שלום יקרות שאלת קבוצות תמיכה

שלום יקרות שאלת קבוצות תמיכה

מבקרת בית חם ואוהב וקצת התגעגעתי לכאן
באה בשאלה עבור אמא מהכתה של הגדולה שעברה לידה שקטה ממש לפני שבועיים. בהפתעה ביום הלידה ממש כמוני. בקושי מכירה אותה אבל כמובן שנפגשנו ניהלנו שיחה ארוכה והמלצתי על הבית הזה.
ולשאלתי-
מישהי יודעת על קבוצות תמיכה שעתידות להפתח באזור חיפה? מתברר שקצת קשה לי להתקשר בעצמי

תודה

משתתפת בצערה

לפני 4 שנים חיפשתי קבוצת תמיכה בחיפה ולא מצאתי.
ממרחק השנים ועם ריבוי האובדנים שלי (ואולי גם בגלל ההבדל בין TOP בשבוע 21 לבין לידה שקטה בהפתעה בחודש תשיעי), אני מרגישה שקבוצת תמיכה לא מתאימה לי בשלב זה, אז לא מכירה באופן אישי קבוצות כאלו.

אבל לפני כמה חודשים מישהי פרסמה כאן בפורום הודעה על פתיחת קבוצה כזו בחיפה, אולי תעבירי את פרטיה ושחברים קרובים יותר של אותה מכרה יעשו את הבירור עבורה.

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/98/182869140/משפחה/אובדן_הריון_תמיכה

מצטערת כ"כ עבורה ובאותה נשימה, כמה מזל יש לה שפגשה והכירה אותך ויכולה לדבר על זה ולשאול ואולי להתייעץ.
את ודאי חבל הצלה עבורה.
לא מכירה קבוצות באזור חיפה, אבל יכולה רק לתרום מנסיוני שקבוצת תמיכה לא מתאימה לכל אחת.
אני מצאתי את המסגרת הזו מאד תורמת, אבל יכולתי לשאת את הכאב הגדול של חברותיי למשא. איפשהו, הוא עזר לי וזה מה שהייתי צריכה כדי להרגיש לא לבד. רק הן יכלו לאחוז בידי ולעזור לי ואני להן להתרומם. טיפול פרטני פחות הועיל לי אישית בהקשר של האובדנים, אם כי עשיתי גם את זה.
אבל התחלנו את הקבוצה דאז כ13 בנות ונשארנו 4. כל השאר עזבו אחרי פגישת ההיכרות, שבה כל אחת סיפרה את סיפורה והכאב היה כ"כ מוחשי וכ"כ חד שהרוב לא יכלו לשאת אותו.
ממליצה לודא איתה שזה אכן עבורה.

תודה!

לצערי גם הטלפונים שאני הרמתי לבתי החולים פה באזור - אין קבוצות בחיפה :(((
תודה על שיתוף הפעולה
לא יודעת למי מתאימה קבוצת תמיכה. מעולם לא הצטרפתי לכזאת כי לא היתה, ואני מצרה על כך.

אני חושבת שקבוצת תמיכה היתה יכולה לעזור לי

בחודשים הראשונים שאחרי הלידה השקטה.
אבל כאמור עם הצטברות האובדנים והמורכבות של המסע המיילדותי שלי, אני מרגישה שקבוצת תמיכה לא יכולה לענות על הצרכים שלי.

מבחינתי הפורום הזה מהווה את קבוצת התמיכה הכי טובה שאני יכולה לבקש לעצמי: יש כאן חברות שמלוות אותי לאורך כמעט כל שנות האובדן שלי ויודעות מה לגיטימי לכתוב לי ומה לא, יש כאן חברות חדשות שאני יכולה לתרום להן מנסיוני.
יש כאן שילוב בלתי אפשרי של ייאוש ותקווה שמשקף את חיי בשנים האחרונות.

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערה של המכרה שלך

אני לא מכירה קבוצות תמיכה בחיפה. ממליצה לה להיכנס לאתר המעולה של נועה שלנו. יש שם הרבה מידע. אפשר לגגל: "לידה שקטה- נועה אמא של רואי".

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

למעלה