שלום, יש לי בעיה.

שלום, יש לי בעיה.

אני מקווה מאד שזה הפורום הנכון.. פשוט ראיתי שאתם נחמדים, אשמח מאד אם תנסו לעזור לי.. אז ככה.. יש לי חבר שאנחנו ממש בקרוב סוגרים שנה. בזמן האחרון, הקשר שלנו חווה הרבה מורדות. אנחנו מתווכחים די הרבה וזה ממש על שטויות.. זה הגיע למצב שאני לא יכולה בכלל לדבר איתו על דברים חשובים. בכלל, אני חושבת שהרגש שלי קצת דעך.. ואם לא- אז הוא לפחות לא מה שהוא היה פעם. כבר השלמתי עם העובדה שנאלץ להפרד בקרוב.. כניראה שזה יותר מדי בשבילי, בשביל חבר ראשון. הבעיה היא, שהוא ממש מלא ציפיות לגבי לעתיד.. מה נעשה וכולי.. מאחר והוא בקרוב עומד להתגייס.. אני יודעת שאני אשבור לו את הלב. הוא מאוהב בי עד כדי טירוף.. אבל אני לא רוצה להיות מזויפת איתו. להפרד ממנו לפני השנה- כדי שלא יפתח ציפיות? או להפרד ממנו אחרי השנה- כדי שישמח שלפחות את זה חגגנו? תודה מראש וסליחה על החפירה, ה-אנונימית.

Vdrums

New member
עם כל הכבוד שהוא מאוהב בך בטירוף

את לא רואה אתכם ביחד בעתיד (הקרוב, הרחוק, זה לא משנה) אתם מתווכחים המון על שטויות (קורה לכולם אבל אני מאמין שיש גבול) הוא לא מה שהיה בהתחלה את לא יכולה לדבר איתו על דברים שאת רוצה כנראה שהטירוף שלו לא מתאים לך. חבר ראשון, כואב. מאוד כואב. אבל את אומרת שהשלמת עם העובדה שתיפרדו אז כנראה שזה לא זה. הוא מאוהב את לא ממש, צריך שניים לטנגו ושאין שניים הטירוף של האחד לא יעזור. איך אומרת ורדה? תזרקי אותו

הלוואי וזה היה כל כך פשוט. |:

כן.. תודה רבה. כניראה שזה מה שאאלץ לעשות.. עזרת לי מאד.

orrin

New member
אני רק שאלה

היה ותחגגו את השנה- איך תרגישי עם עצמך???? איך תרגישי עם זה שאת מעמידה פנים??? זה שווה את זה? או שאולי- דווקא בגלל שאהבתם כל כך, דווקא בגלל שהייתם יחד הרבה, דווקא בגלל שפעם הוא היה חשוב לך- תגמרי את זה בצורה שתכבד את כל הדברים האלו, תכבד אותו, והכי חשוב- תכבד אותך. תחשבי על זה רק טוב

כן.. זה נכון...

הוא עדיין חשוב לי. השנה שלנו זה בתחילת השבוע הבא.. זה לא יהיה קצת כואב, אם אני אגמור הכל כמה ימים לפני השנה שלנו? ושאני יודעת שהוא מתכנן לי הפתעה כבר כמה זמן? |: תודה ענקית.

orrin

New member
לא יודעת

בעיני כנות היא הבסיס הכי חשוב לקשר. אני מניחה שלא הייתי רוצה לחגוג שנה עם אדם שאני כבר לא אוהבת או שהיחסים בינינו הדרדרו. ואני מניחה שגם הוא לא היה רוצה לחגוג עם מישהי שלא מרגישה כמוהו. כנות זה הדבר הכי חשוב בעיני, אבל זו רק אני. ההחלטה רק שלך. רק טוב

magenta73

New member
אז זה הקטע?

שהוא מתכנן לך הפתעה? אז תגידי, ותהיי כנה עם עצמך, שאת רוצה לחגוג שנה.... לא רק הוא. ואני שואלת אותך, זה באמת משנה? חגיגות כאלה או אחרות, אם לא טוב לך שם?...

וואי זה נכון...

אבל אני כלכך יאכזב אותו, זה נוראי.. אבל כניראה שאין לי כל כך ברירה אחרת. טוב שנזכרתי באמת.. :( תודה רבה בכל אפן, עזרת לי מאד.

Vdrums

New member
כל מקרה תהיה אכזבה

אם תגמרי את זה לפני או אחרי חגיגת השנה. זה לא יהיה קל ויהיה כואב בכל מקרה.

למעלה