שלום - יש לי התלבטות בנוגע לקניה

Tidal

New member
שלום - יש לי התלבטות בנוגע לקניה

ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. בדקתי בזאפ מחירים, ביקורות(גם ביאהו ואתרים אחרים) בנוגע לקניית נגן אםפי שלוש, והנה מה שמצא חן בעיניי http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 -מה שמוזר בנגן הזה הוא העניין שהוא נורא זול יחסית, ויש בו 40 ג'יגה, אפשרות הקלטה, חיבור ליין אין ורדיו אז יכול להיות שזה טוב מדי מכדי להיות אמיתי? הנגן השני שמצא חן בעיניי הוא Creative Nomad Jukebox Zen Xtra 30GB MP3 Player http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=300300&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap ואני מתלבט בקשר אליו בגלל שאין בו אפשרות הקלטה(שאני מאוד צריך דווקא) ועוד כמה חסרונות אז אשמח אם תעזרו לי בקשר לזה - ואם יש למישהו הצעה לנגן יותר טוב שעונה על הקיטריונים הבאים אני אשמח: עדיפות לכמה שיותר מקום סביבות מחיר - עד 1300 אפשרות הקלטה איכות טובה כמה שיותר קטן(לא חשוב המראה החיצוני) תמיכה בתיקיות(לא צריך תמיכה בעברית) טעינה נוחה(עדיפות לשנאי ולא בטריות נטענות) תודה מראש

olivninja

New member
נגן הזן אקסטרה

ממש גדול יחסית לשאר הנגנים שנימצאים עכשיו בשוק. אם הגודל (והמשקל) מאוד חשובים לך, לא הייתי ממליצה עליו.

יאיר B

New member
הנגן הראשון זול מאוד כי הוא עושה

שימוש בדיסק 2.5" (כמו במחשבים ניידים). הדיסק הזה זול יותר מאשר הדיסקים שמשמשים כיום לנגנים (1.8" ומיקרודרייב: 1"). הייתרון הוא שהוא זול יחסית (תלוי ביצרן כמובן ובגודל). אני לא מכיר את הנגן הנ"ל ולכן אין לי דעה עליו (אבל קח בחשבון שהוא גדול). הבעיה בדרישות שלך הוא המחיר: הוא נמוך מדי למשהו מוכר, טוב וחדיש. הזן אקסטרה הוא מכשיר גדול ומיושן טכנטולוגית. הוא זול אבל לא מקליט. ב-1300 ש"ח תוכל לקנות נגן מבוסס מיקרודריב (4-6GB) מוצלח (כמו זן מיקרו או H10).

Tidal

New member
אז רגע

הדיסק 2.5" הוא פחות טוב ממיקרודרייב? בעקרון אין לי בעיה עם הגודל, כי אני לא עושה ספורט עם הנגן ויש לי אוסף ענקי, והייתי מאוד רוצה שיהיה לי גם אפשרות לעשות גיבוי לקבצים גדולים אז מהבחינה הזאת הנגן הראשון המבוסס 2.5" מאוד טוב בשבילי כדאי לי ללכת עליו למרות שהוא לא מוכר?

stardust19

New member
אם כך אז כדאי ללכת על הזול מבינהם

ואני אישית הייתי בוחר בזן אקסטרא אבל זה רק אני.

RoiRoi88

New member
אם אתה מוכן להזמין מחו"ל....

מספר הנגנים המצוינים שמתאימים לתקציב של גדול. רק תגיד אם אתה מוכן לקנות מחו"ל (למשל דרך www.mustop.com של נטוויז'ן). אם כן, אני אוכל להציע לך עוד כמה אפשרויות הרבה יותר טובות מהנגנים שחשבת עליהם.

למעלה