שלום!!!!! יש לי בעיה קטנה

dark dumb

New member
שלום!!!!! יש לי בעיה קטנה

קניתי נגן (Champpiom PC) ובאחת הטיקיות, שבה העברתי את האלבום מcda לmp3, כמה שאני לא מנסה לסדר את השירים לפני הסדר שהם אמורים להיות בו, הם לא מסתדרים!!! כשאני פותחת את הטיקיה במחשב, הם מסודרים לפי הסדר, אבל כשאני מסתכלת בנגן, הם מסודרים לפי הabc... מה אפשר לעשות??? אגב, זה האלבום היחיד בהעברתי מcda לmp3, יכול להיות שזה קשור???

יאיר B

New member
סביר להניח שיש איזה ספרור רץ בתגיות

של הקבצים האחרים ובאלה שהמרת אין את הספרור ולכן הוא הולך לפי א"ב. הרי גם את כל שאר הקבצים שיש לך המירו מאיפהשהוא ל-MP3...

gt-master

New member
ככה

השאלה איך המרת לMP3 ואם התוכנת המרה נתנה תגים לקבצים. יש נגנים שמסדרים רק לפי סדר אלף בית והפתרון הוא לתת לקבצים קידומת מספרית 01 שיר א 02 שיר ב וכו'. בתוכנות להמרה טובות ניתן לקבוע איך יראה שם הקובץ ולהוסיף גם מיספור כזה.

dark dumb

New member
אוף!!!!!!!

עכשיו כשניסיתי, זה עדיין לא מצליח, השירים הולכים: 10, 11, 1, 2, 3... והלאה כבר לפי הסדר אבל השתיים הראשונים האלה, הם גם אותם אילה שהיו קודם ראשונים, כאילו הנגן רוצה שהם יהיו ראשונים בכח!!! יש לציין שבמחשב, כשאני פותחת את הטיקיה הם כן מופיעים לפי הסדר הנכון, זה רק בנגן.... אוף.... אני כבר לא יודעת מה לעשות......!

dark dumb

New member
טוב עזבו, כבר מאצתי....

לא נתתי חשיבות לאפסים של gt-master כי גם בשאר השירים שיש לי גם בלי אפסים זה הסתדר, אבל דווקא באלבום הזה היה צריך גם אפסים.... טוב עזבו לא משנה, תודה לשניכם!!!! תודה רבה!!!!! עזרתם לי המון!!

למעלה