שלום יש לי בעיה

leah3

New member
שלום יש לי בעיה

היתי בדיאטה לפני כמה חודשים אני 1.60 לדעתי אכלתי בסדר אולי לא כול כך חכם יותר אכלתי אוכל לא בריא מבריא רזיתי למשקל 47 קילו יום אחד בלי שום סיבה רגשתי לא טוב אחרי בדיקות שהכול היה טוב הכולסטרול נמוך מהרגיל כולל כולסטרול הטוב ונאמר לי שזה בסדר ומה שיש לי זה יתר עצבים ומתח אני כול כך נבהלתי שקישרתי את הכול למישקל שחשבתי אולי לא כול כך טוב והתחלתי לאכול ולאכול עד היום כיום אני 56 קילו נימאס לי להילחם במשקל אני לא מרוצה מהמשקל הזה תמיד אחרי דיאטה אני חוזרת למשקל הזה ולא טוב לי אני יודעת שאני לא אוכלת טוב אני נורא לא אוהבת פירות וירקות אני כן אוהבת פעילות גופנית (ואני גם עושה פעילות on & off ) איך אני יכולה לרדת במשקל נכון ולהישאר (אני נוטה לקיצוניות בדיאטות שלי ) אפשר בבקשה לעזור לי? תודה רבה

רון ו

New member
להיות עם יד על הדופק

אין פתרונות קסם. הגוף נוטה לחזור למשקל set point אך אם שומרים תקופה ארוכה יש סכוי טוב יותר לעדכן אותו. הפתרון,להשקל בקביעות ולאזן את התפריט בהתאם לפעילות, לא בקיצוניות שתפגע בגוף ותגרום לנטיה להשמין כפי שנוכחת. היה עדיף אם היית "מתעוררת" אחרי עליה של 2-3 ק"ג.

בעיה

במקרה שלך כדאי שתיגשי לייעוץ דיאטנ/ית מקצועיים בקופת חולים, שיעשו הערכה מתאימה , ויתנו לך תפריט והנחיות בהתאם, חשוב שתהי במסגרת במעקב.

חלילה

פשוט כדאי להניח לגוף ממצבים קיצוניים, להיות במסגרת ולהשיג שינויים הדרגתיים, בטוחים ולאורך זמן. מהר ודרסטי את כבר יודעת איך, ולא ייאחר להגיע הזמן שגם זה לא יעזור.

leah3

New member
אני מורידה במשקל במהירות וגם מעלה

באותה מהירות

למעלה