שלום ירון וכולם...

lior_r

New member
שלום ירון וכולם... ../images/Emo13.gif

קודם כל מה שלומכם? או שמא אומר: מה שלומכן? אני מקווה שכולם בקו הבריאות והכל טוב. רציתי להתייחס קודם אלייך ירון. דיברו על יום הולדת ואצלי האבחנה הייתה שלושה ימים לפני גיל 20. כרגע אני בסמוך ל 22 ומתאושש לי מהתקף של סחרחורות ובעיות בדיבור. עקרונית אני חושב שני דברים על מה שדובר: ראשית, הטרשת אינה באשמתך ירון ובטח שאולי קל לספר ולומר לאנשים, אני יודע מנסיון שזה נותן איזוהי תחושה של הקלה. אבל בכל זאת , חוץ מממש אנשים קרובים אף אחד לא יודע (הם גם לא יכולים לדעת , כי עדיין לא כתוב לי "חולה טרשת נפוצה" על המצח...
) אני מסכים עם סיאמית לא צריך להיות קשר בין רווקותך לעובדת מחלתך. אם בחורה מתאהבת בך אין סיכוי שהטרשת תגרום לה לרתיעה. אבל , וזה פה אבל גדול, אין לדעתי צורך לספר לה שאתה חולה על הדיי הראשון או השני. אולי גם תיווכח שהיא לא לטעמך בלי לספר לה...? ספר לה אחרי חודש... אני מדבר כאן מניסיון, למרות גילי הצעיר לעומתך... עכשיו בשינוי נושא, אמרת ירון שאובחנת בזמן הצבא. גם אני כמוך אובחנתי בזמן שירותי בצה"ל. האם תבעת את משרד הבטחון? האם אתה מוכר שנכה צה"ל? אתה יכול לרשום לי מייל או מסר בנושא... טוב חבריי פורום יקרים אני מקווה שהיה לכם פסח טוב ואתם התאוששתם מהמצות והחופש המרובה (למי שהיה) ואני רוצה לאחל לכם בריאות ואהבה
שלכם ליאור
נ.ב. רומי -

Yaron5000

New member
היי ליאור

היי ליאור לידיעתך עד לפני מספר שנים (3 לערך) באמת לא סיפרתי על מחלתי לחברות שהיו לי והיתי אפילו קרוב לנישואים בגיל 24 שלא יצאו לפועל בדיעבד בגלל טיפשותי (גברים נשארים גברים גם אם הם חולים וזה היה במובן השלילי דווקא). כיום בגלל שיש הרעה במצבי למרות שמצבי עדיין בלתי נראה אני לא יכול להרשות לעצמי לא לספר לה (ברור שלא בדייט הראשון כמו שאמרת) אבל מן הסתם טרשת זה טרשת ויש לה סימנים כמו עייפות אי כושר ללכת הרבה לטיולים וכו סחרחורות ועוד כל מיני "ברכות". אני מקווה שזה עונה לך על השאלה לגבי תביעת משרד הבטחון אז התשובה היא לא כי הסיכוי היה קלוש וזאת אחרי בירור שנעשה עם עורך דין שעסק בנושא דרך אגב הסתכלתי בתיקי תביעה קודמים שפורסמו בCD מסויים והתוצאות היו שליליות. תרגיש טוב ידידי ביי ירון

RomiVais

New member
ליאורי - ../images/Emo25.gif בחזרה...

ושיהיה לך שבוע מוצלח ונפלא ביותר מאחלת גם לך ים של בריאות ואהבה רומי

למעלה