שלום..יש לי דילמה

roeelu

New member
שלום..יש לי דילמה

התחלתי קורס אבטחה מטעמה של חברה מסויימת. לאחר כשבוע וחצי הודחתי מהקורס בשל פציעה ויכולת שאינה משביעת רצון. (יומיים לפני תום הקורס). חברת האבטחה מסרבת לשלם לי בעבור ימי הקורס בהם השתתפתי אף על פי שבחוזה נרשם שעל כל יום ישולם שכר של 200 שקלים. (אין התייחסות למקרה בו לא מסיימים בהצלחה את הקורס). מפה לשם ... הייתי שבועיים פצוע...לא יכולתי למצוא עבודה חדשה...וכמו כן היו לי המון הוצאות של נסיעות ביום בו הודחתי מהמכללה של האבטחה על ההגעה העצמאית הביתה. האם כדאי לי לתבוע את החברה ? מדובר בסכום כולל של 2200 שח. האם יש לי קייס? הבחור מהחברה טען שמעולם הם לא שילמו לאנשים שהודחו מהקורס שכן הקורס מאוד יקר וגם כך הם יצאו בהפסד בשל ההדחה.. אני טוען שזה ממש לא משנה...האם למכללה של האבטחה הם גם מעיזים לא לשלם כשחניך מודח? הרי ברור שהם משלמים את מלוא הסכום על ההכשרה שלי אפילו שהודחתי. אז איך הם מעיזים לא לשלם לי? מה דעתכם? מה אומר החוק?

joshh

New member
שאלה:

הקורס המדובר, האם הוא קורס שהינך יכול לעשות ללא חברת האבטחה ? כלומר, בסוף הקןרס היית צריך לקבל תעודה ? בנוסף, אם הפציעה היית במסגרת עבודה/קורס ? joshua

roeelu

New member
תשובה

זה קורס במכללת תע"ש.... אין לי סיבה לעשות אותו ללא חברת האבטחה אבל אני מניח שאפשר.. בסוף הקורס נראה לי שאמורים לקבל תעודה... הפציעה ללא ספק היתה במסגרת הקורס.. במהלך שיעורי קרב המגע.

joshh

New member
אז כך,

כמו שאבי אמר, את הפציעה תוכל לתבוע. לגבי ימי ההכשרה, זאת תיהיה בעיה. מכיוון שהכשרה זו יש את אפשרות לעשות לבד ובסופה הינך מקבל גם תעודה אנני בטוח שהם חייבים לך כסף על ההכשרה. הם יכולים להביע טיעונים טובים לשבור את טענותך. לדעתי, במקרה זה לא תוכל. joshua

dobhy46

New member
אין דבר כזה

המעסיק (החברה ששלחה לקורס) מחוייבת לשלם על ימי ההכשרה אפילו שנפלת-ה

dobhy46

New member
כן

וגם על הפציעה כמו שאבי אמר אתה מתל אביב תיפגש עם אבי והוא ידריך אותך בפרטים

למעלה