שלום. יש לי אליכם שאלה.

yellow38

New member
שלום. יש לי אליכם שאלה.

אני יודע שזה לא פורום פילוסופיה ולא פורום פסיכולוגיה אבל אני בכול זאת מבקש לשאול את זה כאן. האם אתם יכולים לצחוק ממישהו שאתם שונאים ? אני לדוגמה שונא את רמי ורד, אבל מודה שהוא מצחיק אותי.. אותו דבר לגבי שרון טייכר. אני שונא אותו, אבל הוא מצחיק אותי (פחות מרמי ורד אבל מצחיק). העניין הוא, שזה מפריע לי לצחוק מאנשים שאני שונא. יותר נעים לי לשמוע אנשים שהם גם מצחיקים וגם חביבים מבחינת האישיות. קטורזה למשל, הוא גם מאוד מצחיק וגם איש טוב. אפשר לעשות הפרדה בין ההומור נטו לבין האישיות של הקומיקאי ? במוזיקה אני מצליח לעשות את ההפרדה, כי שיר יפה זה שיר יפה.

"העולם מצחיק אז צוחקים"

אומרים משהו מצחיק,אני צוחק. גם אם הוא עליי או אני שונא את מי שאומר אותו,אם זה מצחיק אותי אני צוחקas simple as that

סעמק

אני בא כל יום לפורום במטרה לגרום לאנשים להתאבד כדי שאני אשמע את זה בחדשות ואומר לחברים שלי שזה בזכותי ואני מוצא את עצמי עוזר לאנשים,סלחו לי הלכתי לבכות בפינה תוך כדי חיתוך וורידיםD:

yellow38

New member
אני מצטער. לא היתה לי כוונה רעה. באמת שלא.

בכול מיקרה, חשוב שלא תתייאש ותמשיך לנסות.

yellow38

New member
מאז שעזרת לי, החיים שלי מאוד מאושרים.

אני כול הזמן מקפץ מרוב אושר. הדבר היחידי שהטריד אותי בחיים זה, האם אפשר לצחוק ממישהו ששונאים ? אחרי שפתרת לי את הבעיה, כבר שום דבר לא מטריד אותי יותר. אני זוכר ששניה אחרי שעזרת לי, קפצתי משמחה והתחלתי לרקוד מרוב אושר.

טוב נו

לפחות הצלחתי לפרוץ למזתמש של מישהו....למרות שלא נדמה לי שסתם להיכנס לתפוז דרך ספריית בית הספר ולהגיב בלי לשנות כינוי נחשב לפריצה.... בקטע של לקפוץ מרוב אושר יש סיכוי שזה ללקפוץ מהחלון? (למוגלים למיניהם זה המשועמם/שרגא)

yellow38

New member
מה עשית ממני ?

אני לא עד כדי כך אתלטי, כדי לקפוץ לבית דרך החלון. אני לא גר בקומה ראשונה. אולי אלכס אבררבוך יכול, אם יתנו לו מוט.

נודניק עשיתי ממך...אבל את זה עשית לעצמך

יאאלה או שתהיה קבע בפורום ותרשום מדי פעם כמה ח' לבדיחות המעטות שהולכות פה או שתתאבד. אבל די כבר לעשות את הדבר הזה שאתה מקבל מסר לתגובה שלי ולענות רק לשירשור הזה

Seidman

New member
ברור שעדיף להפריד בין אדם לבין היותו יוצר

כלומר, ברור שאני מעדיף להנות מחומרים איכותיים כל עוד הם מצחיקים אותי וגורמים לי להרגיש שבאמת יש בהם שמץ של איכות והם מוצלחים בעיני. אבל לא תמיד ניתן ואפשר לעשות את ההפרדה בין אדם לבין האומנות אותו הוא יוצר ולפעמים המעשים של אותו אדם, עולים על התועלת של האומנות שלו (לדוגמא, טומרקין ואריאל זילבר), וגורם לאנשים לחוש שהוא מנסה להשתמש ביצירות שלו לתועלתו האישית למען מטרה שנויה במחלוקת.

אהמ אהמ

"כלומר, ברור שאני מעדיף להנות מחומרים איכותיים כל עוד הם מצחיקים אותי וגורמים לי להרגיש שבאמת יש בהם שמץ של איכות והם מוצלחים בעיני."... לא יודע מה אתה מעשן אבל גם אני רוצה מהחומר הזה!

yellow38

New member
זה לא קל לעשות את ההפרדה,

אבל במוזיקה אני דווקא מצליח בקלות לעשות את ההפרדה. זה בגלל שהלחן מושך אותי יותר מהמילים ולחן יפה זה לחן יפה. בהומור זה הרבה יותר קשה לי. אם מישהו שאני אוהב ומישהו שאני לא אוהב יספרו את אותה בדיחה, אז זה שאני אוהב יגרום לי לצחוק יותר. דרך אגב, אריאל זילבר כתב והלחין את היצירות שלו הרבה לפני שהוא נהיה פעיל פוליטית. אז אם הבנתי אותך נכון, זה תלוי אם האמן עושה/עשה דברים מקוממים או אמר משהו מקומם. תודה על התשובה. נ.ב אני מבטיח להשתתף בעתיד בפורום בכלל ולא רק בשירשור שפתחתי ובעוד פורומים שקשורים להומור. שוב תודה.

טוב נו

זה לא בדיוק להתאבד אבל זה גם טוב, welcome to 275,where the most active user is declared as a troll

למעלה