שלום.. יש לי בעיה קטנה.

שלום.. יש לי בעיה קטנה.

לפעמים בבוקר, בעיקר בימי ראשון, אני מגיע לעבודה. מתיישב במקום שלי, מדליק את המחשב, פותח את המייל, רק שאז אני שם לב שהאור כבוי. ובמקום זה הפלורוסנטים האיומים דולקים. אני ניגש ומכבה את הפלורוסנטים בתקרה, ומנסה להדליק את האור היותר חברותי. אך אבוי - ללא הצלחה! זה לא עובד תמיד, ואז אני פשוט נתקע. ולא מצליח להדליק את האור בעבודה כמו שצריך.. האם יש לכם עצות? תודה!

ש איילת

New member
ההודעה הזו מצויינת

לפורום פלירטוטי לשון!!! :) אבל כאן לא יראו אותה בעין יפה, אני מאמינה.. ואפרופו עין- היות ולא הצלחת להדליק את האור בעבודה כמו שצריך במשך תקופה.. הייתי ממליצה לך לגשת לבדיקת עיניים... ייתכן וראייתך נחלשה ואינך מצליח לראות את מיקומו המדוייק של המתג. אמיר, מתנצלת
ונמר בהקיץ, אם אתה רוצה להמשיך ..אתה יודע איפה ..(דוקא הייתי רוצה לדבר איתך על הפלורוסנטים..הידעת שמנורות הפלורוסנטים צורכות כמות מזערית של חשמל? הן יותר חברותיות ממה שחשבת..ואפשר לדבר על זה בפורום איכות הסביבה אם נמאס לך מפלירטוטי לשון..:) צ'או)

צרור עצות משחררות

נסה למצוא מישהו שתוכל לתפוס איתו דיבור על מוסיקה, למשל, במקום להמשיך את שיחת העבודה על איך פותרים את זה . . , או מה עושים עם . . נסו לתפוס ראש בכיוון אחר. אם תמצא משהו כזה והשיחה תתחיל להיות ארוכה מדי ותתחילו להיות לחוצים תגידו לעצמכם ששאתם דנים בשאלות של עבודה. אם יבואו לפינת הקפה וישאלו אתכם מה קורה כאן ? ? תמציאו משהו שיתן למנהל הרגשה שאתם ממש משקיענים. ככה יתנו לכם לעבוד חופשי צא לטיול בסביבה - אם יש גינה מוצלת או פארק או אזור חקלאי של פרדסים, תמצא לך מקום נעים לאכול שם סנדוויץ' במקום ללכת לחדר האוכל או עם התלוש למסעדה. אם לא תצליח לחזור אחרי 20 דקות וממש תרגיש שהרגליים שלך לא רוצות לחזור תשאל את הרגליים מה העיניינים ? אתן לא מבינות שצריך לחזור לעבודה . . תצליף בהן משהו כמו - בלי עבודה אין אוכל ואם אתן רוצות לאכול תתחילו לקום וללכת לעבודה. קח נר איתך, אם לא תרגיש נוח להדליק לפחות יהיה לך נר במגרה. אם יערכו לך חיפוש במגרה וישאלו אותך - מה זה ? תגיד שזה במקרה של הפסקת חשמל. אם יגידו לך - מה אתה לא סומך על מערכת הגיבוי כאן ? תגיד להם שזה נר לעוגת יום הולדת. אם יגידו לך שלא מביאים לעבודה עוגות יומולדת תגיד שזה מתוכנן לחבר שאתה הולך אליו אחרי העבודה. תלה תמונה של שמש - שמש כזאת של שקיעה בחוף עם דקלים, משהו הכי קיטשי בעולם. תלה וחכה לתגובות. בהצלחה - אמיר

למעלה