שלום! יש לי בעיה.....

FookMi

New member
שלום! יש לי בעיה.....

בדיוק היום קנו לי נגן mp3, ובדיוק היום איבדתי את המכסה הקטן הזה שאמור להגן על החלק של היו אס בי... אני מקווה שאתם מבינים אותי (כי אני לא כל כך מבינה בזה ולא יודעת איך קוראים לכל חלק..) בכל מקרה, עכשיו אני בבעיה, כי לפי מה שהבנתי אסור שהחלק הזה יפגע, ובלי המכסה הוא חשוף ויכול להפגע... מה אני יכולה לעשות? הם מוכרים את המכסה הזה לבד? איפה בדיוק וכמה הוא יעלה לי? או שהלך עלי ואני צריכה למצוא תחליף ספונטני למכסה הזה?... תודה מראש!!

Aviad1987

New member
איזה באסה =\

אני כל הזמן מפחד שאני אאבד את החלק הזה. ביום הראשון איבדתי את החלק הזה ולמזלי עם הH10 מגיעים עוד 2 חלקים זהים אז החלפתי את האבוד עם הרזרבי ואני שומר עליו עכשיו. אבל לשאלת אין לי מושג :| חחח

FookMi

New member
באמת באסה......

אז אתה אומר שאין לי הרבה מה לעשות חוץ מלחפש טוב טוב? זהו, אחיינים שלי לא נכנסים יותר לחדר שלי בחיים מהיום!:) אני אלך מחר לחנות לברר... אבל לאיזה חנות? חח

weird dust

New member
בדרך כלל לא מוכרים את זה

זה חלק שלא ראיתי בשום מקום נימכר. עדיף לברר עם היבואן או עם המעבדה של המכשיר.

salinasg

New member
מה?!?!

אתם מדברים על הפלסטיק הקטן והדבילי הזה?!? שמכסה את הכניסה של היואסבי למכשיר?! אם כן, אז הוא ממש לא כזה נחוץ...זה לא נהרס כל כך מהר אלא אם כן את מתכננת לשפד את הנגן שלך ולעשות איתו על האש דרך החיבור של היואסבי...

weird dust

New member
מזכיר לי תמונה אחת

יש המצאה באמת דפוקה, בערך כמו הנגן שלא מנגן MP3. דיסק און קיי בצורת מתאבנים יפנים או סופשי
אני מצרף תמונה.

salinasg

New member
זה נגן?!?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת אחד הדברים המצחיקים שראיתי!!! XDDDDDDDD

FookMi

New member
אוקי....

חחחח אוקי בקיצור לא לדאוג? אתם אומרים שזה לא ייהרס כל כך מהר? אבל זה עדיין מגביר את הסיכויים שלי להרוס את זה? כי אני בנאדם הרסני חח

FookMi

New member
אלה אחרונה

למישהו יש מושג איפה אני יכולה לחפש את החלק הזה? באיזה חנויות מוכרים את האמפי 3 הזה? איפה אני יכולה לחפש?? אתם חושבים שימכרו לי רק את המכסה הקטן הזה בלי כל העסק? גם אם כן וגם אם לא, באיזה חנויות?..

weird dust

New member
זה תלוי איזה נגן זה

אם זה נגן של חברה ידועה ככל הניראה יש בארץ את החלק הנ"ל במעבדה שלו. ובמקרה וזה נגן ג'נרי אין ממש מה לעשות.

FookMi

New member
אוקי ונגיד יש את זה בארץ...

לאן אני צריכה לפנות בשביל זה? לא הבנתי, לאיזה חנות, מספר טלפון, משהו?... כי אין לי מושג בזה, אני לא יודעת למי לפנות.... למי?... תודה..

weird dust

New member
שוב, תלוי איזה נגן זה

אני לא יודע איזה נגן יש לך. אז אני לא יכול להפנות לחברה כלשהיא. לפי התיאור זה מזכיר נגן ג'נרי שאי לאן לפנות. תיפני לחברה ממנסה קנית ותשאלי אום אם במעבדה שלהם או באחריות שהם שולחים יש להם.

למעלה