שלום יש לי בקשת התייעצות לגבי מיקסר עם מחיר חשוד

שלום יש לי בקשת התייעצות לגבי מיקסר עם מחיר חשוד

ראיתי ממש במקרה את המיקסר הזה (JETPOINT דגם FM101) בפחות מ-400 שקל. אז נכון שהחברה לא מוכרת, אבל בכל זאת מדובר בהספק גבוה (1000W), דבר שיאפשר לעשות איתו בצקים ובגלל שאין לי מכשיר כזה חזק אני לא יכול להכין אותם.
לדעתכם שווה לקנות אותו??? אודה לתשובות ענייניות כי ההתלבטות רצינית. אני לא מומחה לבישול ויכול להיות שיש פריטים או דברים שלא כלולים ואני לא רוצה להיווכח לאחר מעשה. תודה מראש לכל מי שיאיר את עיניי... או יתמוך ברכישה

[URL]http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A1%D7%A8-%D7%A8%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%9E%D7%94-1000-%D7%95%D7%95%D7%90%D7%98-jetpoint-%D7%93%D7%92%D7%9D-fm101/pi6kxfm101[/URL]

dani666

New member
א - ניתן להכין בצק גם בלי מיקסר בכלל.

ב - ניתן להכין בצק, כנראה, גם עם המיקסר הזה. הסיכוי שתמצא מישהו שהתנסה איתו, לא גבוה.
ג - זה 1000W רק כשהמנוע "נעול" שניה לפני שהוא נשרף. במציאות זה בטח לא יותר מ300W אמיתי, והיתר הולך על חוסר יעילות במערכת.

א - זה מתיש ללוש זמן רב. ג - מה שכתבת נכון לכל מוצר אחר

חוץ מזה נראה לך שיש עוד חסרונות? נראה לי שאני בדרך להזמין

dani666

New member
אם תקנה - תחזור לדווח איך הוא לש. מחר עוד אחד ישאל

dani666

New member
את הדגם הזה היבואן הפסיק להביא. אישית - הפסקתי לסמוך ....

.. על שירות במדינת ישראל ומה שאפשר וכדאי רוכש באמזון (הכוונה שהמוכר הוא אמזון עצמו, ולא מישהו שמשתמש בפלטפורמה שלה).

lseugy

New member
תמיד תבדוק גם משך פעולה.

עד היום קניתי כמה פעמים בוואלה שופס ובשורה התחתונה יצאתי מרוצה. קרה פעם אחת שקיבלתי מוצר לא תקין וגם מה שקיבלתי לא היה בזמן שהובטח. שלחו אותי לחברה בארץ. החליפו במקום ו-וואלה שלחה פיצוי סמלי (דיסק און קי וזה היה לפני כמה וכמה שנים). אני לא מחפש פיצוי אבל בהחלט רוצה לקיחת אחריות.
&nbsp
לדעתי הכי טוב זה להכנס לחנות ולחפש כזה דגם. לקרוא את החוברת המצורפת ולבדוק (בין היתר) כמה זמן הוא יכול לעבוד ברציפות. אם יש הגבלת זמן לא סבירה - עזוב. לישה זה מאמץ למנוע ואם צריך לתת לו לנוח אחרי דקה או אפילו אחרי שתי דקות - תתרחק לדעתי.
יש לי קנווד ישן. משהו בן 30 בערך ועדיין פועל כתקנו (כמה שאני כבר משתמש בו) ואני לא עושה הפסקות. נכון שאני לא לש בצק ובכל זאת טוב לשים לב לדברים כאלה.
&nbsp
אם תחליט לקנות תבדוק באתר השוואת מחירים לפני שתקנה בוואלהשופס. לפעמים תופתע.

שרי 55510

New member
אם יש לך שנה אחריות, וסניף שרות בישראל,אז זה נראה מעולה.

לפי הרשום באמת מכשיר עוצמתי ,במחיר סמלי ,
בהחלט שווה .אין כאן מה להפסיד- רק להרוויח.

lseugy

New member
עם השורה האחרונה אני לא מסכים. אבל זה רק אני.

כתבת "בהחלט שווה. אין כאן מה להפסיד- רק להרוויח".
יש לי כלל. אם השקעתי 100 ש"ח ונפלתי - הפסדתי כסף ובזבזתי.
אם על אותו דבר שילמתי 1000 ש"ח והצלחתי - היה שווה כל גרוש (גם אילו מצאתי קצת יותר זול במקום אחר).
&nbsp
המחיר נראה טוב. אבל יש כלל: אין מתנות חינם ומספר המציאות קטן. יש האומרים שאם קיבלת סוס במתנה אל תבדוק לו את השיניים. אני כן בודק. מתנות תמיד נראות לי חשודות. לכן אני שונא מתנות (לקבל ולתת).
אם לקונה שווה לסכן כסף - אז טוב. עשיתי את זה לא פעם. אבל לא בסכומים כאלה. לא יכול להרשות לעצמי. תמיד לבדוק ולבדוק. להגיד מראש "שווה"... לא אני. אבל זה רק אני.

שרי 55510

New member
לקישור שצירפת יש בעמוד למטה חוות דעת חיוביות למוצר .

כתבו שם שהמיקסר איכותי,עובד יפה שקט נוח לשימוש שקט מאוד,
נדבק לשיש ומעוצב יפה,ואין תלונות.
אז,,אם הכול תקין, והמחיר מאוד אטרקטיבי, אז אין לך מה להפסיד.
לך על זה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לישת בצק לחם היא אחת הפעולות הקשות יותר שמיקסר עושה

לא הייתי לוקח למטרה כזו מיקסר עלום שם שמככב בעיקר בערוץ הקניות.
&nbsp
אם אתה מאלו שקנו בעבר את הדאצ'ות הרומניות לך על זה.

למעלה