שלום, יש לי בעייה

0Maori0

New member
שלום, יש לי בעייה

יש לי כלבה בוקסרית מקסימה בת שנה+, היא כל הזמן עולה על הספות בבית. אנחנו אומרים לה לרדת ובזמן האחרון היא קלטה שכשאנחנו לא נמצאים בבית היא יכולה להתיישב עליהן, להרוס אותן ושאנחנו באים לפי הרעש של המנעול היא ישר קופצת מהספה (גילינו את זה משום שטיימינג הקפיצה שלה לא תמיד היה מושלם). ניסינו לשים בלונים על הספות, זה עזר רק לתקופה שהם היו על הספה כי כשהורדנו אותם היא שוב התיישבה שם... מה עוד אפשר לעשות?... תעזרו לי בבקשה.

0Maori0

New member
אופס...

אני חושבת שטעיתי בנושא של הפורום... אבל בכל זאת, יש לכם תשובה בשבילי?

salingre

New member
תשובה

דבר ראשון שימו מגבת על הספה כחו נייר דבק דו צדדי ותדביק צד אחד על המגבת וצד שני שישאר לכיוון התיקרה הכלב יבוא ישב כל הנייק דבק ואז הוא יקום והצד שכלפי התיקרה ידביק אותו וימשך לו בשיער ולא יהיה לו נעים אז הוא יפסיק לשבת על הספה...
רעיון שלי -סגרו אותה בחדר ללא ריהוט ממתי שאתם ה וכים עד מתי שאתם חוזרים

freearth10

New member
בהתחלה עוד צחקתי

היי salingre , כשהתחלתי לקרוא את ההודעה שלך עוד צחקתי, אבל מהר מאוד נמחק לי החיוך. אני לא יודעת אם יש לך כבר ילדים, אבל בהנחה שכן, היית מוכנה לשים את ידי הילד באש, כדי להזהיר אותו שלא יעשה זאת שוב? חינוך על ידי גרוי שלילי הוא חינוך מאוד לא נכון ורק יגרור אחריו עוד ועוד התנהגויות שליליות של הכלב כדי שהוא יקבל התייחסות. הכלב מבין טוב מאוד שאסור לו לעלות על הספה ולכן הוא עושה זאת כאשר אתם לא בבית. אולי כי משעמם לו, אולי בגלל שהוא רוצה קצת יותר יחס. אולי אפילו בגלל שהוא רוצה להתנקם בהתנהגות משפילה אחרת. אני גידלתי את הכלב שלי בהמון אהבה וסלחנות והוא מחזיר לי את אותה האהבה. כשהגיע הבן שלי הביתה הוא החל להחמיר איתו קצת ו"לחנך" אותו. ולמרבה הפלא רק את הנעליים שלו הוא קורע. רק את הידיים שלו הוא "אוכל". כלבים הם יצורים מאוד חכמים. חיבוק גם עבורם זו התרופה הטובה ביותר!
מאיה

חברים, כפי שהסברתי

הפורום עוסק בחינוך אנשים עם/בעזרת בעלי חיים ולא עוסק בחינוך (=אילוף) בעלי חיים. על כל פנים, ברוכים הבאים.

freearth10

New member
חינוך בעזרת בעלי חיים

היי אילן, וחינוך הבעלים של הכלבים הוא לא חינוך בעזרת בעלי חיים?
מאיה

למעלה