שלום! ישנה-חדשה פה....

Unicorn Fairy

New member
שלום! ישנה-חדשה פה....

לא הייתי פה מליון שנה, אבל חזרתי (אבל אני בטוחה שיהיו לי הפסקות פה ושם מעומס פורומים שאני משתתפת בהם). אז ככה, שלי, בת 17 מחיפה. אוהבת את את לינקין פארק מיום שאחי שמע עליהם בארה"ב ושלח לי את הדיסק שלהם (שזה משהו כמו חצי שנה-9 חודשים לפני ששמעו עליהם בארץ, ככה שכל פעם שאמרתי "אתה מכיר את לינקין פארק?" צחקו עליי). בכל אופן, אימא שלי חזרה היום מארה"ב והיא הביאה לי את הדי.וי.די+DC שלהם (אגב, למישהו יש פה אותו?) וגם חולצה רשמית של "מטאורה", שזה סופר-אחלה כי זה די הופך אותי למבין היחידים בארץ שיש להם אותה, ככה נראה לי. בקיצור, אני משוגעת עליהם לחלוטין, הייתי גם בהופעה שלהם קיץ שעבר (אלוהים, זה היה מטורף), ואם יש לכם שאלות נוספות אתם מוזמנים לשאול. יאללה, בא-ביי...

../images/Emo6.gif ברוכהה חבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

קוראים לי אלההה ואני בת 15 (נו אפשר להגיד
)
מהרצליה
מקווה שתהנייייייי
יש לי שאלות
באיזה הופעה היית
ואיפה

Unicorn Fairy

New member
אוי תודה...

היי אלההה(?) הייתי בהופעה של פרוג'קט רבולושין. בקליפורניה. היה מטורף לחלוטין.

../images/Emo2.gif ואאאא ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

כיף לךךך
חחחח אלההה (נשמע ערבי )

Unicorn Fairy

New member
גרציה. באמת היה כיף.

אבל יותר היה מטורף (אני חושבת שאמרתי את זה מתישהו, לא?)

Unicorn Fairy

New member
קודם כל...

דמייני פוגו עם 50 אלף איש בערך... א) כואב ב) כואב מאד ג) יש שבורה ד) הכיף של הלייף עכשיו דמייני את עצמך על הברזלים לפני הבמה כל כך קרוב שאת מריחה ת'זיעה של צ'זי. א) מסריח ב) מסריח מאד ג) רטוב ד) אני רוצה עוד... פשוט... יו... אני רוצה שוב לשמה. הכיף של הלייף. זה היה הכיף הכי גדול בחיים.

Unicorn Fairy

New member
יינחם אותך...

אם אני אספר לך ששברו לי שמה את היד בפוגו ושהפסדתי את סוף ההופעה? כאילו... אח"כ פיצו אותי וכל זה עם מליון דברים חתומים של לינקין וזה היה כל כך שווה את הגבס ^_^ אויש היה מטורף.

ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני שירה, ותמותי
יש לך את הדי.וי.די? חולצה רשמית? דברים חתומים? ב'מת? הם חתמו? תסרקי לנו?
Enjoy!

../images/Emo6.gif תסרקי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifתביאי מתנה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

Unicorn Fairy

New member
אין לי סורק. אבל בשמחה הייתי סורקת.

כן הם חתמו, כאילו, לא ראיתי אותם עושים את זה, זה די נשלח אליי בדואר אבל רואים שהחתימות לא מודפסות.

ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני שירה, ותמותי
יש לך את הדי.וי.די? חולצה רשמית? דברים חתומים? ב'מת? הם חתמו? תסרקי לנו?
Enjoy!

HoNeY14

New member
ברוכה השווה../images/Emo140.gif../images/Emo94.gif

אני דנה בת 15 מהרצליה
איזה כיף לך שהיית בהופעה שלהם
וגם לא רחוק ביציע אלא מקדימה
*מקנאה* איזה דברים יש לך שלהם
חוץ מחולצה של מטאורה

Unicorn Fairy

New member
המממ שניה אני אבדוק...

אוקיי, כרגע נוספו לי החולצה והאלבום+דיוידי. יש לי 3 כובעים, שניים גרב (הייבריד) ואחד מצחייה (רבולושן-חתום), חולצת רבולושן (חתומה), תליון הייבריד, מגיני זיעה (מהסוג שלינקין שמים לפעמים וכאלה, נדמה לי) עם הכיתוב LP UNDERGROUND וכמה פוסטרים חתומים ששלחו לי.

למעלה