שלום יש לי כמה שאלות

עיני ים

New member
שלום יש לי כמה שאלות

אני בת 11 1.56 משקל 57 בערך התפריט שלי ליום רגיל הוא:בוקר לפני בצפר:מילקי. בבצפר ארוחת עשר:לחמניה עם מרגרינה ופסטרמה. ארוחת צהריים:אורז/פסטה/פתיתים או איטריות מוקפצות. הבשרי בארוחה:עוף מבושל או שניצל (שניצלונים 5) של מאמא עוף ארוחת ארבע:במבה קטנה/דובונים/בייגלה עם 2כפות גבינה 5%. ארוחת ערב:ביצה+גבינת עירית של סימפוניה 5%+פרוסת לחם וסלט מה שקורה הוא שאני משמינה, ואני בחוג ג'אז פעמיים בשבוע במשך שעה,ובבית אני כל הזמן זזה, ואני משמינה. בבצפר צוחקים עלי במיוחד הבנים ואני לא מוצאת בגדים יפים למידה שלי, דיאטנית לא ממש עזרה ואני שוקלת להפוך לצמחונית, האם זה יעזור להוריד במשקל? מה המשקל הממוצע של ילדה בגיל 11? ומה כמות הקלוריות שאני יכולה לאכול ביום תודה ויום טוב

LGOETA89

New member
עיני ים

את צריכה לצרוך 2055.46 קלוריות ביום והמשקל שלך הוא תקין בהחלט

avshalomariel

New member
..

תורידי מרגרינה, פסטה וחטיפים וכבר תראי הבדל! אם את לפעמים אוכלת ג'אנק, גם תפסיקי! אם יש לך ממש חשק לחטיף, תאכלי פרי! והכי חשוב, בסנדוויצ'ים, תורידי את המיונז! מקווה שעזרתי...

avshalomariel

New member
אהה..

ואם את אוהבת לחם תוותרי על הלחמניות ותעברי ללחם... עדיף שחור.

sergey74

New member
3 ארוחות מסודרות

עלייך לאכול 3 ארוחות מסודרות במשך היום ולהמעיט בארוחות ביניים. השאירי פרטים ומספר הטלפון בדואל [email protected] ונוכל לייעץ לך על תוכנית מיוחדת של הרזייה ושמירה על המשקל

עיני ים

דבר ראשון את חייבת להתיעץ עם דיאטנית. אל תקשיבי לעצות של אנשים לא מקצועיים. את בתקופת גדילה ואת עלולה לפגוע בהמשך הצמיחה שלך לגובה אם תעשי שינויים לא אחראים בתפריט שלך. מעבר לצמחונות ממש לא יעזור. את יכולה להחליף את המילקי בקורנפלקס לא מתוק עם חלב, ואת הלחמניה בשתי פרוסות לחם. סה"כ התפריט שלך נראה בסדר גמור. חשוב לאכול 3 ארוחות עיקריות וחשוב גם לאכול ארוחות בניים.שוב אני מציעה לך להתיעץ עם דיאטנית. אפשר בכל קופת חולים.

למעלה