכנית שלו, ולא עשה שטויות לבד..
קטעים מצחיקים שאהבי- היה מעט מאוד קטעים של רגינה-אמה, אבל הם היו טובים:
הם יושבים בבר, ורגינה משתיקה את אמה כי כולם מסתכלים עליהם,
היא אומרת לה שהיא טובה מידי בשביל הוק ומגכחת על מה שליאם אמר,
רגינה להנרי: אל תתווכח עם אמא שלך, ו.. עם אמא שלך..

&nbsp
ו.... מצאו דרך לדחוף חזרה את זלינה.. מצא מין את מינו.. שני נבלים יחד!
היוצרים אמרו שיש זוג חדש.. כנראה שזה הם וזה מגניב בעייני לחלוטין!!!
&nbsp
ציון לפרק? 9

זהו החצי עונה הזאת מצוינת

אני בכלל לא אוהב את הוק
אבל הכל כ"כ מעניין!

אם רק ימשיכו ככה עד סוף העונה ולא ייתנו לסיפור להתפזר לכל הכיוונים, זאת תהיה החצי עונה הכי טובה.

הוא דמות בקושי מפותחת

ואת הקצת אישיות שכן יש לו אני לא אוהב.
&nbsp
ומה רע בו? הוא היה שודד ים. שודד ים!

אביטל186

New member
לא מפותחת? אחי איפה אתה חי?

הוא עבר הההמממוווןןן בעונה האחרונה.
האופי שלו נהיה בצורה הדרגתית ועקבית אופי וערכים של גיבור.
לפי דעתי

עבר המון, השתנה מעט.

לדעתי כל הקטע של ה"גיבור" מתבטא אצלו יותר בדיבורים ופחות במעשים.

אביטל186

New member
למה? הוא דווקא ממש פועל כמו שהוא חושב ומדבר

הוא הקריב את עצמו, ולפני כן הוא מאאווד שמר על אמה שלא תסטה מהדרך,
הוא ידע מה הדבר הנכון ומה הדבר הלא נכון לעשות. והוא פעל ככה כל הזמן, הוא לא רצה שהיא תציל אותו בגלל ההשלכות של זה, הוא לא פחד מהתוצאות של ההתנהגות הטובה.
הוא השתנה לחלוטין בעיני.
בפרק הזה שהוא לא רצה שיצילו אותו, שהוא הרגיש לא ראוי להצלה, שהוא לא ראוי לאמה
ולרף שהיא הציבה, זה עמדת נפש של גיבור.

igloo2

New member
האחים ג'ונס

פרק מעולה!! אני ממש שמח שהם מצליחים להמציא את עצמם כל פעם מחדש ולא למרוח עלילות.
למשל הקטע שהוק רוצה להישאר באנדרוורלד ואמה מנסה לשכנע אותו,הזכיר לי את הקטע שהיא רצתה לחזור לניו יורק בעונה 3 והוא ניסה לשכנע אותה להישאר בסטוריברוק. רק שהפעם זה לקח חצי פרק במקום חצי עונה

מוזר לי שהרייטינג של הפרק היה כל כך נמוך- לדעתי הכי נמוך בכל הסדרה.
לצערי הם עשו הרבה מאוד טעויות בתחילת העונה שהם איבדו המון צופים. גם מרחו עלילות,גם המציאו תירוצים לא הגיוניים (כמו למה הוק החליט להיות דארקוואן), הביאו דמויות אנמיות ומשעממות (ארתור, גווינאביר)
מקווה שבעונה 6 התהילה תחזור

קרעה אותי הסצנה של קרואלה ודייויד, שבסוף התברר שהיא ידעה שזה הוא כל הזמן

והאזיקים

הסיפור של צ'רמינג ואחיו עם הקנאה על זה שהחיים שלו היו טובים יותר זה לא העתק של זלינה ורג'ינה?

אני חושב שהאדס ביקש מליאם להרוג את אנשי הספינה כדי שיווצרו להם העניינים הלא פתורים והם יגיעו לאנדרוורלד. אם האדס היה הורג אותם בעצמו הם ישר היו מגיעים לגן העדן
זה דווקא הסבר נחמד ללמה הוא פשוט לא מסתובב בעולם הגדול ורוצח אנשים

חבל שהוק לא שאל את ליאם מה הוא כן הספיק לראות בדפים לפני שהוא יצא עם הסירה... או שלפחות הוא היה מכוון אותו שהם נמצאים בבאר

האדס וזלינה!!!!!
הגיע הזמן לזוג רשע בסדרה
יש לשיפ שלהם כבר שם - Zades

דיוויד וג'יימס הם קצת כמו רג'ינה וזלינה, הילד שויתרו עליו מקנא בילד שאותו אמא השאירה.
אבל זלינה הייתה מתוסכלת גם מהחיים בעוץ, בניגוד לג'יימס שגדל בארמון.
מצד שני רג'ינה לא ממש נהנתה מהחיים עם קורה, ודיוויד היה מאושר בחווה...

זלינה
והיידיס
... זה לא יכול להיות טוב...

igloo2

New member
הייתי מעדיף את קראולה והאדס

גם כל הקטע של ה-DEVIL.... אבל גם זלינה בסדר

אביטל186

New member
לייק ענק על כל סעיף וסעיף

גם לי חבל שהרייטינג כזה נמוך.. כנראה בשל טעויות העבר והמריחות הגרועות..
&nbsp
קרואלה מצחיקה כל הזמן
אף פעם לא משעמם איתה..
ההסבר שלך למה האדס לא הרג אותם בעצמו נשמעת הגיונית האמת... גם לי זה היה נראה חור שצריך להסביר.

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה והאח טוב הלב

נראה שבעונה הזו הם למבנה של העונה הראשונה - סיפורים פרוצדרליים לצד קשת עלילה מתמשכת. הסיפור של ליאם ג'ונס באמת נחמד. אז האדס הוא העוץ לי גוץ לי החדש. הוא בא, מציע עסקאות, ובתמורה זוכה לנשמות עם עסקים לא גמורים בחיים. האם רוברט קרלייל עומד לעזוב?
לגבי הקנאה בין ג'יימס לדייויד, אני, במקום הכותבים, הייתי הולך על העובדה שדייויד התחזה לו ולקח את מה שהוא עבד עבורו כל כך קשה. מעבר לכך, אם אוהבת? הקשר בין האחים עד כה עבר דרך אביהם החורג והמניפולטיבי.
לגבי קו העלילה עם הנרי, יפה לו שהודה בסוף מול הטובים במעשיו. אני לא חושב שלאמה יש ייסורי מצפון כאלה קשים על רצח קרואלה. אני חושב שאלה ייסורי המצפון של הנרי על כך שאמו נאלצה לרצוח כדי להגן עליו (הוא מודה שהוא טיפה מקנא בה ובאחרים על כך שהם חיים את חייהם כגיבורים בעוד הוא נגרר אחריהם.)
ולסיום, אני חייב לציין שג'ניפר מוריסון עד כה הפגינה כישורי משחק חזקים מאד. היא מאד זוהרת עד כה בחצי העונה הזו בלי התקפי המרה השחורה וההסתגרות שאופיינים לה בדרך כלל.

הלדיל

New member
היא שחקנית טובה.

נראה לי שזה יותר תוצאה של הלבשה, צילום וכתיבה מאשר השחקנית עצמה. אין לה את האטמוספירה של מישהו כמו רוברט קרלייל אבל עדיין יש לה נוכחות שונה מבחצי העונה 5A.

igloo2

New member
היא תמיד עם פרצוף תשעה באב

כל הרעיון של הדמות זה שהיא אדישה וצינית כזו... ועדיין בעונה הראשונה והשנייה היא היתה הרבה יותר סוחפת (ופחות עייפה) מאשר בעונה הזו

אביטל186

New member
לא נכון! הכישורים של מוריסון מתגלים בתפקידים הטובים שלה,

כרגע היא דמות סתם סתמית בלי שום דבר מיוחד.
אבל היא שחקנית טובה מאוד! בתור דארקוואן היא הפציצה!

לדעתי היא שחקנית גרועה

יש לה הבעת פנים אחת שנראית כמו חוסר סבלנות והיא משתמשת בה להבעת כעס, תדהמה, תסכול, התרגשות...
&nbsp
פה ושם התפקיד מסתדר עם יכולות המשחק החלשות שלה.
&nbsp
אני לא מסכים שאמה דמות סתמית. היא דמות ראשית שבכל עונה עוברות עליה לא מעט חוויות והיא אמורה לבטא לא מעט רגשות. חוץ מזה, שחקנים טובים משחקים היטב כל דמות.
&nbsp
הייתי מאשים את הבמאים, אבל שאר הדמויות מועברות כמעט טוב (למשל בל) עד טוב מאוד (שלגי ועוד).

אביטל186

New member
כשכתבתי סתמית התכוונתי למשהו אחר

שאיןן לה דרמות או תהפוכות שמצריכים ממנה לשחק באופן מיוחד.
&nbsp
היא בסך הכל בחורה פשוטה עם הבעה רצינית כל הזמן שמחפשים פיתרון רציני לבעייה רצינית. זהו.
שום דבר מיוחד

למעלה