שלום, יש לי בעיה קטנטנה...

pollina

New member
שלום, יש לי בעיה קטנטנה...

היי לכולם... יש לי בעיה קטנה עם החבר שלי... אנחנו ביחד כבר שנה, גרים ביחד, אני בת 20 והוא בן 26. הכל סבבה אבל לי יש בעיה שאני לא מצליחה לפתור... כשאנחנו רבים אני תמיד חייבת לצחוק באמצע. כשאני מנסה להסביר לו שדבר כך וכך לא נראים לי ואני לא רוצה שזה יחזור שנית, אני חייבת לצחוק באמצע. כשאני אומרת לו משהו כמו : "טוב, אני אסע להורים קצת, שיהיה לנו קצת שקט" אני חייבת לצחוק. כשאני מנסה לעמוד על שלי... אני צוחקת. אני אפילו מגיעה למצבים שאני רוצה לבכות ממשהו שפוגע בי מתוך ריב אז אני פשוט בוכקת (איך שלא כותבים את זה) אני לא מצליחה להסביר לו מצבים מסויימים שמציקים לי, מילה שלא נראת לי, התנהגות וכדומה, כי אני פשוט צוחקת והוא לא חושב שאני כזאת רצינית... אני באמת בבעיה וזה משהו שאני לא יכולה להשטלת עליו. אם מישהו "חווה" משהו כזה או אם למישהו יש פיתרון אני אשמח מאוד מאוד לשמוע... תודה רבה מור

../images/Emo6.gif גם אני מתחילה לצחוק "באמצע"

ואני חושבת שזו דרך הרבה יותר טובה מאשר לרטון ולכעוס (למרות שלא תמיד זה רצוני). זה משחחר וכך אני רואה דברים יותר בקלילות. יכול להיות שאת צוחקת ממבוכה וזה יכול להרגיז אם מדובר במשהו שחשוב לו. אולי תסבירי לו בהזדמנות שאתם לא רבים, שזה לא תמיד רצוני. אולי כשאת מתחילה, אז להפסיק לדבר עד שאת נרגעת? אין לי פתרון יותר טוב כי משהייתי ילדה יש לי פרצי צחוק לא נורמלים והיו לי הסדרים עם כל המורים בכל הכיתות שמותר לי לצאת כדי לצחוק אחרת לא היה שיעור...

pollina

New member
אני ממש לא...

אני ממש לא צוחקת ממבוכה. זה פשוט בא.. ככה לבד. הסברתי לו מיליון פעם אבל זה לא עוזר... צחוק זה צחוק. מי שלא מכיר את זה לא יבין... בבקשה, תעזרו לי

יש כאלו שמגיבים שונה

ממה שמקובל וממה שהם מרגישים. זו צורה של התגוננות. ואיך לשכנע אותו? האם ניסית להסביר לו את התגובה שלך ולמה זה קורה לך?

seeyou

New member
זה אופיני לילדי סרטן!../images/Emo140.gif

גם אני כך...יותר חיוך מאשר ממש צחוק! טיפ חינם את כותבת: "כשאני מנסה להסביר לו שדבר כך וכך לא נראים לי ואני לא רוצה שזה יחזור שנית" ממליץ לך לחלק את המשפט ל2 -1כשאני מנסה להסביר לו שדבר כך וכך לא נראים לי - ואני לא רוצה שזה יחזור שנית-את זה למחוק מהפרוטוקול!!! גמר חתימה טובה יוסי

../images/Emo12.gif למה למחוק מהפרוטוקול?

כשמדובר בדברים שמפריעים מאוד - לא רוצים שהם יחזרו שנית!

ShirShir

New member
מור, אולי הצחוק שלך הוא בעצם

כיסוי למבוכה שלך? אם את חושבת שזה נכון, תנסי להסביר לחבר שלך (כשאת עוד רגועה
) שהצחוק שלך מופיע לא מתוך זלזול או חוסר רצינות אלא מתוך איזה קושי או מבוכה שבהתמודדות עם העניין....

למעלה