שלום, יש לי בעיה...

שלום, יש לי בעיה...

אני מצטערת זה קצת ארוך אבל אני חייבת לשפוך את מה שייש לי בלב... אני בת 16, היה לי חבר שהייתי בת 13 אבל לא התנשקתי איתו צרפתית, כי היינו ביחד רק חודש והייתי אז קטנה, מאז לא היה לי חבר, קיבלתי השנה לפחות שישה הצעות לדייט, שתיים שהם ידידים נורא טובים שלי רצו שאני אצא איתם כי הם אוהבים אותי אך סירבתי משום שהם ידידים טובים שלי ואני לא מאוהבת בהם ולא רוצה להרוס ידידות. פעם שלישית הייתה שבחור אחד ברחוב עבר ליידי ורצה שאני אתקשר אליו כי מצאתי חן בעיניו אבל הוא לא מצא חן בעיניי אז ויתרתי, פעם רביעית הייתה במסיבה, איזה אחד שנדלק עליי ופשוט לא הפסיק להציק לי, ופעם החמישית, הוא מתלמיד יא´ שכל הזמן מנצל הזדמנות לדבר איתי, והוא נורא חמוד אך ראיתי אותו מסתובב עם הרבה בנות ואני גם לא ממש מכירה אותו. פעם שישית הייתה מחבר טוב של ידיד שלי, אך הוא נורא ביישן ומתבייש לדבר איתי. אני לא מבינה למה אבל כל מי שאני מתאהבת בו או נדלקת עליו, לא מעוניין בי, לפני חצי שנה הייתי מטורפת על ידיד שלי והוא לא ידע, מישהי שסיפרתי לה גילתה לו והוא סירב ולא פירט לה מדוע, וזאת גילתי מידיד שלי, והיה עוד בחור אחד אך לא יצא לנו בסוף כלום. אני מפחדת מהבדידות, בכל פעם שחברותיי מדברות על ה"כיבושים" שלהן, אני יושבת בשקט עם מחנק קליל בגרוני, אני לא מרגישה טוב עם זאת... אני פוחדת להתאהב כי אני כל הזמן חווה שיברון לב.. ודבר לא כל כך טוב קרה לי לאחרונה, התאהבתי באחד הידידים שלי, הוא נורא נחמד אליי, הוא מדבר איתי הרבה, וצוחק איתי, אני לא רוצה לספר לו כי אני חוששת מהתשובה שלו.. חוץ מזה שאנחנו לא מכירים הרבה זמן, אפילו לחברה הכי טובה שלי לא סיפרתי, וכבר נמאס לי להיות זאת שעדיין לא התנשקה... מצבי אינו נורא יחסית, אני לא שוקעת בדיכאונות, אבל אני כבר מתה להתאהב במישהו שיחזיר לי אהבה, אני רוצה להתנשק ולחוות אהבה זוגית בפעם הראשונה1 אז אם יש לכם, לכן משהו מעודד להגיד לי אז בבקשה...

lolly pop

New member
מותק אני מבינה אותך...

גם לי יש את אותה בעיה, אני בת 15 עוד 33 יום ואני עוד לא התנשקתי. אני גם מתה כבר... אבל אני מחכה לזה בסבלנות... כי אני יודעת שזה יגיע בקרוב. כל דבר בעתו. אני חושבת שכדאי שתספרי לידיד שלך על רגשותייך, לכי תדעי אולי הוא מרגיש כמוך.

יש יש יש אני לא לבד! ../images/Emo6.gif

אין לך מושג איזה אושר גרמת לי, הבעייה היא שאני חוששת שאספר לו ואקבל דחייה... בכל מקרה אני חושבת שאני גורמת לכל זה (יש לי הרבה ידידים וחברות) הבעיה היא שאהבה אין לי ואני חושבת שזאת אשמתי, אולי אני פרפקציוניסטית, אני מחפשת בני אדם שיתאימו לדרישות שלי... כאילו מישהו שיהיה בו כל מה שאני מחפשת.. אני לא יודעת למה זה קורה לי אבל זה ככה, אבל ידיד שלי שהתאהבתי בו נקרא לו .ט. לצורך העיניין, הוא לא מה שחיפשתי הוא שונה, הוא עדין וכזה ביישן, הוא ממש נחמד אליי.. ואני לא יודעת מה אני עושה!

lolly pop

New member
אז זהו...

שגם אני הייתי כזאת עד שידיד שלי העיר לי על זה ומאז אני לא בודקת אחד אחד על פי הדרישות מה שבא בא. הקטע הוא שברגע שזה מגיע לקטע אינטימי אז אני לא מתנשקת עם כל אחד. אני עדיין מחכה לאהבה ואין לי כרגע אחת כזאת!!! too bad!

כמוני כמוך,

פתאום אני מתאהבת במישהו שונה (גיוון כנראה) אני גם לא מתנשקת אם כל אחד, לא לשכוח שאני לא התנשקתי צרפתית, רק על הפה נשיקה סינית כיביכול...

שירלי=

New member
הנשיקה החסרה ../images/Emo25.gif

אך אך הנשיקה הראשונה.....כל כך תמימה מתוקה ועדיין לא חויתי אותה.....אני היום בת 17 וחצי כן כן בגילי ועדיין לא התנשקתי.....ואי אפשר להגיד שאני מכוערת. פשוט זה לא קרה. אני רוצה שהנשיקה הראשונה תהיה מיוחדת עם מישהו מיוחד. וכמו שאמרת על בנות אחרות שמתנשקות, אצלנו כבר כולם שוכבות. ואני אפילו לא התנשקתי. כמובן שהיו הרבה אפשרויות ונסיונות לנשק אותי אבל זה לא ילך אני לא יכולה להתנשק ככה סתם.כל החברות שלי מדברות על הביצוע שלהם במיטה, ולא על נשיקה תמימה. אבל אצלי נשיקה זה משהו מעבר לנשיקה זה מראה על אהבה. אז כמו שלא תרצה לשכב פעם ראשונה עם גבר זאת לא אוהבת ככה גם צריכה להיות הנשיקה הראשונה. לא נורא אני בטוחה שזה יקרה לי מתישהו ובטח גם לך. נשיקות רבות שירלי

את צודקת!

את יודעת מה... עדיף לי לשמור את הנשיקה הזאת.. למישהו מיוחד, ולא כמו כל החברות שלי שסיפרו שהנהשיקות הראשונות שלהן היו גרועות כמו: שיניים נפגשות, בלעתי את המסטיק שלו, זה היה חסר רגשות וכאלה.... אם אני אתנשק בפעם הראשונה אם מישהו שאני אוהבת ולא סתם מישהו שאני אצא איתו בשביל להעביר את הזמן, אולי זה יהיה לי פי אלף יותר טוב, אולי עדיף לחכות... אני לא יודעת מי כן שכבה אצלנו ומי לא, אבל אני יודעת שייש מלא פרח´ות מהשכבה שהן כבר לא בתולות מגיל 14 או משהו כזה, אני יודעת שהיייתה לי חברה שהתנשקה והתמזמזה עם מישהו שהוא היה דלוק עליה והיא הייתה דלוקה עליו אבל שניהם לא היו מאוהבים, וכל מקום שאליו הם הלכו הם היו תקועים אחד לשני בתוך הפה, הוא אמר לה שהוא חושב שהוא מתאהב בה, והיא לא ידעה מה להגיד לא כי היא חשבה שהיא מאוהבת בו, ואחריי חודשיים וחצי הוא החליט להפרד ממנה... ושלא תבינו לא נכון שניהם יפים אבל לא הייתה שום אהבה אז מה זה שווה?

wildflower**

New member
:)קבלי נא עצה....:)

מתוקה! קודם כל אני חושבת שאני הולכת להגיד לך כאן דברים שכבר שמעת...אבל ננסה בכל זאת... אני חושבת שאת עוד צעירה..ויש לך עוד ה-מ-ו-ן ה-מ-ו-ן זמן לחוות אהבה ראשונה וכך גם נשיקה ... ואני מבינה אותך בזה שאת רוצה את האהבה הזאת עכשיו..ואת רוצה שבנים ייתעניינו בך...והם מתעניינים..רק לא אותם בנים שאת רוצה. אז העצה שלי אלייך היא..תגידי לידיד שלך מה את חושבת עליו... אבל...תעשי זאת רק אם את מוכנה להסתכן באיבוד הידידות שלכם.. כי יכול להיות שהוא יירצה ויכול להיות שלא.... אבל צריך להתסכן בחיים... כי אם את לא תעשי את זה.. אז אף אחד לא יעשה את זה בשבילך... אוהבת בר:) נ"ב----בהצלחה!

כן אבל זה קשה לי,

כבר זכיתי בשתיי דחיות מנומסות, אחד אמר שהוא לא מעוניין בקשר כזה, והשני פשוט אמר למישהי שאני לא מוצאת חן בעינו, אבל .ט. הוא מתנהג איתי מוזר, כאילו הוא מתבייש, בדרך כלל הוא משתולל ועושה שטויות אבל לידי הוא שקט, וגם לא מזמן הוא שאל אם אני אהיה בעיוני אז אמרתי לו שכן אז הוא אמר שזה מגניב כי אולי נהיה באותה כיתה... אז אמרתי כזה יופי... ולא יודעת אני לא יודעת מה לעשות איתו.

full moon

New member
חייבת להגיב

פעם ראשונה שאת אולי רואה אותי כותבת פה אבל רציתי לשאול בת כמה את? ואם את לא רוצה לכתוב בכללי אז תשלחי לי אי מייל ותאמיני לי... גם לי יש את אותה בעיה שלך, שאני נורא מתבחרת ובגלל זה נראה לי עוד אין לי אף אחד ולא יהיה בקרוב (לא שאני מקווה ככה..), וכפי שאת משערת, גם לא התנשקתי צרפתית עדיין. אז אם בא לך תכתבי לי אי מייל או שאין לך כאן בעיה.

NICOLE MOORE

New member
let me tell you something

i can understand what ur going through and it not that simple but u have to decide whats more important to you your relationship with your friend or your first love or however u`d call it if however u decide that u go on it then have a little talk with ur friend and try to give him some messages about the fact that u like him cause its not a shame to like someone but if ur relationship with him as a friend is more important to you then try to get over it about the kiss dont worry about it its not such a big deal i know that its really hard for you to hear ur friends talking about their boyfriends and so on but u believe that u should tell them about it and ask them not to mention it near you or whatever and if they are a true friends then they will have respect for u and they will try not to do it again good luck nicole

bad luck baby

מצטער לבשר לך שאת דאגנית יותר מדיי . . . . . . . אז היה לך כמה מקרים של מזל ביש, זה אומר שגורלך נחרץ שלא יהיה לך חבר בחיים ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? זה מצויין שאת הולכת למי שאת אוהבת באמת ולא כל מי שבא אבל אני חושב שכאלה שאת לא מכירה אז תצאי איתם כמה פעמים ופשוט תתני להם הזדמנות. אני גם משבח אותך על ההחלטה הנבונה בקשר לידידים כי זה מאוד חשוב להחליט מי הוא ידיד ומי הוא חבר מכיוון שידיד הוא לא חבר וחבר הוא לא ידיד ! ! ! עצתי היא פשוט תני לזמן לעשות את שלו . . . . . . DJ made in israel

אין לי כותרת בשבילך אבל תיקראי!!!

היי ליידי ג´ונס לי קוראים מור ואני בת 13 וחצי אני מצטערת אבל אני לא יכולה להגיד לך שאני מבינה אותך כי אני כבר התנשקתי, אבל אני אומרת לך מניסיון שאת בסדר גמור שעוד לא התנשקת כי נשיקה ראשונה צריכה לבוא מאהבה ואם את לא חושבת שמצאת את המישהו להתנשק איתו אז אל תתנשקי איתו. לי אין מה לדבר כי הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם מישהו שאני אוהבת ולא אהב אותי הוא רק ניצל אותי על זה אבל בכל זאת אני אהבתי אותו ורציתי כבר להתנשק אז התנשקתי איתו לפעמים אני מצטערת על זה אבל אני גם שמחה כי אז אני יכולה להגיד לכל מי ששאול אותי אם התנשקתי אז אני יכולה להגיד שכן... אז בקיצור אל תרגישי רע אם עצמך.... זה לא נורא אני חושבת שאת צריכה לצאת עם כמה ילדים ולהכיר ילדים חדשים ואל תפחדי להתאהב כי לכולם זה קורה... בסוף כולם נפגעים מאהבה אז בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה