שלום יש לי חלום מוזר

• פותח הנושא luliy
  • פורסם בתאריך

luliy

New member
שלום יש לי חלום מוזר

חלמתי חלום מוזר לחלוטין, ואין לי שמץ של מושג איך לפרש אותו. אולי מישהו מכאן יכול לתת כיוון מסויים...? חלמתי שאני נמצאת בחדר עם הרבה דתיים(לבושים שחור) והם מנסים לשכנע אותי שבעצם אני במקור בחור דתי ולא בחורה( חילונית). הייתה שם תחושה שאני ( בתור בחור דתי) מעין "חכם בתורה" וברגע שאהיה בחור דתי ואתחתן, אני בעצם ה"מושיע" שלהם, כאילו מעין גורו שבאים לבקש ממנו עיצות. ואני מנסה לצעוק ולהגיד להם שאני בחורה ולא בחור. אני מסתכלת במראה והפנים שלי קצת דומות לפנים של בחור. משהו לא ברור כזה. פנים שאם מסתכלים אז קצת קשה להבחין אם זה בחור או בחורה. אני שואלת למה מלכתחילה לא גודלתי כבן אז הם אומרים שהאבא רצה בת ( או משהו בסגנון) ( קוראים לאבא הזה אמנון בחלום) אני שומעת כל מיני מילמולים דתיים כמו "בעזרת השם". הנשים שם מאוד כועסות עליי שאני לא "הופכת" לבחור. כאילו אומרות:" איזה ביזבוז". אני מבינה שיש אפשרות שיכו אותי הדתיים כדי לקבל את מבוקשם, ואז אני צועקת ואומרת: " אתם יכולים להכות אותי, אתם יכולים לענות אותי, אבל את הנפש שלי לא תצליחו לשבור"!!! "אני לא הולכת להתחתן"!

יקירתי

מה שעולה באופן ברור זה קשר לגילגול חיים אחר שלך שבו אכן היית אדם דתי. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך זה למה שה עולה כעת: האם את מתעסקת בראש עם נושא של חתונה? או - וזה יותר נראה ככה: שיש כעת עניין של אמונה שאת צריכה לחזק אצלך. אמונה במהות הפנימית שלך, באלוהות, בחיים, בדרכך. כיוון שבגלגול חיים מסויים היית אדם מאמין ואף מוביל דרך כזו - יש בך יכולת חזקה שקשורה לעולם הזה. לאו דווקא מהפאן הדתי. היום יש דרכים אחרות של חיבור לאלוהות - שאינן מתוך הדת. אני מציעה שתבדקי למאיזו דרך את מתחברת ותתחילי לעבוד עם זה. זה יביא דברים טובים.

luliy

New member
הממ מעניין

האם "ראית" אותי כאדם דתי בגילגול חיים אחר( יש לך יכולת כזו?)? או שזה נובע מהחלום שלי? כלומר הוודאות שהייתי אדם דתי נובעת מהחלום? ולמה התכוונת:"יש בך יכולת חזקה שקשורה לעולם הזה"- חיבור לאלוהות? מה הכוונה? תודה על ההתייחסות:)

כן זה מה שראיתי

סליחה שלקח זמן להגיב: כן ראיתי אותך בגלגול חיים אחר כאדם דתי. זה החיזיון עלה כשהתחלתי לקרוא את דברייך. וכן הכוונה חיבור לאלוהות - היפתחות לרוחיות, חיבור לאינטואיציה הפנימית שך - כל הפאן הזה. אגב לגבי מה שנרשם לך כאן: לנשמות אין מין. אנחנו בבסיס על- מיניים ה משהו שקיים רק בעולם הפיזי.

Elaa56

New member
ללא נושא

בעיות בזהות פנימית? בין השכל לרגש. לא מוכנה בשום אופן להתחבר לצד ההגיון שבך.זה נראה לך ככפייה ,דתית?

סיריוס1

New member
הפירוש הוא:

הבחורים הדתיים הם המלאכים, הנשים הדתיות הן נשמות אחיות, המלמול הדתי הוא תפילות לאל. הבקשה שתהיה בן ותתחתי הוא בקשה לחיבור שלך עם מקור הנשמה שלך: השכינה (הנשית), שכן כדי להתחבר איתה יש תכונה של האבא שמתעוררת אצל האשה, והשם אמנון פירושו: אמון, כלומר האמון שלך ביכולת ההתחברות שלך היתה שלא תתחברי ועכשיו המלאכים והמלאכיות רוצים שכן תתחברי. אין הכוונה שבאמת תהיי בן אלה הכוונה שתתחברי למהות נשית עליונה יותר ממך. כאשר מה שקורה במימד העליון יורד למטה דרך החלום יש תכונות "ותסריט" של משהו אחר אבל כולו רמזים... בגלגולים אין תחלופה בין נשים לגברים, יש מה שנקרא "עיבור" ונשמת זכר נכנסת לתוך נשמת נקבה ואז אותה נקבה נהית לסבית ולהיפך, נשמת נקבה נכנסת לזכר ואז הוא נהפך להומו. אולם הנשמות שלהם הנצחיות המקוריות נשארות כפי שהם באמת. הרצף הוא זכרים מזכרים ונקבות מנקבות. אלו שעושים ניתוחי מין או אנדרוגינוסים הם נשמות של זכרים או נקבות לפי עיקר הגוף. הכוח של הנשמה כל כך חזק ( בגלל החיבור למימדים מאוד גבוהים) שכאן במימד הנמוך, המציאות הפיזית משקפת במדיוק את האופי של הנשמה. נשים הן תמיד נשים וגברים הם תמיד גברים. אין היפוך, יש רק "היטמאות" או "עיבור".

luliy

New member
אז הכל בעצם חוזר

לנקודה של התחברות אל עצמי. הפירוש של "אמנון"= אמון לא חשבתי על זה... בהחלט מתחבר. תודה על הפירוש

קסנדרה20

New member
אולי

זה כמו המש/פט הזה, שהדרך הכי טובה לשנות את העולם זה לשנות את עצמך. ואם תשנה את עצמך ותתקרב לרוחניות אז תשנה את החיים שלך ואז גם תהיה יותר בשל לחתונה, לא צריך ממש לחזור בתשובה במובן של להיות דתי, אלא יכול להיות שיש דברים מסוימים שאתה צריך ללמוד מהדת או מדתיים שיכול לעזור לך מאוד. הקטע בחלום שאתה בעצם בת הכוונה היא שאתה צריך להתחבר יותר לצד בך שנחשב נשי, כנראה לרוחניות, ולהתנער מהסטריאוטיפים והציפיות החברתיות המלחיצות, כי הצד הרוחני והרגיש הוא שיקרב אותך למציאת בת הזוג והאושר.

למעלה