שלום יקרים:) רציתי לשאול האם יש חומרים

שלום יקרים:) רציתי לשאול האם יש חומרים

מסוכנים בזריקות ביולוגיות? אני אנסה לפרט למה אני מתכוונת בוא נאמר שיש לי רתיעה עצומה מזריקות מכיוון שמאז שגיליתי שחיסונים לא עוזרים בכלל והורגים כל שנה ילדים וגורמים להם להפוך פעמים רבות לבעלי פיגור בדרגות שונות ומאז שגיליתי את התרמית הזו של החיסונים ואיך מערכת הבריאות עובדת על אנשים כי כמעט בכל חיסון יש חומרים מסכני בריאות וחיים אז אני לא ממש סומכת על מערכת הבריאות ובטח בנושא זריקות חומר שמוחדר לגוף...
לכן אני משתדלת להיות הרופאה של עצמי ומשתדלת למעט כמה שפחות את ביקורי אצלם ( אבל כן עושה בדיקות דם ).
אז אני יודעת שמדובר בתרופה ולכן מסתמא יש בכך סיכונים שכרוכים בכך אבל...
לא יודעת אולי אם למישהו יש ידע אשמח להארה בנושא כי אני מתלבטית אם לנסות בהתחלה רציתי ללכת לטיפול רוחני מסויים שלא כולל חומרים אבל הגעתי למסקנה שאם זו תהיה אופציה זולה יותר אשמח להפטר ממה שיש לי בבום. אני יודעת שזה רק ירפא את הסימפטומים החיצוניים אבל יש דברים מסויימים שיותר חשוב לי להשקיע בהם כרגע כמובן אני עדיין צריכה לבדוק עלות מול תועלת וכדומה אין לי ניסיון בתרופות ביולוגיות אני יודעת שהן עזרו להרבה אנשים אבל מצד שני כיאה לרפואה קונבנציונאלית יש סיכונים...
אני מדברת על זריקות מהסוג של קוסנטיקס וכדומה. שוב עוד לא ביררתי הכל אני רק עדיין בגדר מחשבה

רציתי לשאול גם האם כאשר יש נטייה לאקנה

או אולי המילה המתאימה היא לא אקנה אלא קומודונים ( הקוסמטיקאית שלי טוענת שאומנם יש לי אקנה אבל מה שיותר רב אצלי זה הקומודונים והשחורים), אז האם קרמים לפנים שמבוססים על שמנים אתריים עלולים לגרות ולהגביר את מספר הקומודונים?
כי ניסיתי לאחרונה קרם כזה ולא בטוחה עדיין אבל נדמה לי שיש לי יותר קומודונים

אם כן אילו סוגי קרמים לפנים צריך לחפש? מעדיפה מקוסמטיקה טבעית לכן אשמח להמלצות וקווים כלליים שאדע על מה למקד את החיפוש כי אני לא כל כך מבינה בזה.
תודה מראש

0 אור 0

New member
אקנה כדאי לרפא מבפנים

על ידי שינוי אורח החיים - תזונה ופעילות ושתיה
ובהקשר לתשובתי הקודמת - באקנה אין מנוס מלטפל גם בעור עצמו ישירות,
יש יתרון גדול לקוסמטיקה טבעית, אבל צריך להתאים אישית - השמנים האתריים מאד יעילים, אבל חלק מהשמנים הנושאים לא יתאימו לעור שלך ואולי יחמירו את הבעיה.
ועוד סיבה שצריך יעוץ - לפעמים נראה שיש החמרה, אבל זה שלב של ניקוי שהעור עובר , ואחריו יש שיפור
&nbsp

אז לפנות למישהו שמתעסק עם שמנים?

תזכירי לי איך זה נקרא? לגבי התזונה סיפור ארוך כרגע לא יכולה לשנות הכל אבל מנסה להתעניין הבנתי שמוצרי חלב וסוכר הם בין הגורמים העיקריים להגברה למרות שלא שותה חלב אבל אוכלת שוקולדים חלביים:p
אבל מבין השניים אקנה וקומודונים אז הבעיה הגדולה יותר שלי היא קומודונים.
ותודה רבה על המענה והסבלנות

0 אור 0

New member
רצוי למטפל רב תחומי

אשר משלב תזונה, צמחים, שמנים, תנועה, מגע
אני למשל עושה את זה מהכיוון הנטוריסטי עם רפלקסולוגיה ככלי טיפולי,
אחרים שאני מכירה נותנים את אותו טיפול מקיף מנקודת ראות של רפואה סינית ואז הכלי הטיפולי שלהם הוא דיקור , והתזונה וצמחים ממבט סיני
&nbsp

0 אור 0

New member
התשובה שלי

ככלל, לטעמי הנכון הוא לפתור בעיות מהשורש ובצורה טבעית ועמוקה,
יחד עם זה כשיש סימפטומים קשים מאד והטיפול הטבעי ארוך, אני כן מעדיפה להתחיל בטיפול בסימפטומים - ושוב כמובן להעדיף את המון הדרכים הטבעיות שקיימות,
אבל במקרים מיוחדים שהדרך הטבעית איטית והסבל גדול, או במקרים שיש סיכון חיים או השלכות לטווח ארוך, אפשר לעשות קיצור דרך בעזרת תרופות, למרות שהן רעילות.
לדוגמא: כאשר יש אנגינה , עדיף לקחת אנטיביוטיקה ולהתמודד אח"כ עם התאוששות ממנה, מאשר להסתכן בפגיעה במסתמי הלב.
מדגישה שוב: לא לכל דבר קטן, אלא במקרים מיוחדים

צודקת תודה. את יודעת אבל מה הסיכונים העיקריים

בתרופה הזו? של הזריקה קוסנטיקס כי אני באמת מתלבטית לגביה

למעלה